Haklıyken haksız duruma düşmek

Erkek arkadaşınız kız hakkında ne yazmış?
kız hastaymış ıhlamur istemiş bu da vermiş ablası da ooo falan demiş ve bunun espri olduğunu söylüyor olay gerçekmiş fakat bu kardeşiyle birlikte farklı yere çekilerek söylendiği için sıkıntı yani bana da iş yerimde hastayekn bitki çayı getiren arkadaşlar oluyo ama bu orda kalıyo. Kardeşi daha önce kızın üzerinden bu tarz espri yaptığı için o da espriyi devam ettirmiş kendisini böyle açıklıyo kızla olan herhangi bi konuşması yok sadece işle ilgili konuşmalar vardı ve iş yerindekiler de beni biliyor ama asla işin gerçeğini bilemeyeceğim tabi

İsin gercegini daha ne kadar bileceksin
Muhtemelen kiz cok guzel gercekten seninki de elde edemeyecegini dusunuyor densiz mustakbel gorumcen de seni zerre sallamadan sevgiline seviyesiz espriler yapiyor is yerinde dunya guzeli bir kizdan bahsediliyor sevgilin o kadar ezik ki bitki cayina anlam yukluyor seni o kadar sallamiyor ki yakalandigi halde pesinden kosmuyor sen daha cok uzulursun.
Saglam bir cevap duy ki ileride daha cok uzulme. Hala bir seyler bekliyorsun cik disari milyonlarca adam var sana sadik olanini deger verenini bulursun ama bu degil ya.

Evet haklısınız lafım yok fakat kız o kadar normal bi tip ki bir de benden çok önce tanışıyolar 3 yıldır aynı yerde çalışıyorlar hani aralarında bişey olsa zaten benden önce olurdu aklımda çok fazla soru işareti var ve kulağa çok saçma geliyo ama gerçekten çok yolunda giden bir ilişkiydi şok olmuş durumdayım o yüzden direkt silip atamıyorum da

Normal olsa guzellikle ilgili bu kadar sohbeti gecmez. Adam olan da sevgilisi varken densiz kardesinin esprilerini durdurur haddini bildirir baska bir kizin guzelliginden bahsetmez hele ki. Ne istiyorsan onu yap ben bu kadar degersiz degilim. Senden once bir sey olmamis cunku bence ezik erkek arkadasin. Senden ozur bile dilemeyen adami burada affetmeye calisiyorsun. Kendine gel bunu mu hak eyorsun sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…