- 14 Temmuz 2016
- 25
- 26
- 8
- 31
- Konu Sahibi Halimeatess
-
Evet canım acemi olduğum için yüklemeyi becerememişim kusura bakmayın.Canım foto görünmüyor ya da ben goremedim
Hahah evett :) benim hiç aklıma gelmedi bunu da paylaşmak :) kullandın mı? Nasıl sonuçlar? :)Icerigi benden olsun :)
DAX Supergro Saç Özel Bakım Yağı İçeriği :
*Jojoba Yağı *Hindistan Cevizi Yağı *Çay ve Papatya Özleri *Badem Yağı *Aloe Vera Avokado Özü *Susam Yağı *Buğday Özü *Fıstık Yağı *Bitkisel Yağlar ve Mineraller
Ben kullanmadim ama kullananlar hep metetmis ve icerigini merak ettim o kadar yag karistirmislar ki icine muhakkak ise yarar ama yagli saclar da nasil sonuclanir dusunemiyorum :)Hahah evett :) benim hiç aklıma gelmedi bunu da paylaşmak :) kullandın mı? Nasıl sonuçlar? :)
Cok sevindimm :)Evet canım belirgin bir uzama var saçlarında gayet belli oluyor. Dax candır ben de ilk kullandığımda aynı verimi almıştım.
Zaten haftada en az 2 kere yapılması söyleniyor ama bana kalırsa yeteri kadar uzatıyor gördüğün gibi :) ben düzenli olarak yapmadığım halde bu kadar uzadı :) istersen tabi iki günde bir yap. Yağ sonuçta ne zararı olabilir ki :)bende kullanıyorum çok ümitliyim inşallah faydası olur dün ikinci kullanışımdı, saçlarım boyadan çok yıprandığı için kestirmek zorunda kaldım biran önce uzamasını istiyorum, acaba sık kullanırsak etkisi daha çabuk olurmu
bende kullanıyorum çok ümitliyim inşallah faydası olur dün ikinci kullanışımdı, saçlarım boyadan çok yıprandığı için kestirmek zorunda kaldım biran önce uzamasını istiyorum, acaba sık kullanırsak etkisi daha çabuk olurmu
Zaten haftada en az 2 kere yapılması söyleniyor ama bana kalırsa yeteri kadar uzatıyor gördüğün gibi :) ben düzenli olarak yapmadığım halde bu kadar uzadı :) istersen tabi iki günde bir yap. Yağ sonuçta ne zararı olabilir ki :)
Ben parmak uçlarıma çok az alıp eritiyorum parmaklarımda. Saçımı ayırarak sürüyorum. Akşamdan sabaha kadar bekletip yıkıyorum genellikleBende yeni başladım 30 haziranda kestirdim ama henüz bi değişim olmadı sadece saçlarımı düzlestirdi baya ben Kıvırcık bi kızdım her neyse siz nasıl sürüyosunuz diplere çok mu az mı farklı sekilde uygulayanlarda varmış
Çok uzamış maşallah kısa sürede hemdeEvet canım acemi olduğum için yüklemeyi becerememişim kusura bakmayın.Eki Görüntüle 1858323 Eki Görüntüle 1858324
ben nerdeyse her gün yapıyorum bazen 2 günde bir tatile gittiğim için 1 haftadır yapamıyorum saçımda böyle bir uzama olmadı ayrıca sarımsak falanda kattım şampuanıma saçım çok yıpranıktı bieaz toparlandı ama eski gürlüğü yok revox şampuanı da kullanıyorum daha ne yağlar kullandım uzamıyor biotin 5000 de kullanıyorum sanki onun etkisi oldu biraz
Nasıl uyguluyorsunuz tam olarakBende de muazzam bir uzama oldu. Diplere yediremiyor musunuz acaba?
O gün çıkmayacaksam dışarı, su kaynatıyorum. Büyük bir kaseye suyu boşaltıyorum. Daha küçük bir kasenin içine Dax 1 ya da 1,5 kaşık koyuyorum. Küçük kaseyi büyük, su dolu kasenin içine koyup Dax'ı eritiyorum. Sonra da boya fırçası yardımıyla saç diplerime sürüyorum. Kalırsa saçımın kalan kısımlarına da yediriyorum. Sonra da 3-5 dakika diplerimi ovuyorum. Bekleme saati kafama göre.Nasıl uyguluyorsunuz tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?