• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haksız olan ben miyim sizce?

kendi isteğiyle yaptı derken baba ben çekiiim ama sen bana geri ödeme mi dedi.. abiniz babanızın geri ödeyeceğini düşünüyordu herhalde babanıza çıkmaz kredi diye iyilik yapmak istedi zannımca.. ayrıca 17 bin de az para değil ki faiziyle bi araba parası nerdeyse..
Orada abiyi kucumseme var. surekli kendi cekti kendi cekti diye belirtiyo

bu arada sizi çok iyi anlıyorum.. aynı durumda bn de olsam üzülürdüm, kız arafının gözünde ne konuma düştük diye, ama abiniz de kendince haklı.. o da kendi için bir şeyler yapmak istemiş..

onunda kendince bi düşüncesi vardır koca adam neyi nasıl yapacağını biliyordur eminim

S seloooo Dogru anlamak icin soruyorum. Simdi o abinin aldigi evde sevgilisi ve ailesi oturuyor dogru mu? Tapu kime ait? Sevgilisinin ailesine mi?

Baba keyfi çalıştığına göre de yoksuzluktan değil, kredi çekilen para biraz keyfi ihtiyaç olmuş.
Adam 27 yaşına gelmiş. Babasından fayda görmemiş kredisi öderken, üstüne ev almış. İyi de etmiş. Bence böyle sorunlu ailelelerde en iyisi her zaman borçlanmak oluyorki, tekrar babaya para yedirmek zorunda kalmasın.
aldığı evde başkası oturur, boş durur o abinin bileceği iş. Herkes kendi hayatından sorumludur.
Bence sen burda boşuna kendine dert etmişsin.

Konuda sorduğun soruya cevap: Evet haksız olan sensin...

beni bağlayan bişey yok tabiiki ama evi aldı anneme babama söylemeden aldı karşı tarafın bilgisi var ve onlar oturuyor evde. kendi bileceği iş tabiiki ama ev aldığı için şuan evlenemiyor babamında abimi evlendirecek gücü yok. böyle olunca tartışma oluyor

abin ev almadan bu kız ve ailesi nerde oturuyordu

Baba keyfi çalıştığına göre de yoksuzluktan değil, kredi çekilen para biraz keyfi ihtiyaç olmuş.
Adam 27 yaşına gelmiş. Babasından fayda görmemiş kredisi öderken, üstüne ev almış. İyi de etmiş. Bence böyle sorunlu ailelelerde en iyisi her zaman borçlanmak oluyorki, tekrar babaya para yedirmek zorunda kalmasın.
aldığı evde başkası oturur, boş durur o abinin bileceği iş. Herkes kendi hayatından sorumludur.
Bence sen burda boşuna kendine dert etmişsin.

Konuda sorduğun soruya cevap: Evet haksız olan sensin...
babam abimin çektiği krediyi keyfine yemedi tabiiki babamı savunmuyorum ama üzerine başına bile bişey almaz doğru düzgün. adam tembel doğru kelime bu. tembel sadece abimin parasını yeme gibi bi düşüncesi yok. krediyi de çalıırken kullandığı aracın bi parçasını almak için çekti. mevsimsel işi kışın iş olmuyor pek başka işte de kendi çalışmıyor sorun bu

Kızın ailesininde ya da kendısının maddı destekte bulumadıgını nereden biliyorsun ?Ev almak için bir miktar peşinatada ihtiyac var sanırsam ya da oturduğu ev için abıne her ay ödeme yapmadıgını ?

bu arada sizi çok iyi anlıyorum.. aynı durumda bn de olsam üzülürdüm, kız arafının gözünde ne konuma düştük diye, ama abiniz de kendince haklı.. o da kendi için bir şeyler yapmak istemiş..
ev almasına seviniyorum sorun ailemi bilgilendirmemesi. izin almasını bende doğru bulmam zaten kaç yaşında adam ama bi haber verebilirdi diye düşünüyorum. yengemin ailesinin de haberi olmasa yine sorun yok ama onun bütün sülalesi biliyor

Kızın ailesininde ya da kendısının maddı destekte bulumadıgını nereden biliyorsun ?Ev almak için bir miktar peşinatada ihtiyac var sanırsam ya da oturduğu ev için abıne her ay ödeme yapmadıgını ?

Evet toplu bir para olmasi lazım ktedi alması icin teminat olarak. Yani alacağın evin değerinin bir miktarının olması gerekiyor.

ödeme yapmıyor her ay onu biliyorum. kira vermiyolar yani. ay sorun bu değil zaten banane vermesin para benim sorunum alemi düşürdüğü durum

babam abimin çektiği krediyi keyfine yemedi tabiiki babamı savunmuyorum ama üzerine başına bile bişey almaz doğru düzgün. adam tembel doğru kelime bu. tembel sadece abimin parasını yeme gibi bi düşüncesi yok. krediyi de çalıırken kullandığı aracın bi parçasını almak için çekti. mevsimsel işi kışın iş olmuyor pek başka işte de kendi çalışmıyor sorun bu
Çalışırken kullandığı aracın parçası ise, çalıştıkça en azından elinde olan dönemde katkı yapacaktı canım. Abin 27 yaşında. kendi kararlarını kendisi verebilecek yaşta.
Sen şimdi tüm konulardan geri durmalısın. Abin haksız bile olacağı zamanlarda geri dur. Herkesin arası düzelir, sen kötü görümce olursun. Tecrübelerle sabittir..

tapu kime ait tam bilmiyorum ama yengem ve anneannesi oturuyor. yarın oraya gidicez işte bizde

Eh ilerde kim orada oturacak? Anneanneyi kiskislayacaklarmi? Yoksa kendileri kirayami gececekler?

Hani abin sadece kendisi ve sevgilisi icin ev alsaydi yine pek mantikli bulamazdim fakat bir nevi anlardim da, sevgilisinin ailesine ev almak nedir? Ki dügüne kadar daha cok zaman var. Nisan atarlarsa ne olacak?

Yani konuyu nerden tutsan elinde kaliyor

Çalışırken kullandığı aracın parçası ise, çalıştıkça en azından elinde olan dönemde katkı yapacaktı canım. Abin 27 yaşında. kendi kararlarını kendisi verebilecek yaşta.
Sen şimdi tüm konulardan geri durmalısın. Abin haksız bile olacağı zamanlarda geri dur. Herkesin arası düzelir, sen kötü görümce olursun. Tecrübelerle sabittir..
yengemle hiç bi sorunum yok kimseyle soruum yok benim yani karışmam da. benim sorun yaptığım ev alması değil arkadaşlar herkes yanlış anlıyor yada ben yanlış ifade ediyorum. her aşamada yengemin ailesinin bilgisi varken neden bizim en azından annemin haberi olmadı? izin alsın demiyorum ama ben böyle bişey yapıcam desin en azından sorun bu. ev alması iyi bişey bunu biliyorum zaten abim adına seviniyorum tabi yengem adına da sorun bu değil değil......

olmadı ev 5 6 ay önce alınmış belki daha fazla oldu. daha yarın tanışma olacak

abinde ortada fol yok yumarta yokken onları eve oturtması bi garip olmuş
ama şuda var belkide sizin ailede bulamadıgı şeyleri kızın ailesinde buldu
ilk onlara söyledi onlar belki daha sıcak kanlı insanlar
yani bu durumda yapacak çokda bişey yok
abinle yüz göz olmamak için dedigini yapacaksınız

Back