Haklı mıyım?

Nurgulnurgul

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2021
17
-6
1
Merhaba hanımlar 6 yıllık bi ilişkim vardı cahillik dönemlerinde başladığı için şimdi pişmanım gerçekten yaşın önemini şimdi anlıyorum sürekli tartışmalar olsad ufak tefekti yapı olarak sadık seven biriyim ilişkimede değer verdim ailem karşı çıktı ve ben direttim olsun diye ve sırf annesiyle aynı evde yaşamak istemediğimi belirttiğim için bişeyler koptu hissettim bunuda yani maddi olarak durumlarıd iyi benim istediğim aynı evde olmamak altlı üstlü bile otururum dedim yani çünkü kendimide biliyorum düzenime karışılmasından nefret ederim ve eşya almışlar annesi beğenmiş kabul edermisin gözüyle bakıyor eşyadada yok gözüm ama davrnış hoşuma gitmedi hani anneside açıklık konusunda biraz benim gibidir kesinlikle bi çatışma çıkardı aramızda eli ayağıda tutuyor hani sonra çevremizden damat kaynanası ve kayınbabasına bakıyor hayatımdaki kişide ben olsam yapmam asla helal olsun dedi benimde herşey koptu tabiki yani ben senin annenle yaşamımı paylaşacağım ama aynı durumda ben olsaydım kendisi asla yapmıcaktı tabiki bu konular bende birikti ben ailem istemediği halde diretiyorum bana küsüyor ailem ama onun annesi konusu olunca kafası karışıyor ve benim annem çok ağır hastalanıyor bir geçmiş olsun için bile beni aramıyor aramız bozuktu yine ufak tefek şeyler için ama böyle bir durumda gurur yapılır mı bende mantıklı bir şekilde düşündüm ilişkimi kesmem gerektiği kararını alıp söyledim çok kararlıyım çünkü başka konularda üst üste geldi kendiside asla vazgeçemiyeceğini belirtip sürekli arar yazar umarım bir gün kesilir sizce haklımıyım bu konuda kendisi bana çözülecek şeyler diyor ama pek sanmıyorum anne oğul arasınada girmek istemiyorum vardır bir hayır dedim böyle bir karar aldım iyi yaptığıma inanıyorum sadece haklı olup olmadığımı başkası gözünden duymak isterim

Pipi kelimesi üzerinden kinayede olmaz görüşünğzlede ilgilenmiyorum artık teşekkürler

Pipi kelimesi üzerinden kinayede olmaz görüşünğzlede ilgilenmiyorum artık teşekkürler
Neden olmasin?
İşin özü pipide işte. Çünkü adamin kendisini ve kendi ailesini üstün gormesinin sebebi kendisinin errkek olması.
Yoksa kendisini seninle eşit görse nasil eşiyle bekarlık odasında yaşayıp,üst kata çıkacak kadar bile annesinden uzak kalamayip hastalık -aciliyet anında bile karısının ailesine bakamayacagini söylesin ki?
Meselenin özü çok basit, o erkek- ailesinin kıymetlisi
Sen kizsin- bugün varsın yarın yoksun.
O önemli - sen hiçsin.
Aksi şekilde düşünse böyle davranmazdi,emin ol.
6 yıl böyle bir adamla yaşamak sizden bazı şeyleri götürmüş bence

Ben sevdim o insanı ama mantığımın önüne geçirmedim böyle insaların sorununu çözen biriyim sanmıyorum bişeyler kaybettiğimi mesleki açıdan kendimi üstte tutmuyorum ama bir çok erkekten daha iyi bir kariyerim ve geleceğim var buna inanın ve erkekleri lütfen erkeklikleri yüzünden üstte görmeyin herşey orada bitmiyor akla dayalı bazı şeyler kadın olduğum için hiç kelimesini ben kabul etmiyorum eğer siz kabul etmişseniz hiçliğinizle hayatınızı güzel geçirmeniz dileğiyle

Gerçek bir ironi teşekkürler yorumunuz için sonuç öyle oldu sadece haklılığımı öğrenmek istedim

Kadın sana karşındaki hıyarın bakış açısını anlatmış. Bunu mu anladın? Eğer çıkarımın buysa okuduğunu anlama konusunda bari övme kendini derim.

Gerçek bir ironi teşekkürler yorumunuz için sonuç öyle oldu sadece haklılığımı öğrenmek istedim
Revenus’un yazdığında bir gram ironi yok, birebir doğruları olduğu haliyle yazmış. İroni ne demek güzel bir araştırmak lazım. Beynim kanadı düzeyden.

Kadın sana karşındaki hıyarın bakış açısını anlatmış. Bunu mu anladın? Eğer çıkarımın buysa okuduğunu anlama konusunda bari övme kendini derim.
Bence siz iyi okuyun derim bi bayan olarak sizde kendinizi erkeklerden aciz ve hiç olarak görüyorsanız sizede hayatınızdaki çıkarımlarınızla başarılar diliyorum

Bence siz iyi okuyun derim bi bayan olarak sizde kendinizi erkeklerden aciz ve hiç olarak görüyorsanız sizede hayatınızdaki çıkarımlarınızla başarılar diliyorum
Sjshshsj ay yemin ederim zeka düzeyim geriledi ya. He bayan he, oturup laf anlatmaya çalışmak dünyanın en büyük gereksizliği gibi geldi şu an. Kendini erkeklerden geride görmeyen biri olarak neden bayan dememelisin, ironi ne demektir falan bunları öğren. Bu kafayla bu adamı sepetlemeyi başarmana şaşırdım. Helal olsun.

Revenus’un yazdığında bir gram ironi yok, birebir doğruları olduğu haliyle yazmış. İroni ne demek güzel bir araştırmak lazım. Beynim kanadı düzeyden.
Bir güzel araştırın o halde beyniniz kanamaz düzeyden ama kinayeye bir şey demedim onad bir bakın çünkü yapılan yorum cinsel ayrımcalık adı altında kineyeydi kadını hiçlik sayan bir cümleydi iyi araştırmalar okumalar

Size bir troll incelemesi yapılsın bakalım Mune Kazen

Size bir troll incelemesi yapılsın bakalım Mune Kazen
Erkeğe neden bey demiyorsun o zaman bence bir sorgula kendini Size diyecek bir şeyim kalmadı he bayan he kelimesinden sonra daha iyi anladım sizin hem cinsinize saygınız yok maalesef üzüldüm adınıza

Anlattıklarınız göre kararının çok doğru.Yanlis trene binerseniz dönüş çok masraflı olur.

Kaç lütfen

Ay aklinizı celen falan engelleyin heryerden. Uzak durun kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…