Ben bu olayı mesela çok büyük görüyorum ve şaşırdım bunlar günlük normal şeyler diyor herkes. Ama dışarıdaki insnalar böyle değil. Çok merak ediyorum çocugunuzla bir yerde oturdunuz çocugunuz deid işte hamburger felan kırk yılın başı bi yemek yiyebileyim dediniz. Sonra sipairş gelmiyor bir garson geliyo töma hatırlatıcam diyip gidiyor ses yok seda yok sonr açpcugunux aglıyor alıp çıkar mısnız benim yan masamdaki adam da benim verdiğim tepkiyi vermişti ben de ilk defa çocuksuz dışarıd ayemek yiyecektim 6 aylık bebeğim var eşime giderken ilk defa çocusuz yemek yiyoruz dedimki onuda yiyemedik eve geciktik bütün plan alt üst oldu. Ama tamamen işletme suçlu çünkü sürekli biz el kol halindeyiz ve ben o garsonun bunu bilerek yaptıgını düşünüyorum. Çünkü hemen ben söylemiştim girmemişler sisteme diyip kaçtı. Bence bu durum şikayet edilmeli. Siz nasıl skain kalıpta çıkıp evinize gidebileidiniz içinizden 10 a kadar felan mı sayıyorsunuz
gerçekten normalde herkes çok skain biri diye tanıtır beni dedim ki demekki benim çevrem hiç normal değil.