Haklı olan kim???

Ablanıza kimseye anlatma,Özgeye dahi anlatma diyebiliyorsanız,ona güveniniz yok demekki ve yine demekki ona sırrınızı açmamalıydınız. Benimde ablam var, özel konuları konuşurum ama ağzımdan bir kez kimseye anlatma lafi çıkmamıstır,gerek kalmamıştır. Aramızda konuşulan aramızda kalır,lafı dahi edilmez.
Siz Özgeyide aramışsınız yoklamak için,ikinci kez güvensizliginiz ayyuka çıkıyor burada,konferans görüsmede bunu anlatma potansiyelini bilerek kabul ettiğiniz birşey,dolayısıyla şaşırmamış olmalısınız.
Bir daha anlatmayın bu kadar boşboğazsa ve güvenmiyorsanız.
normalde güvenim var takıntılı bir insan olduğum için ben her kese bu şekilde anlatma diye baskı yaparım güven ya da başka bir şeyden dolayı değil bunu anneme de yapıyorum bu da benim rahatsızlığım diyelim ki daha önce kesinlikle böyle bir şey yapmadı artı olarak özgeyi de kesinlikle yoklamak için aramadım aramamın öncesinde farklı bir olay oldu kısa tutmak adına orayı es geçtim o da konferansa alayım diyince bende sesimi çıkarmadım yani ki anlatmasına gerçekten şaşırdım çünkü beklemezdim orada konuşmalar hep kısa kısa da hani asıl amacımız ararız gırgır yaparız şakasına bu olay beklemiyordum asla bu yüzden bu kadar kafama taktım beklesem takmazdım beklesem söylemezdim zaten

Hakkaten he bi abla kardeşinin sırrını arkadaşına anlatırmı delimi ne.Daha tecrübeli nedir senin aklın yokmu ablasın sen.Bende yerinizde olsam bi sürelik bi küsüşme yaşardım.Aslında ben olsam yakınımdaysa muhtemelen döverdim saldırmak suretiyle ama değilsede küserdim.Ama ben şirretim biraz sen çok şey yapma beni.Küs sadece.
:) teşekkür ederim işte benimde dediğim o ya diyorum daha tecrübeli değil anlatma yok ondan laf çıkmaz diyor hala benim derdim o sanıyor halbu ki derdim o değil

Benimde kız kardeşim bu tip model.
Hiç bir laf edemem anında anlatır ona buna. Bende ablayım o bana anlatır asla konusunu etmem o orda kapanır. Öylesine böylesi,böylesine de öylesi.. Sen haklısın atsan atılmıyor satsan satılmıyor.

X