Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikisinede ayni parayi vererek adil olani yapiyor evetHaksızlık diyorsan kv kp adil olanı yapıyor bide haksızlık diyip konu açıyorsun
Kullanılmadığı takdirde kabul eden çok,kuyumcuyla önceden konuşulmalı.Sonuçta kp için sorun olmaz ama elti belki laf edebilir,bahane arayabilir,kp temkinli yaklaşmak istemiş.Tek alsın da setti bilezikti farketmez.Kimi gelinlerin eş tarafı hiç almıyor,herşeyi damada bırakıyor.bilmiyorum ki kabul eden olur mu bu tarz bir durumu
illa set takılıcak diyorlarsa, inci set alıp, ablanın dediklerini de yapsınlar. İmitasyon inci setler var. Hem onların, hem de ablanızın istediği olur böylece.
helal olsun sana ozaman, ve bunu tum ictenligimle soyluyorum
burada asil sorun ben 5 istiyorum bana 2 oluyor degil aslinda
fazla isteme gibi bir durum yok hani belirlenen butcenin icinde istegini begenerek almak, istegine saygi duyulmamasi haksizlik gibi geliyor bana
onlarin sorun ettigi su
misal eltinin 1 seti 1 bilezigi olmus olacak
ablamin ise set olmadan sadece 3 bilezik
ayni parayla alinacak olmasina ragmen yine buyuk geline haksizlik olacak diyorlarmis
İşte ısrarcı olmak anlamsız. Ben de fikrimi söylüyorum sorulduğunda ama olmuyorsa olmuyordur. Herkesin düşüncesi farklı.