- 20 Haziran 2016
- 3.682
- 7.876
Poşet var mı kuscam allah aşkınaValla ben de şuan iğrenerek bakıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Poşet var mı kuscam allah aşkınaValla ben de şuan iğrenerek bakıyorum
Burda bir konu vardı hatırlar mısınız sonu noldu bilmiyorum da gelinle kocasının arasındaki ilişkiyi anlatıyordu. Aklıma o geldi bu konuyu okuyuncaValla bende kendimi biraz medeni sanıyordum meğer mağaramda yaşıyormuşum
Poşet var mı kuscam allah aşkına
Eşiniz çok haklı..Arkadaşlar merhaba. Daha önce de konu açmıştım eşimle eniştem pek anlaşamıyor diye. Şimdi eşim zorunda olmadıkça eniştemle iletişim kurmuyor (haklı sebepleri var) ben de destekliyorum zaten. Bayramda bir araya geldik bu arada. Ama ben konuşuyorum. Eşim Benden sadece ben haklı ve mesafeliyken canımlı cicimli olma dedi tamam dedim ama pek getiremedim yerine bir kaç defa canım falan dedim. Neyse eşim kardeşime anlatmamı falan söylememişti kendisi haksız duruma düşmesin diye, ama ben mevzuyu kardeşim üzülmesin diye ona da söylemedim bilmiyor yani. Böyle de eşim kızıyor. Esas tartışmamız şurdan çıktı, eşime annemlerin de yanında 3 farklı zaman diliminde eniştemin adıyla hitap ettim/seslendim. Ahmet eşimin adı örneğin ben Hüseyin dedim 3 kere. İlkinde dikkat et dedi kızdı ikinci de daha kızdı üçüncü de konuşmuyor benimle beni kendi ailene karşı da rezil ediyorsun bıktım falan dedi dün çok tartıştık. Kim haklı sizce bilmiyorum. Seninle evlendiğim güne lanet olsun arkamda duramıyorsun dedi bana, ben de ağır seyler söyledim. Hep ve sadece bu mevzudan tartışıyoruz hep bana kendini beni ezdiriyorsun rezil kepaze ediyorsun diyor, ben sadece ailemi de kırmak istemiyorum. Şu an konuşmuyor benimle. Konuşmaya çalıştım ama konuşmak istemiyorum diyor.
Lütfen bu tarz şeyler yazmayınBurda bir konu vardı hatırlar mısınız sonu noldu bilmiyorum da gelinle kocasının arasındaki ilişkiyi anlatıyordu. Aklıma o geldi bu konuyu okuyunca
Kardeşiniz üzülmesin diye kocanızı, kurduğunuz aileyi mi üzmeyi tercih ediyorsunuz,kocanıza 3 defa farklı isimle seslenmeniz de aklıma yatmadıEnişte aşkı değil. Kardeşim üzülmesin diye inanın
Sahraanka yı mı diyorsunOnları Kızılcık şerbetinin senaristi görse kafasını yerden yere vurur Ben niye düşünemedim bu olayları diyeBurda bir konu vardı hatırlar mısınız sonu noldu bilmiyorum da gelinle kocasının arasındaki ilişkiyi anlatıyordu. Aklıma o geldi bu konuyu okuyunca
Ben de hala nasıl böyle bir aptallık yapabildim diye kendime cok kızıyorumKardeşiniz üzülmesin diye kocanızı, kurduğunuz aileyi mi üzmeyi tercih ediyorsunuz,kocanıza 3 defa farklı isimle seslenmeniz de aklıma yatmadı
Eşiniz sizle mesafe koyana kadar eminim birçok durum olmuştur bu şekilde ,eşinizin kurduğu mesafeyle mi şimdi yaptıklarınızı anlamaya çalışıp kendinize kızıyorsunuz ?Ben de hala nasıl böyle bir aptallık yapabildim diye kendime cok kızıyorum
Lütfen kendinize çekin düzen verip kurduğunuz aileyi öncelik haline getirin kurtarmak istediğiniz bir yuva varsaEşiniz sizle mesafe koyana kadar eminim birçok durum olmuştur bu şekilde ,eşinizin kurduğu mesafeyle mi şimdi yaptıklarınızı anlamaya çalışıp kendinize kızıyorsunuz ?
Yok kardeşim kırılır kocasıyla şöyle böyle ,öncelik benim eşimdir bu durumda lütfen şunun farkına varın artıkLütfen kendinize çekin düzen verip kurduğunuz aileyi öncelik haline getirin kurtarmak istediğiniz bir yuva varsa
Evet oldu ama şöyle çoğu şeyde ona hak verip destekçisi oldum. Aileme de son zamanlarda biraz dişli oldum. Aramız zaten bu mevzular hariç çok iyi. Sıkıntımız yok. Giderken yolda bile tembihledi beni samimi olma falan filan diye yok canım saçmalama dedim ama ağız alışkanlığı galibaEşiniz sizle mesafe koyana kadar eminim birçok durum olmuştur bu şekilde ,eşinizin kurduğu mesafeyle mi şimdi yaptıklarınızı anlamaya çalışıp kendinize kızıyorsunuz ?
O zaman bu ağız alışkanlığı böyle devam ederse boşanma durumuyla karşılaşabilirsinizEvet oldu ama şöyle çoğu şeyde ona hak verip destekçisi oldum. Aileme de son zamanlarda biraz dişli oldum. Aramız zaten bu mevzular hariç çok iyi. Sıkıntımız yok. Giderken yolda bile tembihledi beni samimi olma falan filan diye yok canım saçmalama dedim ama ağız alışkanlığı galiba
Evet onu diyorum. Şu davranışları konu sahibinin eşi yapsa acaba ne hissederdi gerçekten merak ediyorum çok yazık adamaSahraanka yı mı diyorsunOnları Kızılcık şerbetinin senaristi görse kafasını yerden yere vurur Ben niye düşünemedim bu olayları diye
Adama çok yazık gerçekten üzüldümEvet onu diyorum. Şu davranışları konu sahibinin eşi yapsa acaba ne hissederdi gerçekten merak ediyorum çok yazık adama
Kavga ettik sabah biraz. Seni görmek istemiyorum dedi ben de benimle böyle konuşma kötü olur falan dedim. Olsun kötü napiyim olsun falan dedi. Blöf mü yapıyorsun dedim sustuO zaman bu ağız alışkanlığı böyle devam ederse boşanma durumuyla karşılaşabilirsiniz
Yorumlara alındı hanfendi sanki çok normalmiş gibi. Sahranın kocası da bayramı gelinle geçirecekti ne yaptı acabaEvet onu diyorum. Şu davranışları konu sahibinin eşi yapsa acaba ne hissederdi gerçekten merak ediyorum çok yazık adama
Daha çok destek olup eşinize,geniş ailenizin mesafesini de iyi bir yerde bırakmanız gerekiyor böyle devam ederseniz hiç iyi görünmüyorEvet oldu ama şöyle çoğu şeyde ona hak verip destekçisi oldum. Aileme de son zamanlarda biraz dişli oldum. Aramız zaten bu mevzular hariç çok iyi. Sıkıntımız yok. Giderken yolda bile tembihledi beni samimi olma falan filan diye yok canım saçmalama dedim ama ağız alışkanlığı galiba