Haksız mıyım

Oturduğun yerden böyle yorum yapmak ne güzel dimi. Hiç karşındakini anlamaya çalışma sen hâla konuyu nerelere çekiyosun şimdi de kötü bi insan mı oldum. Yargı memuru

Nasıl bir yer bilmiyorum ama İstanbul da trafik olduğu zaman 5 dakikalık mesafe 30 dakika olabilir. 5 dakikalik mesafe ise siz eltinize gidin kp hepinizi alsın.

Yapsalar güzel olur ama kimse emekli insanlardan bunu beklememeli. Valla kendi babama beni hastaneden al bile demeye utanıyorum acil durumlar hariç.
.

Bıktın ama kendini de aldırma peşindesin güzelim, bu aslında gitmemek için bir bahaneyken senin otobüste şoförün arkasındaki koltuğa kombinen var adeta.

Siz pirayeyle olayları manipüle ediyosunuz hiç gerek yok. Benim demek istediğim bunlar değil . Sağolunn

Doğru söylediniz hata bende beklentiye girmemeliyim hiç bu insanları kafamda fazla büyütmüşüm

Bıktın ama kendini de aldırma peşindesin güzelim, bu aslında gitmemek için bir bahaneyken senin otobüste şoförün arkasındaki koltuğa kombinen var adeta.
Yok canım nemunasebo , o balık illa yenecek elbette, konusahibi yemesin de elti mi yesin yani, sabahlara kadar uyku tutmaz , yataklara düşer alimallah..ne kadar kadın düşmanısiniz , kadın hasta olsun istiyorsunuz resmen

Siz pirayeyle olayları manipüle ediyosunuz hiç gerek yok. Benim demek istediğim bunlar değil . Sağolunn
Ya sabır ya ilahi kızım sen bizle dalga mı geçiyorsun?
Bıktım gitmekten diyip eltimi alıyorlar beni almıyorlar ne demek sen kendi çelişkinin farkında mısın?
Bizi delirtmek mi istiyorsun, az önce teşekkür ettin şimdi poroyoylo olonloro monopolo odoyorsonoz diyorsun…

İyi yapıyorlar oh diyip gidelim o zaman by

Haklisiniz bende alinirdim .
Sadece 5 dik uzuaklikta arabada nasıl yoruluyormuş .
Size tel açar inersiniz yola .
Ha yol uzak olur yada ters yönde olur amlarim ama sacede 5 dk arabayla fazladan ...
Vallaha ben birdaha gitmezdim ve eşime de söylerdim

Yok canım nemunasebo , o balık illa yenecek elbette, konusahibi yemesin de elti mi yesin yani, sabahlara kadar uyku tutmaz , yataklara düşer alimallah..ne kadar kadın düşmanısiniz , kadın hasta olsun istiyorsunuz resmen
Aahhahajaja tüüü kaka bana

Eğer çok özel el emeği gerektiren bir yemek, dışarda bulamayacağım veya kendim alıp yapamayacağım bir şey değilse, yemek için kalkıp bir yere gitmem ben. Mesele arabayla alıp almaması da değil. Balık dediğiniz şeyi siz de alıp yapabilirsiniz. Zaten haftasonları oradasınız belli ki. Bir de ekstradan çok da gerekli olmayan yemekler bahanesiyle gitmeye gerek yok. Adam kendince hoşluk yapmak istiyorsa binbir yolu var. Çok düşünüyorsa haftasonu yapar balığı da.

Ayrıca eltinizin cocuğu varmış. Bence o yüzden onu daha el üstünde tutuyor olabilirler. Takdir edersiniz ki çocukla otobüse binmek, yetişkin kişinin binmesi kadar kolay değil. Ya da başka bir plan yaparken yine çocuklu kişinin konforunun düşünülmesi normal. Zaten aslında özen gösterilen çocuk oluyor anne de yancı olarak faydalanıyor.

Yalnız dikkat ettin mi ilk sayfalarda ANA VANGA "Daha nasıl yardım edelim? aramızda para toplayıp sana araba mi alalım?" diye sorunca "ay ilahi, çok guldurdunuz beni sağolun" yazdı. Biz bı işe gir kendine araba al deyince "saçmalama, salak, kadın düşmanları" olduk

Ressam burada şey demek istemiş ' Hem ç*küm olsun hem donuma değmesin. '

Ressam burada şey demek istemiş ' Hem ç*küm olsun hem donuma değmesin. '
Sonuç : kıskanç gelin gerçeği
Başka açıklaması olamaz eltiyi kıskanıyor bence

Şu anda başka bir forumda "sana aramızda para toplayıp araba alacağız dediler ama hala almadilar" diye konu açıp bizi şikayet ediyor bile olabilir, var öyle bir potansiyel...
Ahahahahahha o sırada el arabası bile olmayan ben

Zaten soruyorlarmis seni de alalım mi diye gerek yok diyormuş kendi ağzıyla, yalvarsin mi insanlar biz anlamadık? Ayrıca o balığı da kaçırmak istemiyor konu sahibi, gitmemesi söz konusu bile değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…