Herkese merhabalar ❤ Benim ailem ile eşimin ailesi aynı şehirde yaşıyorlar biz farklı bir şehirdeyiz. Dedem 2 sene evvel vefat etti babam ve amcamlar 2 hafta önce Kadir gecesi bir mekanda yakınlarımıza iftar yemeği organize edelim sonra da camide Mevlüt okutalım babamız için demişler . Annemde aradı kayınvaliden ile görümceni de davet edeceğim . Görümcenin 3 yaşında çocuğu var ama olsun yemekten sonra isterse bizim evde kalabilir camiye gelmezse dedi bende ne iyi düşündün dedim . Geçen hafta kv eşimle telefonda konuşurken baban yolda olursa gidemeyiz filan dedi ( kp uzun yol şöforu ama başka bir personel daha var istediği zaman onu yolluyor kendi evde kalabiliyor ) . Dün annemle hiç görüşmedim işlerim vardı akşam iftardan sonra eşim annesini aradı annesi evde oturuyor kandillini kutladı kapattı . Bende eşime dedim ki annenler neden yemeğe gitmediler ? Eşim şaşırdı babam yolda ya dedi . Bende annem ablanları da davet etti annen onları da alıp gitseydi sorsam enişten çalışıyor yoruluyor der dedim . Ayrıca annenin kapıda arabası duruyor cebinde parası da var istediği yere gidiyor istediği zaman 100 km ötedeki köye kendi araba kullanıp gidiyor dedim. Eşimde insanlar kendilerini ayarlayacakmışlardır dedi . Bende memlekete gidince kendimi ayarlayıp ablanlara gidemeyeceğim dedim eşimde boş konuşuyorsun senin annenin ailesinden kim gitmiş ki dedi . Ben annemi arayıp anne ailenden kimi davet ettin diye bile sormadım bilmiyorum yani
. Eşim sırf o an ne diyeceğini şaşırdığı için böyle söyledi . Kalbini kırarım sen zararlı çıkarsın vs dedi atıştık gece şimdi konuşmuyorum . Ya kızlar haksız mıyım allah aşkınıza