• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haksizim ama hani sabirli biriydi :(

İlaçlardan kurtul, bak ben arkadaşımı gözümün önünde kaybettim ben bile o ilaçlardan kurtuldum sadece uyuşturuyor onlar hiçbir şey geçmiyor. Sen de yapabilirsin bırak o ilaçlara ihtiyaç duyma her şey beyninde biter Allah daha büyük sorunlar vermesin hayatının tam şekil alacağı yaştasın. Sana bir abla tavsiyesi, ergenlikte aileler bazen anlamakta güçlük çeker fakat bu seni sevmedikleri anlamına gelmez. Ama sen baktın ki o evde rahat değilsin hala sıkıştırılıyorsun o zaman dediğim gibi şehirdışını yazarsın. Hem bence daha çok avantaj geçinmeyi öğreniyorsun ve sorunlarınla tek başına mücadele etmeyi öğreniyorsun. Ben eminim ki sen o ilaçlardan kurtulacaksın, üniversite kazanacaksın emeğinle. O zaman hayat çok daha iyi davranır sana, şimdi üzülme..
Basin sagolsun cok uzuldum allah bidah yasatmasin

ihihihi daha çok ağlıycan tüü üyanımda olmadı die olgunluk evreleri bunlar güzel evreler ama şu cümlelerinide biraz düzelt be güzelim gözüm yoruldu midem bulandı iki saattir okuycam anlıycam die :S

bu konuda tek suçlu ailen.. kimse kusura bakmasın ama herkes anne-baba olmamalı.. bir genci kaybetmek için ellerinden ne geldiyse yapmış ailen tatlım.. sen ablan gibi olmak zorunda değilsin, sınıfında ilk 3'e girmek zorunda değilsin, en iyi üniversiteleri de kazanmak zorunda değilsin.. bizim millet bir değişik, hem çocuklarının asosyal olmaları için ellerinden geleni yaparlar hem de dışa dönük insanları görünce onlar gibi olmanı isterler :)

neye ilgin olduğunu bul ablacığım, kendine bir yol çiz.. bu hayatta ne seni mutlu ediyor, ne yapmak istiyorsun? ilgini çeken kitaplar neler? hangi alana yeteneğin var önce kendini keşfet.. inan bana sevgilin de olacak, arkadaşların da ama önce kendini tanıman ve yolunu çizmen gerekiyor.. Evet aile çok önemli ama cahil aile ne yazık ki destek değil köstek oluyor bir yerden sonra.. o yüzden kendini kimse ile kıyaslatma, kıyaslama da..

sevgilim dediğin çocuğu da boşver gitsin.. o yaşlarda empati yoksunu oluyor gençler, seni anlamasını bekleme.. dediğim gibi önce hayattan ne istediğini belirle, istediğin alanda bir üniversiteye gir, zaten göreceksin çorap söküğü gibi gelecek sosyal hayatın :)

Senin icin en önemlisi okul, cok pismanolursun boşver sen başarıyla tamamla gelecek senin zaten istediğin kadar özgür olursun. Özgürlüğü evlilik yada ilişkide arama sakin, özgürlüğü kendi ayakların üzerinde durmakta ara yani başarı da. Onzaman ailen sana zaten özgürlüğü verecektir. Sakin ki bir Erkeğe ihtiyaç duyma.

Back