haksız mıyım? :( kalbim çok kırık.

bugün çok sevdiğim bi arkadaşımın yanına, diğer arkadaşlarımla beraber öylesine konuşmak için gittim. çünkü baya morali bozuktu bu aralar. arkadaşlarım ona "o seni çok seviyor, hep senden bahsediyor." falan dediler. o da güldü "takıntı işte" dedi. sonra "o beni seviyor diye ben onu sevmek zorunda mıyım?" dedi. takıntılı olmak elimde değil bende OKB, panik atak ve anksiyete var. resmen hastalıklarımı yüzüme vurdu. kalbimi çok kırdı. bende takıntılı olmak istemezdim ama elinde değil işte :110: sizce ne yapmalıyım? ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...

Ben cidden anlamadin 3-5 kiz toplanip, ikiniz de ordayken ne diye sizin onu sevdiginizi soyluyorlar. Ne gereksiz bir muhabbet. Mesafe koyun bence. Bu tarz insanlara da okb icin tedavi gordugunuzu soylemeyin. Bazi insanlar densiz.

Ben mi algı problemi yaşıyorum, yoksa ortada arapsaçı olmuş ilişkilerden mi var? :kahve:

iki konuyu birleştirerek ortaya çıkardığım şu:
konu sahibi bir adama aşık, adam kız arkadaşından yeni ayrılmış morali bozuk.
bugun konu sahibi arkadaşlarıyla o adamın yanına gitmiş, arkadaşları da 'kotuluk' yaparak 'konu sahibi seni cok seviyor vs' demis. adam da 'ben sevmiyorum' demis. adam bence sizi itici bulmuş, cok üstüne gitmiş olabilirsiniz siz ve arkadaşlarınız...
yoksa bu kadar kırıcı olmazdı sanırım

bugün çok sevdiğim bi arkadaşımın yanına, diğer arkadaşlarımla beraber öylesine konuşmak için gittim. çünkü baya morali bozuktu bu aralar. arkadaşlarım ona "o seni çok seviyor, hep senden bahsediyor." falan dediler. o da güldü "takıntı işte" dedi. sonra "o beni seviyor diye ben onu sevmek zorunda mıyım?" dedi. takıntılı olmak elimde değil bende OKB, panik atak ve anksiyete var. resmen hastalıklarımı yüzüme vurdu. kalbimi çok kırdı. bende takıntılı olmak istemezdim ama elinde değil işte :110: sizce ne yapmalıyım? ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...

Yol ver gitsin
Senin hassasiyetine bilerek dokunan insan iyi niyetli değildir

Konu mu bulamadılar da sizin ona olan sevginizden bahsettiler diğer arkadaşlarınız anlamadım. Ayrıca arkadaşınız çok net o beni seviyor diye ben de onu sevemem demiş, siz de uzak durun artık kendisinden demek ki verdiğiniz değere yakışmayan biri.

zaten daha önce de kalbimi kırmıştı ama morali bozuk olduğu için yanına gitmek istedim.
Haklısın ama belki canı sıkkın diye öyle söylemiştir, sıkıntıları geçince karşılıklı konuşun, onun böyle söylemesinin seni üzdüğünü söyle, belki bi yanlış anlaşılma vs olmuştur, yok bu söylediğinde yine ısrar ederse ozaman aranıza mesafe koyun yapacak bişey Yok

Bence sıkıntı etme ama arkadaşına da üzüldüğünü söyle.
Yıllaaarr önce lisede 3 kişilik gruptuk ve hep birlikte bişeyler yapardık.Birgün yine gezmeye gideceğiz x e de diyelim dedik (gruptan).Ay hasbam kalkmış bensiz bişey yapamayacak mısınız demiş yine gruptan y kişisine.Z kişisi yani ben aldım elime telefonu hemen msj yazdım.''kendini bir b.k zannetme lütfen '' diye.Evet msj gayet netti ve anladı durumu.Aradı gönlümüzü aldı ve halen arkadaşız.(20 sene dolacak)

Ne alakası var Allah aşkına yaaa. Sizin takıntınız bir rahatsızlık hastalık ve çok farlı bir şey. Onun bahsettiği çok farklı bir şey. Siz benden sözediyorlardır dediniz de ne alaka siz oradasınız niye onlar sevdiğinizi söylüyorlar zaten aranızda sorun yokmuş ki. Erkek arkadaşı için demişler bence. Erkek arkadaşının ona kafayı takmış olmasından bahsediyor. Nasıl aynı anlamda anladınız gerçekten enteresan. Siz böyle düşündükçe hiçbir ortama giremezsiniz ki. Başkası için söylenen alakasız şeyleri bile üstünüze alınıyorsunuz bence daha kapsamlı tedavi olmalısınız yoksa yakında asosyal olacaksınız. Sana söylenen bir şey yok ki. Arkadaşının aklının ucuna bile gelmemiştir üstüne alınacağının ikisi farklı kapıya çıkıyor çünkü.

ilaç kullanıyorum... sorun benim hasta olmam değil onun öyle söylemesi :KK43:
e ama dogru da demiş... platonik olarak birini seviyorsan sen seviyorsun. onun sana karşı ilgisi yoksa yoktur.
bu kuırdugu cümledede senin rahatsızlıklarını yüzüne de vurmamış. sen öyle sanıyorsun... lütfen sakinleşince olayları tektrar gözden geçir...

Haklısın ama belki canı sıkkın diye öyle söylemiştir, sıkıntıları geçince karşılıklı konuşun, onun böyle söylemesinin seni üzdüğünü söyle, belki bi yanlış anlaşılma vs olmuştur, yok bu söylediğinde yine ısrar ederse ozaman aranıza mesafe koyun yapacak bişey Yok

canı sıkkın değil ki gülerek söylüyordu

Gerçekten ayip etmis senin üstünden egosunu tatmin etmis, gercekten cok mu deger veriyorsun

veriyordum, ama şu saatten sonra gözümden düştü. şaka bile olsa böyle seviyesiz bi şaka olmamalı. ki her şakada bi gerçeklik payı vardır.

X