Haksizlik

illa set takılıcak diyorlarsa, inci set alıp, ablanın dediklerini de yapsınlar. İmitasyon inci setler var. Hem onların, hem de ablanızın istediği olur böylece.

Haksızlık diyorsan kv kp adil olanı yapıyor bide haksızlık diyip konu açıyorsun
ikisinede ayni parayi vererek adil olani yapiyor evet
ama birinin tam begenip istedigini alip, ayni para olmasina ragmen digerinin begenmedigini yapmak haksizlik

bilmiyorum ki kabul eden olur mu bu tarz bir durumu
Kullanılmadığı takdirde kabul eden çok,kuyumcuyla önceden konuşulmalı.Sonuçta kp için sorun olmaz ama elti belki laf edebilir,bahane arayabilir,kp temkinli yaklaşmak istemiş.Tek alsın da setti bilezikti farketmez.Kimi gelinlerin eş tarafı hiç almıyor,herşeyi damada bırakıyor.

illa set takılıcak diyorlarsa, inci set alıp, ablanın dediklerini de yapsınlar. İmitasyon inci setler var. Hem onların, hem de ablanızın istediği olur böylece.

onlarin sorun ettigi su
misal eltinin 1 seti 1 bilezigi olmus olacak
ablamin ise set olmadan sadece 3 bilezik
ayni parayla alinacak olmasina ragmen yine buyuk geline haksizlik olacak diyorlarmis

İşte ısrarcı olmak anlamsız. Ben de fikrimi söylüyorum sorulduğunda ama olmuyorsa olmuyordur. Herkesin düşüncesi farklı.

onlarin sorun ettigi su
misal eltinin 1 seti 1 bilezigi olmus olacak
ablamin ise set olmadan sadece 3 bilezik
ayni parayla alinacak olmasina ragmen yine buyuk geline haksizlik olacak diyorlarmis

Bence onlar, parasını bizim verdiğimiz altınların, söz hakkı da, seçme hakkı da bizimdir diye düşünüyorlar.

İşte ısrarcı olmak anlamsız. Ben de fikrimi söylüyorum sorulduğunda ama olmuyorsa olmuyordur. Herkesin düşüncesi farklı.

tesekkur ederim
ablam icine atiyor, soylerse bana soyluyor sadece
ne gerek var bukadar mudahele edilmesine anlam veremiyorum, haddim olmadigi icin enisteme ailesine laf edemiyorum ama bende sinir oluyorum uzuluyorum

Seti 22 ayar mı ne oluyor ondan alsınlar,işçiliği az( taşı falan olmasın) tabii oda fazla tutar alırken ama satınca zarar etmez . Yada ablan enişteye söylesin, ancak ikisi çözer bunu

Altı üstü 2-3 altın ya.. bu tür şeyler için huzursuzluğa ne gerek var? düğün aşamasında olan şeyler sonrasında da 2 taraf için de hiç unutulmuyor ve bu tür şeyler farklı yargılar yaratabilir insanlarda. hiç takmayadabilirlerdi ki böyle insanlarda çok.. gönüllerinden ne geçiyorsa onu taksınlar. düğünden sonra satar istediğini alır.3-5 kuruş zarar edecem diye can sıkmaya strese gerek yok bence.bana bu konuyu fazla büyütüyorsunuz gibi geldi.

Daha alınmamış setin bilezigin satılma planı çok kötü. İnsanlar öyle arzu etmiş bence ablan da haddini bilip sussun artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…