Haksızmıyım sizceee.?

Bi'kere 6 yaşla 3,5 yaşındaki çocuk zor oyun arkadaşı olur.
Kız kardeşim 11 yaşında en yakın arkadaşının erkek kardeşi 3-4 yaş küçük bunlardan ve o ne zaman gelmek istese bizimki öf püf moduna geçiyo "o küçük, onun ne işi var, of arkadaşım onu da getirmiş" diye. Anlamıyolar haliyle, arada bakıyorum sen dur, sen gelme diyolar çocuğa. Onun annesi de görse üzülecek mi yani.

Çocuğunun kuzeni olabilir ama 6 yaşında bi'çocuğa bebek bakıcılığı gibi gelir. Haliyle rahatça azarlar, iter kakar çok normal bunlar.

Kız belki gerçekten oynamak istemiyodur zorlamayın bu kadar. Ayrıca karışmayın da onlar küçük daha bugün iterler birbirlerini, yarın bi'bakmışsın sarılmışlar.

Ablan da güzelce konuşsun kızıyla alerji olayını, sen ablasın falan derse hoşuna gider dikkat eder hem...

cocuktur olabilir ..
yanyana getirmeyeye çalışın o zmn ..

Herkes konu sahibini suçlamış ama kızın annesin de hatta anneanne de suçlu sanırım biraz fazla şımartılmış bir kız bence siz kardeşinizi arayın konuşun annenizin tavrını da anlatın sorunu nasıl çözmeniz gerektiği konusunda ortak bir karar alın yok eğer ki uzlaşma sağlayamıyorsanız araya mesafenizi koyun çocuklar bir süre birbirlerini görmesinler ortada oyun yüzünden olan bir kavga olsa tabiki de büyükler karışmamalı ama sürekli bir dışlama ve kıskançlık sorunu var bunu da ebeveynler çözmeli....

Son düzenleme:
Benim halamların 3ünün çocukları aynı yaşlarda..
Bi halam tüm çocuklar korkar kendi oğluda dahil..
Onlar kavga edince o halam gelir hepsine aynı şekilde kızar gider..
Sonra çocukları barıştırır kiz kardeşsiniz kavga etmeyin falan der..
Diğer halamlarda o halama alınmazlar hatta git x sen şu çocuklara görün gel derler..
Biraz daha sabır gösterseydiniz..
Ablanızda farkındaymış

cok haklısınız , bir tek beni siz anladınız... Annem sürekli onun üstüne kaç çocuk geldi böyle olması normal . onun annesi calişiyor sürekli bu tarz konüşmalar . Oyun oynarken itişme vurma ağlama tabiki bunlar doğanın kanunu illaki olacak .. en basit örneği oğlum diğer kuzeniyle oynarken bu olayı bile kıskanıp oğlumu dışlaması bu tarz olaylar . Ablasıyla kavga edip bunu benim oğlumdan çıkarması sizce bu bir sorun değilmi arkadaşlar ve bunlar benim gördüklerim . ve ablamın buna müdahele etmemesi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…