- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
Canim simdi kv den ogluna baban yolda olursa gidemeyiz diyerek topu atmis.. gitmek istemiyorumu dolayli bi sekilde soylemis.. esin bunu anlamadigi icinde annesine sormamis niye gitmedin diye cunku annesinin cevabi hazir.. sen hakliyken esinle bu sekilde tartisarak haksiz konuma gecmis oldun istemeden.. benim de demek istedigim dillendirme yani esine soyleme bende ozaman soyle yapicam boyle yapicam diye yeri zamani geldiginde sende uygula.. gecerli bi bahane bul ve gitme.. kimse bisey diyemesin sana.. dillendirdigin surece ve de dedigini de yaptigin zaman olaylar kizisir.. sen simdi esine gidip ozur dile sinirli animda agzimdan birden cikti de gitmemezlikte yapma.. olaylar buyumesin..Evet ben eşimi suçlamıyorum zaten suçlamak saçmalık olurdu . Ama ben eşimin durumunda olsam yemin ederim ki bir telefon konuşmasında anne neden gitmedin ki diye sorardım
Ama bende izne gittiğim zaman yapmak istemediğim küs olduğum diğer damatlarının evine gidiyorum birkaç saat gitmek zor değildi sırf ailesinin hatrı için . Demekki artık bende istemediğim hiç birşeyi yapmamam gerekiyormuş
İşte hiç bahane olmuyor 10 gün izne gidiliyor nasıl bir bahane olsun olmuyorBahaneni bulursun gitmezsin. Bahanesiz gitmemezlik edersen daha büyük sorun çıkar.
İşte hiç bahane olmuyor 10 gün izne gidiliyor nasıl bir bahane olsun olmuyor
Tartışmadım vallahi sadece normal bir ses tonu ile sordum. Bana verdiği cevaplar normal gelmediği için sinirlendim . Bana diyor ki insanlar rahat edemiyorlardır belki diyor ya bende rahat edemiyorum ama gidiyorum ne yapalım demek istedim sustumBizde yakınlar bu tür organizasyonlara katılmasa ayıp sayılır. Ancak bu yüzden eşinle tartışmasaydın keşke
Onun suçu yok ki
HahahahaTam gidileceği zaman karnın ağrısın mesela, ya da miden bozulsun
Haklısın valla hatır için, rahat edemesen de biraz sabreder katlanırsın. Ailesine laf kondurmak istememiş belli ki.Tartışmadım vallahi sadece normal bir ses tonu ile sordum. Bana verdiği cevaplar normal gelmediği için sinirlendim . Bana diyor ki insanlar rahat edemiyorlardır belki diyor ya bende rahat edemiyorum ama gidiyorum ne yapalım demek istedim sustum
Sadece ailesi ile ilgili değil ki herşeyde Tuğçe haksız oluyor hep başkası savunuluyor neden acaba diyorum. En basiti görevli kapıya çöp poşeti bırakmıyor para veriyoruz neden düzenli bırakmıyor diyorum adamı savunuyor ya bana şaka gibiAileleri söz konusu olduğunda istediğin kadar haklı ol, boş..
Haklısın canım diyen erkek altın değerindedir..
Yolda altın bulmak kadar zor bulunasıdır.
Ne mutlu altın bulanlara..
Kaderimizde teneke varmış..
Ben büyük eniştesi ile küsüm sırf ailesinin hatırı için her izinde ablasının evine 100 km uzağa gidip 100 km geri dönüyorum demek enayi benim anladım artıkHaklısın valla hatır için, rahat edemesen de biraz sabreder katlanırsın. Ailesine laf kondurmak istememiş belli ki.
Üzmeyin kendinizi
İyiliğe iyilik her kişinin kötülüğe iyilik er kişinin hakkı demişler. Enayilik olarak görmeyinBen büyük eniştesi ile küsüm sırf ailesinin hatırı için her izinde ablasının evine 100 km uzağa gidip 100 km geri dönüyorum demek enayi benim anladım artık
Ben tartışmadım bile sadece sordum düşün birde tartışsam ne olurdu . Dün kimsenin kandilini kutlamadım zaten .bence haklısın canım bende olsam eşimle çok kötü tartışırdım. . ve bayramda ziyarete falan gitmezdim
Büyütülecek bir şey yok ortada.Görümcenizin çocuğu küçük durmayabilir rahat vermez diye katılmamış olabilir..Ayrıca camide mevlüt demişsiniz..Yani kadınların özel gününe denk gelmişse camiye gidemezler bu ihtimalde var..Herkese merhabalar ❤ Benim ailem ile eşimin ailesi aynı şehirde yaşıyorlar biz farklı bir şehirdeyiz. Dedem 2 sene evvel vefat etti babam ve amcamlar 2 hafta önce Kadir gecesi bir mekanda yakınlarımıza iftar yemeği organize edelim sonra da camide Mevlüt okutalım babamız için demişler . Annemde aradı kayınvaliden ile görümceni de davet edeceğim . Görümcenin 3 yaşında çocuğu var ama olsun yemekten sonra isterse bizim evde kalabilir camiye gelmezse dedi bende ne iyi düşündün dedim . Geçen hafta kv eşimle telefonda konuşurken baban yolda olursa gidemeyiz filan dedi ( kp uzun yol şöforu ama başka bir personel daha var istediği zaman onu yolluyor kendi evde kalabiliyor ) . Dün annemle hiç görüşmedim işlerim vardı akşam iftardan sonra eşim annesini aradı annesi evde oturuyor kandillini kutladı kapattı . Bende eşime dedim ki annenler neden yemeğe gitmediler ? Eşim şaşırdı babam yolda ya dedi . Bende annem ablanları da davet etti annen onları da alıp gitseydi sorsam enişten çalışıyor yoruluyor der dedim . Ayrıca annenin kapıda arabası duruyor cebinde parası da var istediği yere gidiyor istediği zaman 100 km ötedeki köye kendi araba kullanıp gidiyor dedim. Eşimde insanlar kendilerini ayarlayacakmışlardır dedi . Bende memlekete gidince kendimi ayarlayıp ablanlara gidemeyeceğim dedim eşimde boş konuşuyorsun senin annenin ailesinden kim gitmiş ki dedi . Ben annemi arayıp anne ailenden kimi davet ettin diye bile sormadım bilmiyorum yani. Eşim sırf o an ne diyeceğini şaşırdığı için böyle söyledi . Kalbini kırarım sen zararlı çıkarsın vs dedi atıştık gece şimdi konuşmuyorum . Ya kızlar haksız mıyım allah aşkınıza
Camiilerin genelde ozel davetler icin hemen altinda yaninda veya ustunde davet salonlari olur.. orda genelde ilahiler calar mevlutler okunur.. mahyen gunundede gidilebilir namaz kilmiyorsun kuran okumuyorsun yemek yiyip sohbet dinliyorsun orda ☺Büyütülecek bir şey yok ortada.Görümcenizin çocuğu küçük durmayabilir rahat vermez diye katılmamış olabilir..Ayrıca camide mevlüt demişsiniz..Yani kadınların özel gününe denk gelmişse camiye gidemezler bu ihtimalde var..
Ne alakası var allah aşkınıza olay kaynayan tencere mi alemsiniz valla herkesin değer yargıları farklıDüşünüyorum da kv ve görümcemin, benim dedemin yemeğinde ne işi olur? Bence hiçbir işi olmaz. Usulen davet edilir sadece. Çok saçma bence kusura bakma. Ayrıca çok şükür evimde tencere kaynayan bir insan isem gelinimin 2 sene önce vefat etmiş dedesinin iftar yemeğine katılmam başkası nasiplensin isterim o yemekten.
Kayınvalidem menepoza girdi özel gün diye birşey yok .Büyütülecek bir şey yok ortada.Görümcenizin çocuğu küçük durmayabilir rahat vermez diye katılmamış olabilir..Ayrıca camide mevlüt demişsiniz..Yani kadınların özel gününe denk gelmişse camiye gidemezler bu ihtimalde var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?