Hala bir umut var mı?

hayaled

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
92
30
88
32
arkadaşlar 2 haftadır erkek arkadaşımla sürekli gerginiz kavga ediyoruz bu küçücük bir konuyken büyüdü kavgalarımız ilişkimiz 7 yıllık. sevgililer gününde problemimizi çözmeye çalışırken daha çok gerildik ve ben çaba sarfetsin ve benimle ilgilensin diye ben mutlu değilim dedim. çünkü ben hep çabalıyorum barışalım diye aradaki kırgınlık gitsin diye yapmadığım kalmadı. dünde bir konudan yine tartıştık ve sabah olduğunda ben ayrılmak istiyorum dedi sende mutsuzsun benimle zaten dedi güzelce bitirelim dedi çok üzüldüm çünkü çok seviyorum ve böyle kestrip atmak beni çok üzdü. sebebi kavgalarmış ayrılmak istemesindeki. bu akşam konuştuk
Yeni durum;
Arkadaşlar 2,5 saat boyunca oturduk konuştuk. Daha sakince ve alçak ses tonuyla sorularımı yönelttim. Ayrılmak isteyebilirsin fakat 10 gün sonra kendine geldikten sonra yine bir araya geleceğiz dedim ne gerek var bitirmeye birlikte halledelim dedim. Birbirimizi biz frenleyelim kötü huylarımızı dedim. Böyle biraz konuştuktan sonra o zaman sadece ara verelim görüşmeyelim biraz dedi kafamızın içindekiler bir boşalsın dedi. Biraz sakince düşünelim dedi. Bende bitirmek istemediğim için ayrılmakta mesafe koymakta istemiyorum dedim rica ediyorum iyi düşün dedim. bizim seninle problemimiz sevgi değil dedi bende sende çok seviyoruz dedi. problem kavga etmemiz yıpranmamız dedi. Bende elimi bırakma birlikte üstesinden gelelim dedim. Ben bunları her zamanki samimi tavırlarımla söyledim öperek sarılarak hepsine de karşılık verdi. En sonunda sarıldım dedim ne yapmam gerekli yazmamalımıyım artık dedim sen yaz dedi peki fikrini nasıl söyleyeceksin dedim ben düşündükten sonra paylaşacağım dedi. Sizce az çok cevabı ne olacaktır? Ben bu süreçte ne yapmalıyım?

Kızlar Acil Durum!! 16:59
Her zaman yaptığı gibi biriyle konuştuğunu öğrendim. Şimdi planım şu bugün onun iş çıkışında çağıracağım ve ayrılmak istiyorum diyeceğim. Rica ediyorum başka fikiri olan arkadaşlar yorumdan ziyade ona bunu derken başka birşey demem gerekli mi? fikir verin lütfen vaktimiz kısıtlı.

ANLIK DURUM 19:42

Kızlar iş çıkışı çağırdım ve konuşmak istediğimi söyledim daha doğrusu başka bir bahane sundum belki reddeder diye.
Geldi.
Öncelikle çağırdığım sebebin bahane olduğunu söyledim. Bunun için kusura bakma dedim. Seninle konuşmayı ertelemek istemiyorum dedim. Hmm demek bahane dedi. Dinle seni ilgilendiren bir konu var dedim. Defalarca bitti ve defalarca geldin dedim ben sana hep yeni yeniden inanmaya çalıştım dedim. Ve bu sefer güvendim de dedim. Seninle 8 seneye doğru giden bir ilişkimiz var dedim ve senin ailenden benim aileme karşı tek bir adım yok dedim. Seninde ailenin kız çocukları vardı aynı şey başlarına gelseydi kendi kızlarının hoş olurmuydu dedim. Ben sizden yana bir adım görmüyorum dedim. Ben yeri geldi senin ailenin bile senin çekmeyeceği her türlü tavırlarına göz yumdum dedim. Ama sen karşılığında bana saygısızlık yapıyorsun dedim. Benim annem bizim sorunlarımızdan bir kız annesi olarak çok üzgün dedim. Çünkü bize benimle birlikte o da inanmaya çalışıyor fakat anlam veremiyor dengesizliğe dedim 1,5 ay önce kapıya dayanıp barışmak için gelen bu çocuk değilmiydi şimdi ne olduda neyi yürütemiyorsunuz birbirinizin huylarını bu kadar sene öğrenemediniz mi diyor kadın dedim. Alaycı bir tavır ile selam söyle dedi sen Nasıl böyle bir terbiyesizlik yaparsın diye çıkıştım ona. Tavrımı çok sert koydum kızlar o bana 3 sene önce tek taş almıştı ben onu hiçbir zaman çıkarmamıştım. Bu sefer ciddiliğimi Anlasın diye yüzüğüde çıkartıp öyle bindim arabaya. Ve direk elime baktı göremedi bir şaşırdı. Bunları konuştuktan sonra ben senin beni gerçekten sevdiğine inanmıyorum dedim ve bana yalan söylüyorsun sen gizlediğin bir durum var dedim. Gülerek sırıtarak yok diyor. Olduğu halde. Ben bitiriyorum artık bitti seninle aramızda tek özel bir ilişki kalmadı dedim. Sen bitirince bitiyor ben diyince istemiyorum diyordu ne oldu dedi. Bende dedim ki ben sana tüm samimiyetim ile geldikçe sen samimiyetsizleşiyorsun dedim.
En son arabadan ineceğimi tahmin etmeden önce bağırarak dedim ki ben seninle Israrla tartışıyor isem bu seni sevdiğim içindi dedim. Sana defalarca aynı cümleleri kullanıyorsam bu bitmesin diyeydi dedim. Ama artık bitti dedim. İndim arabadan. Patikadan inmek için koşarken arabayı döndürdü bin şu arabaya diye bağırdı. Yürü artık git buradan dedim. Ve durum böyle kızlar noktalamış bulunuyorum. Düşüneler neler ?

Son düzenleme:
Biraz düşünmek istemiş canım ama bence döner olumlu bir şekilde

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Gerçekten mi İnşallah dediğiniz gibi olur. Peki ben bu süreçte ne yapmalıyım? bir tavsiyeniz varmı?
Siz bu süreçte o yazna arayana kadar uzak udurn. Erkekler çok ağlayan aciz görünen kızları ezme ve süründürme yoluna gidiyor. Ona zaman verin zaten 7 yıllık bir ilişki ve sizi sevdiğine inanıyorsunuz. İlla olsun diye diretmeyin güçlü durun o olmadan da yaşayabileceğinizi görsün. İnşallah çok mutlu olursunuz sevgiler :)

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için içime su serptiniz. Sevgiler.. Sağlıkla kalınız.

Doner doner seviyorsunuz.birbirinizi. uzun bi iliski ve kavgalar iliskiyi zedeleyebiliyor. Ama ara vermek mantikli oda kafasini toplasin sende toparlan azicik. Sorunlarinizin ne.oldugunu.bilmiyorum ama cok buyuk sorunlar olmadigi belli. Sadece daha sakin ve dusunerek adim at. Uzulme yani

Çok teşekkür ederim inanın abartılacak bir sorun değil olmuş olsa diyeceğim ki evet haklı bitmesinde. Ama çok haklısınız kavgalar zedeleyebiliyor birşeylerde böyle yaşandıkça ders olur ne yazık ki.

başka biriyle konuştuğunu ve bunu ilk kez yapmadığını söyledin sanırsam.. Ah kuzum 7 sene olduysa bir kez bile aileler konusmadıysa bi sorun yok mu sencede? ayrıca her ilişkide kavgalar olur. bizde de oluyo mesela ama kavgayı edip sorunu halledip sonra o sinirli adam diyo ki hadi gel bi öpeyim konuyu kapatalım. sorunlar zaten tartısarak çözülür illa ki bagrıs cagrıslar hakaretler oluyor ama önemli olan çözeblmek.. siz çözemeden başka bir sebepten dah akavga eder olmussunuz. beni yanlış anlama ama hislerim doğrultusunda konusayım sanırsam biraz fazla sorumsuz biri. yani anlayacağın sorumsuz biriyle zaten bir ömür inan ki geçmez. herşeyi sen yapacaksan hep sen çabalayacaksan bi yerden sonra yorulan sen olacaksın... hiç bi şey yapma bekle. çünkü o illa ki dönecek, sanıyor ki sen yine aynı sensin. öyle olmadıgını göster. bu sefer şoka uğrayacak ve o çabalamaya başlayacak bence. ama değişmezse inan hiç bekleme çünkü böyle bi durumda maalesef ki ilerlemenizin imkanı yok. ayrıca senin yerinde olsam sürüm srüm süründürürüm başkasıyla konuştuğu için döverim bile ama sen bana bakma ben biraz asi bi kızım

Canım benim tüm samimiyetin ile yazmışsın ben seni nasıl yanlış anlıyım. İnanın hissettiğiniz ne ise hepsi doğru. Ben kavgalarda bunu bekliyorum zaten tartışabiliriz kavga edebiliriz hakaret edebiliriz ama o adam gel öpeyim dese ben ne kavga ederim unuturum gider problemi. Soğukluk beni hırçınlaştıran. Evet o kadar güzel anlamışınız ki sanıyor ki ben aynı benim bitti derken bile devamında seni hiç affetmeyeceğim laflarını kendi ekliyor. Dedim seni Allah affetsin yeter ki. Aynen canım benim şimdi bana döndü iş sıra bende. Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.

ben ne çektiysem sorumsuz erkeklerden çektim yazdıklarından da onunda öyle oldugunu anladım bende :) sen onunla konusuyorsun sırıtıyormuş. patlataydın ağzına iki tane karsısındakini azcık ciddiye almayı öğrenirdi. Sen bekle valla dönecek o, bende burdayım haber verirsin olur muuuu :)

Ama çok şekersiniz O an neler yapmak geçiyor insanın içinden de iştee Çok teşekkür ederim canım benim gelişmelerden haberdar edeceğim

Bende ilk defa rest cektim canim 4 gundur 1 kez bile aramadim sinirle ayrildim yanindan ve agliyodum gece aradi iyimisin merak ettim Allah rahatlik versin dedi. Onun uzerine ne aradim be sordum gecmek bilmeyen bir 4 gun gecirdim ancak bu riski almak zorundayim artik. Cok ugrastim cabaladim ama o kadar elindeydim ki kiymetim giderek azaldi gozunde. Suan muhtemelen soktadir ama o da bir hamle yapmiyor. Bizde ne olacagiz bilmiyorum.

Sizin mesele ne bilmiyorum tatlım ama ben benimkinin şaşkın olduğuna inanmıyorum. Gayet güzel yaşantısına devam ettiğine eminim. Umarım senin için herşey güzel olur ki seni arayıp nasılsın diyebildiğine göre zaten sizin sonuç belli tatlım.

Bende yasantisina devam ettigine eminim en son
dedigim gibi 4 gun once aradi. Inadi ve prensiplerinden vazgecmiyor cok rahat davraniyor ve ben bu tavirlarina tahammul edemiyorum ne kadar cok sevsemde kizginligim yuzunden hircinlasiyorum. Defalarca tartistik duzelmedi smdi de bence duzelmeyecegi icin aramiyor.

Üşenmedim her cümleni okudum:) bu iliski çok çaba sarfettiğin açık ..Resmen surdurmek için elinden geleni yapmissin 7 yıllık iliski ne arkadasim artık birbirinizin bir parçası olma noktasına gelmişken adam bi de naz mi yapıyor yahut gidip başkalarıyla mi konuşuyor ...ya iliskiniz monotonlasti ya da şahıs yeni denizlere yelken açmak istiyor ..bence arama sorma usteleme bırak biraz kafasini dinlesin beyefendi dönerse zaten hep senindir dönmezse de 7 yılına yazık olmuş derim

7 yıl boyunca arada başka kızlarla da konuşmuş
Kusura bakma ama dönse bile hayatına sokma derim ben
Sen bu adamla evlenirsen nasılsa cep te der üzer seni

Arkadaşlar hepiniz çok haklısınız kendime yediremediğim o kadar çok nokta varki. Beni takmayan bana yazmayan Adam şimdi başkasıyla konuşuyor ve vakit ayırıyor kafayı yicem inanın bunu hakedecek birşey yapmadım. Sadece onu hep affetmek dışında. Çok ağır geliyor bana çok

BelQUOTE="srnndmrll, post: 45262867, member: 711973"]Arkadaşlar hepiniz çok haklısınız kendime yediremediğim o kadar çok nokta varki. Beni takmayan bana yazmayan Adam şimdi başkasıyla konuşuyor ve vakit ayırıyor kafayı yicem inanın bunu hakedecek birşey yapmadım. Sadece onu hep affetmek dışında. Çok ağır geliyor bana çok [/QUOTE]
belki de onları affetmekti en büyük hatamiz...en küçük bi hatada terk edip defol demek dururken olsun canım insanlar hata yapar deyip gel affettim demekti ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…