- 3 Nisan 2014
- 36.166
- 147.533
- 798
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
5 dk mesafeyse eltiyle elti gidin.
5 dk da zor geliyorsa balık yemeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisiniz bende alinirdim .
Sadece 5 dik uzuaklikta arabada nasıl yoruluyormuş .
Size tel açar inersiniz yola .
Ha yol uzak olur yada ters yönde olur amlarim ama sacede 5 dk arabayla fazladan ...
Vallaha ben birdaha gitmezdim ve eşime de söylerdim
Yok artık abartmaya devam edin sizYalnız dikkat ettin mi ilk sayfalardaANA VANGA "Daha nasıl yardım edelim? aramızda para toplayıp sana araba mi alalım?" diye sorunca "ay ilahi, çok guldurdunuz beni sağolun" yazdı. Biz bı işe gir kendine araba al deyince "saçmalama, salak, kadın düşmanları" olduk
![]()
Allah akıl fikir versin sizeAhahahahahha o sırada el arabası bile olmayan ben![]()
Anlama özürün mü var senin iyi oku iyiiii bide size laf anlatmakla uğraşamam. Eleştireceksen niye yorum yapıyosun
Başka şeyler¿ kendi kendinize üretiyosunuz. Sonunda kıskançta dediniz. Allah sizede sizin gibi muamelede eden insanlarla karşılaştırsınBaşka şeyler de var , bas bas bağırıyor aslında ama ismini yazınca biz kötü oluyoruz....Neyse sadece elti kıskançlığı diyelim bari
Ne kadar kötüsünüz herkesi kendiniz gibi sanmayınAy ben sizi evimin kapısına bile koymam bu negatifliğiniz, nankörlüğünüz, öfke sorununuz ve pohpohlanma ihtiyacınız ile. Valla helal olsun o kayınvalide ve kayınpedere. Hiçte söyleyemeyecek bir insan gibi durmuyorsunuz. Çekinip beni de alın diyemeyeceğinize pek ihtimal vermedim.
TerbiyesizzzAy ben sizi evimin kapısına bile koymam bu negatifliğiniz, nankörlüğünüz, öfke sorununuz ve pohpohlanma ihtiyacınız ile. Valla helal olsun o kayınvalide ve kayınpedere. Hiçte söyleyemeyecek bir insan gibi durmuyorsunuz. Çekinip beni de alın diyemeyeceğinize pek ihtimal vermedim.
Ahahhahaha ağlayacaksan oynamayalım peri kızıAllah akıl fikir versin size
Ya bi gidin gidin başkasına sataşın siz pirayeyle deli misiniz beni buldunuz probleminiz ne sizinAhahhahaha ağlayacaksan oynamayalım peri kızı![]()
Kendimizi yırttık sabahtan beri laf anlatmak için siz ne kadar güzel kısa ve öz cevap vermişsiniz5 dk mesafeyse eltiyle elti gidin.
Piraye ismini de çok sevdin bakıyorum sürekli Piraye de PirayeYa bi gidin gidin başkasına sataşın siz pirayeyle deli misiniz beni buldunuz probleminiz ne sizin
Öyle deme bak kırılıyoruzYa bi gidin gidin başkasına sataşın siz pirayeyle deli misiniz beni buldunuz probleminiz ne sizin
Ahahhaa evet biz KK nın kadrolu delisiyiz nerde fesatlık görsek otopark mafyası gibi çöküyoruz tepesineYa bi gidin gidin başkasına sataşın siz pirayeyle deli misiniz beni buldunuz probleminiz ne sizin
Kıskandin di mi?Piraye ismini de çok sevdin bakıyorum sürekli Piraye de Piraye![]()
eltimi kıskanmak yoruyordu üstüne seni kıskanmak… başım ağrıyorKıskandin di mi?
Çocuk varsa normal. O kadar iyi niyetliler davet ediyor memnunsunuz falan takılmayın bence buna. Bazı insanlar öyle. Eniştem de biri eve gidecek diyelim kavşakta bırakır halbukiniki dakika devam etse evine bıraksa..saçma ama bazıları öyle en iyisi kendin gitmek. Eltinizin bebek varsa zaten bebekle gitmek zor cidden ona hak verdim o ayrı meseleKızlar aslında basit bir konu ama belki yanlış düşünüyorumdur diye sizin de fikrinizi almak istiyorum.
Şimdi kayınbabam emekli maaş aldığı zamanlarda da sağolsun birşeyler alır yani balık mesela eltim gibi bizi çağır hep beraber yeriz. Çok güzel . Bu da haftaiçine denk geliyo genelde eşlerimiz işte oluyo. Eltimin evi yürüme mesafesinde benim evimde uzak otobüsle falan gidebiliyorum anca ama arabayla gidilirse yakın. Arabayla eltimle benim evimin arası da 5dk. Kayınbabam da arabayla gidiyo eltimi alıyo getiriyo evine. Ben neye alınıyorum bana da sen otobüsle gel diyolar. Bakın kıskançlık değil niye ayrımcılık yapıyolar böyle. Tamam ben demiyorum ki kocaman adam benim ayağıma gelmesin zaten otobüsle gitmemde bi sıkıntı yok. Ama eltimin evine kadar gidiyo benim evim ordan 5 dk. Beni de alabilir beni neden umursamıyolar. Ben eşime bahsettim bundan annesiyle konuştu. Bana demişti ki o zaman baban yoruluyo oraya gelmeye dedi. 5 dk sadece. Eltime de geze geze gel diyo kayınvalidem o da çocukla yokuşu çıkamam diye bahane ediyo her yere arabayla gidiyo herşeyi bahane ediyo. Yani o kıza kıyamıyolar bana gelince sen de otobüsle gel.
Anladım teşekkürlerÇocuk varsa normal. O kadar iyi niyetliler davet ediyor memnunsunuz falan takılmayın bence buna. Bazı insanlar öyle. Eniştem de biri eve gidecek diyelim kavşakta bırakır halbukiniki dakika devam etse evine bıraksa..saçma ama bazıları öyle en iyisi kendin gitmek. Eltinizin bebek varsa zaten bebekle gitmek zor cidden ona hak verdim o ayrı mesele
Neyi kıskancam ben ayrımcılık diyorum sen kıskançlık ikisini bi araştır istersenKıskandin di mi?
Kesinlikle bence siz moral bozucucu takımısınız kendini bilmek iyi bişeyAhahhaa evet biz KK nın kadrolu delisiyiz nerde fesatlık görsek otopark mafyası gibi çöküyoruz tepesine![]()