İnsanların büyük sıkıntılar yaşadığı bu günlerde böyle bir derdimin olmasından utanıyorum ama bunları aşamıyorum . Eşimi severek evlendim eşim de beni sever,8 yıl oldu hala aynıyız eşimin ailesini de severim onlar da beni severler sagolsunlar. Biz birçok maddi sıkıntı yaşayarak bu günlere geldik çok fazla sorun çıkartan bir insan olmadım.örnegin kaçarak evlendigim icin bunu fırsat bilip düğün yapmadılar.asla kaynanama birsey söylemedim, kaynımın tacizine uğradım haberleri var ama kimsenin başının etini yemedim, eşim ailesini seviyor( kardeşi hariç) aralarini bozmak istemiyorum. Maddi manevi çok sorunlar yaşadım tabii her kadin gibi belli ederim bir sekilde ama susmayı da bilirim. Her neyse şuan aşamadıgım bir konu var ,okadar şey yaşadın da derdin bu mu demeyin nolur çok kıskanıyorum elimde degil. Şimdi benim düğünüm olmadıgı gibi esimin ailesinden herhangi bir esya yada altın görmedim ve işin komik tarafı eşim den de görmedim. 8 yıllık evliyim ve yüzügümden baska hiçbirşeyim olmadı. Maddi durum iyi olmadığı icin yıllardır kimsenin basina kalkmadım. Şuan görümcem evleniyor kendisini severim ama bana 1 gram altını çok görenler görümcemin herseyini dört dörtlük aldı, kocam ayatında kuyumcunun yolunu bilmeyen kocam özene bezene gidip düğünde takmak için bilezik aldı. 1 ay oldu ben hâlâ kaldıramıyorum bu durumu benim drumuma benzer şeyler yaşayan varsa beni anlayacağınızı umuyorum...