Eş için bazı şeyler alttan alınır ama sürekli yok sayan hep bana diyen bir eş ailesine sahipseniz hatır gönülde bir yere kadar, bir yaparım iki yaparım üçüncü de eşime kusura bakma senin hatırın için yediğim çiğ tavuklar boğazıma dizilmeye başladı derim, ne eşimi zorlarım ne de beni zorlamasından hoşnut olurum, gördüğünüz değere göre bir yere kadar ödün verin ama fazlası zarar, aileniz değer verip eşinizin kuzeninin düğününe bile gitmiş, değer verip iftara çağırmış, velhasıl aileniz kendi kültürlerine göre davranıp karşılarındakine önem verdiklerini göstermişler, ben konunuza geniş yelpazeden bakıyorum, kayınvalide iftarda kötü oluyordur, uzanmak istiyordur hepsine amenna, olur insanlık hali katılmak istemeyebilir de ama ailem değer verip davet ederken karşı taraf bir mazeret göstermemişse ya da annemi arayıp davet ettiniz ama kusura bakmayın gelemiyoruz Allah kabul etsin dememişse aileme değer vermeyene uğurlar olsun ben niye eniştesine emmisine, emmi oğluna değer vereyim, kimseye eyvallahım olmaz eşim için bile.