- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Ara ara yorumlara baktım , nihayet katıldığım bir yorum gördüm .Cok tuhaf bir durum. Simdi kiz ve anneannesi ücretsizmi kaliyorlar o evde? Bence abin pisman olacak, simdiden benden söylemesi. Ve burda babanlik bir durum yokki. Yani söyleyip söylememesi kendisi ile alakali ve evet söylemeliydi. Karsi tarafa kötü bir imaj ciziliyor. Ki benim gözümde karsi tarafinda pek iyi imaji yok.
Daha ortada fol yok yumarta yokken damat adayindan ev talep etmek nedir? Bana sorarsan bu aileden dolayi daha coook basiniz agriyacak gibime geliyor..
S seloooo Abinin evi hayırlı olsun , dilerim borcunuda en kısa zaman da bitirir .
Ortada resmi birşey yokken bir kadın nasıl sevgilisinin evinde oturmaktan gocunmaz , çok mu zor durumdalar ? Abinde çok zengin değil ki , belki evi kiraya verse , evlilik alış-verişine katkısı olur . Ayrıca anlattığın kadarıyla cok kötü bir ailen yok , abin sizden gizli ev aldığını sevgilisinin ailesine söylemekle hata etmiş , kusura bakma ama sizleri değersizleştirmiş .
Fakat yapacak birşey yok , sen ne söylersen söyle kötü olan sen olursun , ilerde anlar nasılsa .