- 2 Temmuz 2015
- 404
- 147
-
- Konu Sahibi blankspace1
Tedavi olsan olmaz mı? Bunun tek çaresi tedavi.
Seni üzen insanlardan ve ortamlardan uzak dur benceilaç kullanıyorum... sorun benim hasta olmam değil onun öyle söylemesi
Seni üzen insanlardan ve ortamlardan uzak dur bence
Bundan sonra da hiç gitmezaten daha önce de kalbimi kırmıştı ama morali bozuk olduğu için yanına gitmek istedim.
Sanki diğer arkadaşın erkek arkadaşı gibi anladım benDirekt size mi dedi yani diğer arkadaşların o seni seviyor hep senden bahsediyor diye sizden mi bahsetti?
Bende sizin dediğiniz gibi anladim ama arkadaş neden üstüne alindi onu anlamadimSanki diğer arkadaşın erkek arkadaşı gibi anladım ben
Bir tek biz öyle anladık galiba. Baksana diğer cevaplar gayet normalBende sizin dediğiniz gibi anladim ama arkadaş neden üstüne alindi onu anlamadim
Sana dememiş ki sen neden alindin anlamadim
Bir tek biz öyle anladık galiba. Baksana diğer cevaplar gayet normal
O zamam sil gitsin.yaslariniz küçük galiba. Arkadaşın senden pek hoslanmiyor sanki. Normalde de eziyor mu?bana dedi takıntılı diye. diğer arkadaşlarım ona, benim onu ne kadar çok sevdiğimi söyledir. o da takıntı işte dedi ve güldü....
O zamam sil gitsin.yaslariniz küçük galiba. Arkadaşın senden pek hoslanmiyor sanki. Normalde de eziyor mu?
Ben onu sevmek zorunda değilim dediği kişi sen misin?