- 10 Eylül 2021
- 17
- -6
- 1
- Konu Sahibi Nurgulnurgul
Merhaba hanımlar 6 yıllık bi ilişkim vardı cahillik dönemlerinde başladığı için şimdi pişmanım gerçekten yaşın önemini şimdi anlıyorum sürekli tartışmalar olsad ufak tefekti yapı olarak sadık seven biriyim ilişkimede değer verdim ailem karşı çıktı ve ben direttim olsun diye ve sırf annesiyle aynı evde yaşamak istemediğimi belirttiğim için bişeyler koptu hissettim bunuda yani maddi olarak durumlarıd iyi benim istediğim aynı evde olmamak altlı üstlü bile otururum dedim yani çünkü kendimide biliyorum düzenime karışılmasından nefret ederim ve eşya almışlar annesi beğenmiş kabul edermisin gözüyle bakıyor eşyadada yok gözüm ama davrnış hoşuma gitmedi hani anneside açıklık konusunda biraz benim gibidir kesinlikle bi çatışma çıkardı aramızda eli ayağıda tutuyor hani sonra çevremizden damat kaynanası ve kayınbabasına bakıyor hayatımdaki kişide ben olsam yapmam asla helal olsun dedi benimde herşey koptu tabiki yani ben senin annenle yaşamımı paylaşacağım ama aynı durumda ben olsaydım kendisi asla yapmıcaktı tabiki bu konular bende birikti ben ailem istemediği halde diretiyorum bana küsüyor ailem ama onun annesi konusu olunca kafası karışıyor ve benim annem çok ağır hastalanıyor bir geçmiş olsun için bile beni aramıyor aramız bozuktu yine ufak tefek şeyler için ama böyle bir durumda gurur yapılır mı bende mantıklı bir şekilde düşündüm ilişkimi kesmem gerektiği kararını alıp söyledim çok kararlıyım çünkü başka konularda üst üste geldi kendiside asla vazgeçemiyeceğini belirtip sürekli arar yazar umarım bir gün kesilir sizce haklımıyım bu konuda kendisi bana çözülecek şeyler diyor ama pek sanmıyorum anne oğul arasınada girmek istemiyorum vardır bir hayır dedim böyle bir karar aldım iyi yaptığıma inanıyorum sadece haklı olup olmadığımı başkası gözünden duymak isterim