• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakl kim, ne yapmalym? Ltfen herkes fikrini yazsn..

• Konu Sahibi Konu Sahibi lakhesis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lezbiyen hikayesi okudum sanki hiiç kızma ama bu ilişkiler bana garip geliyor.....

Ayrıca bazı ülkeler de lezbienlik gayet normal karşılanıyor ki evlenmelerine bile müsade ediliyor. Siz neden bu kadar kızdınız.Yok geldim, gittim ,haber verdik.Oda ordaydı üçümüz gerildik neden ???Biz de okuduk benim de can ciğer arkadaşlarım oldu .Hala var.Ama sevgililerin sergileyeceği davranışları sergilemiyoruz böyle düşündüğüm için kızıyorsunuz.Ben lezbiyen demedim.Sanki hikayesini okudum dedim. Üstüne basa basa söylüyorum netlik kazansın... Kimsenin günahını falan almadım...Lütfen herkezin fikri kendine..

şimdi bu üstteki cümleye bakalım. hiç kızma ama lezbiyen hikayesi okudum sanki.
.. bu ne demek. bundaki imayı anlamayacak kapasitede değiliz çok şükür hiç birimiz.
evet günah aldınız.
insanlar arkadaşlarını kıskanabilirler. insanlar yavrularını ,başkalarının sevmesinden kıskanabilirler çünkü,insanlar sahiplenme duygusuna sahiptirler. kiminde bu daha fazladır kiminde daha azdır... bu onların lezbiyen olmasını gerektirmez.

şimdi bu üstteki cümleye bakalım. hiç kızma ama lezbiyen hikayesi okudum sanki.
.. bu ne demek. bundaki imayı anlamayacak kapasitede değiliz çok şükür hiç birimiz.
evet günah aldınız.
insanlar arkadaşlarını kıskanabilirler. insanlar yavrularını ,başkalarının sevmesinden kıskanabilirler çünkü,insanlar sahiplenme duygusuna sahiptirler. kiminde bu daha fazladır kiminde daha azdır... bu onların lezbiyen olmasını gerektirmez.
Hıhı tamam okypete nasıl istersen öyle düşün sen..

hayatım sorun onu ev arkadaşı değildi sorun arayı bulamaması ve bana gereken değeri ona vermesiydi.

o zaman onun bu seçiminden dolayı pişman olduğunu görmeni dilerim
sana dost mu yok, o kendi derdine yansın :dilcikar:
KKdostları herkese yeter :teytey:

o zaman onun bu seçiminden dolayı pişman olduğunu görmeni dilerim
sana dost mu yok, o kendi derdine yansın :dilcikar:
KKdostları herkese yeter :teytey:

aynen arkadaşım ya kk dostlarımın hakkını inkar edemem doğrusu

Back