Haksız mıyım

Çok şükür birisi duydu beni ve anladı. Teşekkür ederim tam olarak rahatsız olduğum durum buydu

Anlama özürün mü var senin iyi oku iyiiii bide size laf anlatmakla uğraşamam. Eleştireceksen niye yorum yapıyosun

Ay ben sizi evimin kapısına bile koymam bu negatifliğiniz, nankörlüğünüz, öfke sorununuz ve pohpohlanma ihtiyacınız ile. Valla helal olsun o kayınvalide ve kayınpedere. Hiçte söyleyemeyecek bir insan gibi durmuyorsunuz. Çekinip beni de alın diyemeyeceğinize pek ihtimal vermedim.

Başka şeyler de var , bas bas bağırıyor aslında ama ismini yazınca biz kötü oluyoruz....Neyse sadece elti kıskançlığı diyelim bari
Başka şeyler¿ kendi kendinize üretiyosunuz. Sonunda kıskançta dediniz. Allah sizede sizin gibi muamelede eden insanlarla karşılaştırsın

Ne kadar kötüsünüz herkesi kendiniz gibi sanmayın

Terbiyesizzz

Çocuk varsa normal. O kadar iyi niyetliler davet ediyor memnunsunuz falan takılmayın bence buna. Bazı insanlar öyle. Eniştem de biri eve gidecek diyelim kavşakta bırakır halbukiniki dakika devam etse evine bıraksa..saçma ama bazıları öyle en iyisi kendin gitmek. Eltinizin bebek varsa zaten bebekle gitmek zor cidden ona hak verdim o ayrı mesele

Anladım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…