Haksız mıyım

Bilerek soruyolar benim yok diyeceğimi biliyolar beni almak isteyen eltimi Alırken alır sormaz bunu demek istiyorum tamam anladım toruna kıyamıyomuş

Arkadaşım bende türkçe yazıyorum diyorum ki neden minnet ediyorsun?
Lafını yapacaklar diyip neden hala beklenti içerisindesin?
Çünkü ben elimden gelen saygıyı hürmeti ilgiyi gösteriyorum hepsine ama karşılığında sevilmek istiyorum sadece bakıyorum eltimin üzerine çok düşüyolar beni umursamıyolar üzülüyorum.

Mücürüm değilsin ya balık yiyesin varsa bin git.
Böyle bir konu açmışsın napacaz, 'Hadi hanımlar aramızda para toplayım bir araba alalım bu peri kızına ' mı diyecez.
Eleştiriye açık ol.
hiç güleceğim yoktu sağol. Heralde bu aileye alışmam zaman alacak ondan bu hassasiyeti m diye düşünüyorum

Bir zahmet esinizden taksi parasi isteyin madem otobusten rahatsizsiniz, birde olay yapmissiniz. Gitmezseniz kimse bunalima girmeyecek gibi - tam tersi simdi neye sorun cikaracak diye dusunmeyecekler.
Eltiyi alabilirler daha yakin diyorsunuz evi o mesafeye tasimakta bir cozum bu kdr olay olduğuna gore çok önemli
Yada eltinin evinde bulusun adam tek seferde sizi gotursun
Cozum isteyene cok ama tabi isteyene..

Çünkü ben elimden gelen saygıyı hürmeti ilgiyi gösteriyorum hepsine ama karşılığında sevilmek istiyorum sadece bakıyorum eltimin üzerine çok düşüyolar beni umursamıyolar üzülüyorum.
Saygıyı dışında her şeyi kaldır göz bebekleri olursun, cepte görüyorlar sesin çıkmıyor diye düşünüyorlar kızım.

Seni alsınlar eltin ne eder onlara…
Benim demek istediğim inan minnet etmemek çok daha güzel bir şey.

Ne kadar yüz göz olursan o kadar kötü olursun zaten boşver, bazen yemeğe bile gitme bana kalırsa bir bahane bul geç…

Düşman olduğumdan yapmıyorum bu yorumu sana, kv kişisi eskiden eltimi çok pışpışlardı beni cepte görürdü… Şimdi mesafe koydum, bir yere mi gidiyorlar yemek mi yiyorlar umrumda bile olmuyor beni pışpışlamaya çalışıyor ona da izin vermiyorum.

hiç güleceğim yoktu sağol. Heralde bu aileye alışmam zaman alacak ondan bu hassasiyeti m diye düşünüyorum
Valla ben uzaktayım ailelerden ama yakında da olsam sürekli gitmezdim. Rahmetli nenem nerde çokluk orda b*kluk derdi. Sizin de içiniz bulanmaya başlamış.

Burda beni eleştirin diye konu açmıyorum bana yardımcı olum diye yazıyorum Resmen Kadın Kadının Düşmanı!
Biz kadın düşmanı olsak senin kendini düşürdüğün şu fesat dilenci durumundan senin adına utanmazdik, içimizden oh olsun der buraya da kavga çıkar,sulaleyi birbirine kat, gelsinler alsınlar yazardik...Mesela ben sana şimdi desem ki gir bir işe, kendine bir araba al, haftada bir hepsini topla yemeğe götür, kapak olsun elaleme...Yapacak mısın?

Offf saçmaladın iyice

Valla ben uzaktayım ailelerden ama yakında da olsam sürekli gitmezdim. Rahmetli nenem nerde çokluk orda b*kluk derdi. Sizin de içiniz bulanmaya başlamış.
Yemin ederim bıktım bıktım her hafta ordayız istemiyorum ya sıkıldım bunaldım nefret ettim ama eşim işte eşimi seviyorum mecbur katlanıyorum keşke başka şehirde yaşasak herkesten uzakta göz görmeyince gönül de katlanırmış

Yemin ederim bıktım bıktım her hafta ordayız istemiyorum ya sıkıldım bunaldım nefret ettim ama eşim işte eşimi seviyorum mecbur katlanıyorum keşke başka şehirde yaşasak herkesten uzakta göz görmeyince gönül de
Doğru gerçekten eltim fena karşılıklı verir laf eder durum tam tersi olsa onları haşlar valla benim de sesim çıkmıyo alta alıyolar iyice. Teşekkür ederim

Eleştiri adı altında yardımcı oluyoruz anlamıyor
KV seni alalım mi diye sorunca gerek yok diyor ama burda otobüsle gidiyorum, beni almiyorlar diye ağlıyor, ağlama taksiyle git veya bı işe gir, kendine araba al diyoruz onlara da saçmalamayin, kadın düşmanısiniz diyor Her tavsiyeye anasına kufretmişler gibi saldırıyor , sonra yardımcı olmuyorsunuz diyor...Ay evlerden ırak, rabbim iyilerle karşılaştırsin hepimizi amin

Son düzenleme:
Bir tek beni mi etkilemiyor eltime ekstra hizmet sevgi saygı edilince yahu bana ne ki?
Ben mesafe koymak sınır koymak için 26327 kavga geçirmişim beni alsalar ne almasalar ne?
Sırf fazla içli dışlı olmamak için beş balık davetten 2sine gitmem ya…

Aminnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…