• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksız olan ben miyim

Tek merak ettiğim birşey var, haklı olduğuna tabi ki
İnanıp öyle devam edebilirsin ama hem haksız mıyım diye soruyorsun neden haksız olduğunu anlatanlar da tartışıyorsun
Yaşın 25 sanırım daha çok genç bu kadar sinir iyi değil, gününü daha neşeli geçirmeye çalış
Bak tekrar anlatıyorum yeniden okuma yazmak okey de okudugunu anlama yok galiba. Ben sen haksızsın bu benim başıma gelse bende kalkar giderim diyene kızmıyorum ben gelip anan baban böyle send eböylesin senin yüzünden kocan katil olacak kavga etsin diye adamı fişfikliyprsun gibi abuk sabuk iftiracı söylemlerde bulunanlara kızıyorum. İnşallah bu sefer oldu

Son düzenleme:
E kavgaya teşvik etmişsin işte. Bazı şeyler kavgayla düzelmez. Adam gücüne güvenmiyordur orantısız güç kullanacağını düşünüyordur belki o yüzden sakin kalıyordur.
Böyle şeyler güç işi de değil. Manyağın biri çeker vurur o heybet güç hiç olur gider
Benim eşim emniyete bağlı çalışıyor en kötü git polisi çagır. Adam beni eziyordu mesela dönmüş bir de hakaret ediyor ben plsam dur kardeşi. Burda kamerada var. Halledelim çözelim ben mecburmuyum halret küfür yemeye sen cezanı ye akıllan derim. Bir tek bu değil bir gün serhoş bir adam otobüste bir kızın ynaıan oturdu bekliyorum eşim bir şey yapsın yapamdı ben kızı arkadşaımmış gibi yanıma çagırdım. Gittim kaldırdım ordan. Bence bunu bütün erkekler yapmalıydı o adam elindeki alkol şişesini benim kafama indirebilridi ama o kendini koruyabilir niye bunalrı ben yapmak zorundayım mesela yarın bir gün benidm ebaşıma gelebilir kız köşede sıkışmıştı otobsüt etek ikimiz kalabiliriz tek tek inip gidebilirler. Yada dediğim gibi bizden önce bu işletmed eaynı sorunu yaşayan adam kalktı direkt büroya geçip orda işletme yöneticilerini bekleiyp onalrla konuştu benim fikrim bu kadar boş vermişlik olursa ooo. Yani burdkai herke sbu şekildeymiş ben eşimin üstüne gitmem bu saaten sonra ama düşünüyorum hastanede biy erde sırada önüme geçene ben izin vermem ki tarihi geçmiş ürünü alıp markete iade etmedne aman nolucakki nasıl diyicem ya çocugum onu yese mesela. Nasıl bu kadar alttan alabiliyorsunuz bu olayalrı

Siz direkt oraya taşının bu memnuniyetiniz daha rahat edersiniz cebinizden telefonunuzu alıp kaçsınlarda göreyim. Bu arada geçen gün benim ayakkabım çalındı eşime kalsa terlik giyip gidecektim eve sinirlendim kamera varmış açın bakalım vs sonra açtık baktık bulduk size kalsa o ayakkabı orda kalır bolucak canım niy elavga edeyim ki giyisn başkası. Diyip tuvalet terliğiyle evinize giderdiniz tebrikler.
Anladım ben seni kendini tartışma dışında bir yolla ifade edemiyorsun

Siz direkt oraya taşının bu memnuniyetiniz daha rahat edersiniz cebinizden telefonunuzu alıp kaçsınlarda göreyim. Bu arada geçen gün benim ayakkabım çalındı eşime kalsa terlik giyip gidecektim eve sinirlendim kamera varmış açın bakalım vs sonra açtık baktık bulduk size kalsa o ayakkabı orda kalır bolucak canım niy elavga edeyim ki giyisn başkası. Diyip tuvalet terliğiyle evinize giderdiniz tebrikler.
2 katın yaşındayım neredeyse senin kadar olumsuzluk yaşamadım

Düzelteyim yemek geç gelmedi yemek hiç gelmedi ve bizi uyarmadılar. Bir saat boş masada oturduk gelen garsonda uyarmıyor. Magazad aindirim varmış söylememiş ne ben öyle bir şeyi ne zaman anlattım otobüs şoförüde el kol yapıp küfürlü bir agızla bastı gitti sanırım bizden önceki durkata yolcuyla tartıştı diye tahmin ediyorum. Lütfen yazmadıgım anlatmadıgım böyle oldu demediğim şeyleri bunu yapmışsındır diye benim üstüme atmayın çünkü öyle bir durum yok. Ben hakkını arayan bir insan değildim çünkü yetişemiyordum başımı agrıtamam diyordum ama evlendikten sonra buna dönüştüm çünkü birinin bize cebimize sahip çıkması gerekiyor. Yarın öbürgün benim çocugumd abüyüecek polyana gibi yiayamam herşeyden memnun olamma bak bir haftadır mahallede molozlar var arabamız girmiyor sokağa bir allahın kulu armaıyor eşimde dahil. Şimdi ben belediyeyi arayacgım mesela ben mecburmuyum arbamı alt sokağa bırakmaya
Hanımefendi "mağaza indirim" konusunu örnek vermek için söyledim.
Yemek ha hiç gelmedi, ha çok geç geldi sonuç olarak olan olmuş ve o an sizin garsonla hala yemek yememiş açken tartışmanız bir şeye çözüm olmayacak. Konunuza yazdığım ilk cevapta bunu belirtmiştim zaten. Verdiklerim birer örnek sadece. Üzerinize bir şey attığım yok :D
Demek istediğim şey her zaman hayatta böyle saçma sapan can sıkıcı şeyler olacak. En ufak şeye takılmak sadece sizi yorar, zamanınızdan çalar.
Bu son dediğiniz konuda haklısınız mesela ama yine dünyanın sonu değil yani. Sorun çözülene kadar alt sokağa gidip gelirsiniz atla deve değil. Bu kadar stres yapmayın her şeyi.

Allah Allah cok ilginc gecen haftalarda buna benzer bir herseye sikayetlenen uye vardi hatta konusu sigara uzerineydi, herkes ona hak vermis ben vermemistim, saskinim demekki aynı uyeler denk gelmedi.

Neyse Toyumvar, konularinda haksiz degilsin ama cozum yolun cok kavgaci, boyle eşinin basinida kendi basinida derde sokarsin. Birgun bir zaplıya denk gelirsiniz, mazallah, evdeki bebeginizi dusunup susan esine ben hak verdim.

Allah Allah cok ilginc gecen haftalarda buna benzer bir herseye sikayetlenen uye vardi hatta konusu sigara uzerineydi, herkes ona hak vermis ben vermemistim, saskinim demekki aynı uyeler denk gelmedi.

Neyse Toyumvar, konularinda haksiz degilsin ama cozum yolun cok kavgaci, boyle eşinin basinida kendi basinida derde sokarsin. Birgun bir zaplıya denk gelirsiniz, mazallah, evdeki bebeginizi dusunup susan esine ben hak verdim.

Çünkü bence siz Mecidiyeköyde insan kalabalığında sigara içenleri görmediniz Ankarada filan tabi ki sokakta içilir ama bence orda konu sahibi mecidiyeköyden bahsediyordu 😆😆

Ve bunu turizm ve otelcilik okumasıyla ilişkilendiriyor
Mesele şöyle mi ders 1, müşterileri 11de gelmeleri konusunda arayın😂🤣
Görmemişsin diyor ya hani biz çok fakiriz hiç hayatımızda otele gitmeidl bend eböyle bir yalan söyleyeyim dedim süper zeka oldugu için hemen anladı

Ülkede adalet kalmamisken gençliğimiz harcanmışken hakkımızı lokantada mağazada kasiyere garsona karşı aramak bana da çok anlamsız geliyor açıkçası.

Acaba hayatta genel anlamda bir adaletsizliğe uğramışlik hissiniz olabilir mi? Yani genel olarak bir haksızlığa uğramış hissedip o öfkeyi küçük günlük olaylara kanalize edip bazen orantısız tepkiler veriyor olabilir misiniz?

Neden anlamak istemıyorsunuz size haksızsınız demiyorum zaten çözüm yolu yanlış diyorum . Tabikide bizde olumsuz biseyle karşılaşınca arıyoruz rahatsızlığımızı dile getirip çözüm bekliyoruz ama erkekler kadınlar kadar ince düşünmüyorlar size bu konuda eşinizi anlayın diyorum

Benim eşim emniyete bağlı çalışıyor en kötü git polisi çagır. Adam beni eziyordu mesela dönmüş bir de hakaret ediyor ben plsam dur kardeşi. Burda kamerada var. Halledelim çözelim ben mecburmuyum halret küfür yemeye sen cezanı ye akıllan derim. Bir tek bu değil bir gün serhoş bir adam otobüste bir kızın ynaıan oturdu bekliyorum eşim bir şey yapsın yapamdı ben kızı arkadşaımmış gibi yanıma çagırdım. Gittim kaldırdım ordan. Bence bunu bütün erkekler yapmalıydı o adam elindeki alkol şişesini benim kafama indirebilridi ama o kendini koruyabilir niye bunalrı ben yapmak zorundayım mesela yarın bir gün benidm ebaşıma gelebilir kız köşede sıkışmıştı otobsüt etek ikimiz kalabiliriz tek tek inip gidebilirler. Yada dediğim gibi bizden önce bu işletmed eaynı sorunu yaşayan adam kalktı direkt büroya geçip orda işletme yöneticilerini bekleiyp onalrla konuştu benim fikrim bu kadar boş vermişlik olursa ooo. Yani burdkai herke sbu şekildeymiş ben eşimin üstüne gitmem bu saaten sonra ama düşünüyorum hastanede biy erde sırada önüme geçene ben izin vermem ki tarihi geçmiş ürünü alıp markete iade etmedne aman nolucakki nasıl diyicem ya çocugum onu yese mesela. Nasıl bu kadar alttan alabiliyorsunuz bu olayalrı
Çünkü yaşamayı seviyoruz ve sokak akıl hastasıyla dolu. Bir de adam emniyette çalışıyor diyorsun adam sinirlenip birini darp etse belki mesleğinden olacak. Bak sana şöyle anlatayım geçtiğimiz yıllarda 2 kardeş yolda gidiyor,bir araba hem bunlara yanlış sollama yapıyor hem de camdan çıkıp bağırıp çağırıyorlar. Bunlar da genç delikanlı karşılık veriyor bağırıyorlar. Biraz ileride büfede duruyorlar sigara almak için peşlerinden adamlar geliyor ikisini de vurup öldürüyor.
Ne oldu ? Kavga oldu da ne oldu? O annelerinin yaşadığı acıyı gözlerimle gördüm ben kadın yaşarken öldü ya bitti kadın.
Bu ülkede yolda yürürken samuray kılıcıyla öldürülen kadın var.
Trafikte biri kızmış hakaret etmiş. Etsin defolsun gitsin.
Onun dışındaki şeyleri eşinin yapmasına gerek yok sen de yapabilirsin. Markette ürün iade etmek,eşya değişimi vesaire bunlar kendi başına halledilir şeyler.

Acaba hayatta genel anlamda bir adaletsizliğe uğramışlik hissiniz olabilir mi? Yani genel olarak bir haksızlığa uğramış hissedip o öfkeyi küçük günlük olaylara kanalize edip bazen orantısız tepkiler veriyor olabilir misiniz?
Ben bu olayı mesela çok büyük görüyorum ve şaşırdım bunlar günlük normal şeyler diyor herkes. Ama dışarıdaki insnalar böyle değil. Çok merak ediyorum çocugunuzla bir yerde oturdunuz çocugunuz deid işte hamburger felan kırk yılın başı bi yemek yiyebileyim dediniz. Sonra sipairş gelmiyor bir garson geliyo töma hatırlatıcam diyip gidiyor ses yok seda yok sonr açpcugunux aglıyor alıp çıkar mısnız benim yan masamdaki adam da benim verdiğim tepkiyi vermişti ben de ilk defa çocuksuz dışarıd ayemek yiyecektim 6 aylık bebeğim var eşime giderken ilk defa çocusuz yemek yiyoruz dedimki onuda yiyemedik eve geciktik bütün plan alt üst oldu. Ama tamamen işletme suçlu çünkü sürekli biz el kol halindeyiz ve ben o garsonun bunu bilerek yaptıgını düşünüyorum. Çünkü hemen ben söylemiştim girmemişler sisteme diyip kaçtı. Bence bu durum şikayet edilmeli. Siz nasıl skain kalıpta çıkıp evinize gidebileidiniz içinizden 10 a kadar felan mı sayıyorsunuz 😃 gerçekten normalde herkes çok skain biri diye tanıtır beni dedim ki demekki benim çevrem hiç normal değil.

Çünkü bence siz Mecidiyeköyde insan kalabalığında sigara içenleri görmediniz Ankarada filan tabi ki sokakta içilir ama bence orda konu sahibi mecidiyeköyden bahsediyordu 😆😆
Doğrudur, Istanbul insani farkli hissettiriyor ve dusunduruyor olabilir. 💕

Çünkü yaşamayı seviyoruz ve sokak akıl hastasıyla dolu. Bir de adam emniyette çalışıyor diyorsun adam sinirlenip birini darp etse belki mesleğinden olacak. Bak sana şöyle anlatayım geçtiğimiz yıllarda 2 kardeş yolda gidiyor,bir araba hem bunlara yanlış sollama yapıyor hem de camdan çıkıp bağırıp çağırıyorlar. Bunlar da genç delikanlı karşılık veriyor bağırıyorlar. Biraz ileride büfede duruyorlar sigara almak için peşlerinden adamlar geliyor ikisini de vurup öldürüyor.
Ne oldu ? Kavga oldu da ne oldu? O annelerinin yaşadığı acıyı gözlerimle gördüm ben kadın yaşarken öldü ya bitti kadın.
Bu ülkede yolda yürürken samuray kılıcıyla öldürülen kadın var.
Trafikte biri kızmış hakaret etmiş. Etsin defolsun gitsin.
Onun dışındaki şeyleri eşinin yapmasına gerek yok sen de yapabilirsin. Markette ürün iade etmek,eşya değişimi vesaire bunlar kendi başına halledilir şeyler.
İlk günlenize istinaden yazıyorum tekrar anlatıyorum darp etmesin şikayet etsin benim paramın karşılıgı bu değil desin anladınız mı niye anlamıyorsunuz çok merak ediyorum cidden soruyorum ben diyorum ki eşim şikayetçi olmuyor hiç bir şeyden hakkını yediriyor. Sen bana diyorsunki birini dövsün darp şu bu nerde isimli iyi bir işletmenin müdürünün müşterisiyle tekme tokat kavga ettiği görülmüş. Yani sizin deidğiniz şu na çıkıyor eşin gidip bir dilekçe yazıp bıraksaydı oradakiler nin gelip eşimle kavga ederdi ve onu döverlerdi. Üzgünüm ama işletmelerde müşteri dinlenir şikayeti esas alınarak bir yol çizilir siz nasıl mekanalra gidiyorsunuz bilmem ama. Biz çalıştıgımız yerlerde şikayet dilekçelerinin atıldıgı kutular bile koyardık.

Back