- 29 Mayıs 2013
- 2.806
- 4.934
- 333
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
Tarihini sormadı. biran önce almanız gerekiyor dedi kaldı ki bileti almaması odunluk değil de gelinin biletini dahi almaması nedir? İki düğüne gelince onun akrabaları da bizim düğünümüze gelecek çünkü çoğunluğu bize yakın.Evlilik öncesi ne kadar gereksiz teferruat varsa , hepsine takılmışsın .
Bilet tarihini sorması , bileti almayacağı anlamına gelmez . Kaldı ki alması , jest , almaması odunluk değildir .
Ege de ki düğünü siz talep ediyorsun , nişanda olmamış . İki düğün yapmak zorunda değiller .
Siz/biz kelimeleri de zamanla oturur . O zamandan kasıt 11 sene değil , aynı ev içinde ortak hayata harcanan zaman .
Sorun şu ki ben hiç siz biz yapma taraftarı değilim ama o bunu yapıyor sinir olduğum noktalardan birisi bu. Arayıp ne bana sizin biletinizi biran önce almanız gerek diyorsun. Gerek var mı bu konuşmaya ki o sizin içine beni de dahil ediyorHaksızsın şöyle haksızsın çok küçük şeye cümlelere takılmışsın. Şimdiden böyle siz biz yapma.. Ardı arkası gelmez ki gelmeyecek gibi görünüyor.. Ayriyaten gelin almaya geliyorlar senin bileti niye sana aldırıyor o mantıksız ama aileninkini isterse karşılar yoksa böyle bir mecburiyet yok takılma
Evet sizinkiler dediğinde ailemi kastetmiş olur ki bunu anlarım bilet konunda aileme bırakmak istemesini. Bana kalsa bırakmam ama onun bunu düşünmemiş olabileceğini anlarım. Fakat burada kavram "siz " olunca ben de dahil oluyorum. Biletler azalmış bitecekmiş hemen almamız gerekiyormuş. Alamazsak hemen ne yapacaklar hadi ailemi anladım da gelinsiz düğün mü yapacaklar? Bişlet ne kadar dediğimde 4 kişi 500tl yapıyor dedi. Ben de yanlış anlamamışım ben de siz içerisine gayet dahilim.haklı değilsin.
kelimelere takılma. niye sizinkiler dememiş de siz demiş :// allah başka dert vermesin.
biletinizi de jest yapmak için alabilirdi ama almamış. ne var bunda. resmen biz daha fazla para harcıyoruz diye hırs yapmışsın, kinlenmişsin.
Evet sizinkiler dediğinde ailemi kastetmiş olur ki bunu anlarım bilet konunda aileme bırakmak istemesini. Bana kalsa bırakmam ama onun bunu düşünmemiş olabileceğini anlarım. Fakat burada kavram "siz " olunca ben de dahil oluyorum. Biletler azalmış bitecekmiş hemen almamız gerekiyormuş. Alamazsak hemen ne yapacaklar hadi ailemi anladım da gelinsiz düğün mü yapacaklar? Bişlet ne kadar dediğimde 4 kişi 500tl yapıyor dedi. Ben de yanlış anlamamışım ben de siz içerisine gayet dahilim.
Hayır siz anlamadınız sanırım. Sen dese ya da müstakbel karıcığım dese ne olacak? Sorun benim biletimin dahi aileme yıkılması ve bunu ima ederken "siz" diyerek söylediğinden özellikle siz kelimesine vurgu yaptım. Senin aileninkinin alınması lazım falan demedi. sizin biletinizin alınması lazım dedi. fiyat olarak ben 3 kişi 275 yapar söyleyim alsınlar dediğim de ise. Niye ablan gelmeyecek mi dedi. Yani beni direk siz içerisine dahil edip masrafımı babama karşılattırmak istedi. Kaldı ki babamın emekli aylığından çok daha fazla maaş alıyorum ne demek babama biletimi aldırmak!hayır ne desin adam? siz demiş işte. sen ve ailen. özellikle sen müstakbel karıcığııım ve ailemiz mi demesi lazım? gereksiz takıntı yapıyosunuz şu an.
Zaten sin
Hayır siz anlamadınız sanırım. Sen dese ya da müstakbel karıcığım dese ne olacak? Sorun benim biletimin dahi aileme yıkılması ve bunu ima ederken "siz" diyerek söylediğinden özellikle siz kelimesine vurgu yaptım. Senin aileninkinin alınması lazım falan demedi. sizin biletinizin alınması lazım dedi. fiyat olarak ben 3 kişi 275 yapar söyleyim alsınlar dediğim de ise. Niye ablan gelmeyecek mi dedi. Yani beni direk siz içerisine dahil edip masrafımı babama karşılattırmak istedi. Kaldı ki babamın emekli aylığından çok daha fazla maaş alıyorum ne demek babama biletimi aldırmak!
Ben 11 yıldır hergün yanımda olan, her sıkıtımı paylaştığım, çocukluğumun ve gençliğimin beraber geçtiği kişiden bahsediyorum. Gidip birisi biriyle ilişkiye girdi diye ben ve nişanlımdan daha mı biz oluyorlar?Resmi nikah var ama seks var mi seks. Onu soyle. O zaman siz 'siz' olamamissiniz bence.
Evet. Cunku sen ve ailene siz diyomus. Konun da bu zaten.Ben 11 yıldır hergün yanımda olan, her sıkıtımı paylaştığım, çocukluğumun ve gençliğimin beraber geçtiği kişiden bahsediyorum. Gidip birisi biriyle ilişkiye girdi diye ben ve nişanlımdan daha mı biz oluyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?