Bence eniştene anlatsın oda ailesıne şimdiden boyleyse işi zor . Nasıl bır mantıktır bu . Ayrıca zaten haksızlık o zamanın 5 bın lıralık altınıyla sımdının kı bır mı kı ?
Ablanda seti hatıra olarak saklasin. Hediye edeceklere onu alma bunu al denmez
o konuda ablam kabul etti ya, bahsedipte dahada moralini bozmak istemiyorum
ona bakarsan eltisinin memleketi baska bizim baska, belki bizim daha fazla istegimiz olucakti hadi dedi babam para pul onemli degil gonuller bir olsun kizim sen ne dersen dedi ablama biz birsey istemeyiz sen ne dersen dedi, ablam benim icin sorun degil dedi
ona ragmen ablama bu yapilan resmen saygisizlik
ona bakarsak baska kiz aileleri liste bile veriyor .. onlarinkide onu al bunu al demeye gelmiyor mu ki ozaman
Başkası pencereden atlasa sen de atlayacak mısın?
Valla ben gene yazıcam yıl olmuş 2016 hala takı konuşuyorsunuz adamlar altın yapıyor onuda beğenmiyorsunuz
Tanıdık kuyumcuya giderseniz ,kullanmadığı takdirde seti düğünden sonra aynı fiyata ,işçiliği düşmeden bozdurabilir veya bilezikle değiş edebilir
Haksızlık diyorsan kv kp adil olanı yapıyor bide haksızlık diyip konu açıyorsunaltin bir arac
burada asil konu, haksizlik ve saygisizlik bence
gercek konu hakkinda yorum bekliyorum ben
Takılar ablanıza hediye. Farklı bir öneride bulmuş ablanız ama uygun bulunmamışsa ısrar etmek bana göre çok komik bir bilezik için.
Teneke bir yüzük bile taksalar bana ağzımı açmazdım