arkadaşlar dün son kez ona mesaj yazdım yazıklar olsun die tutamadım kendimi.. bana yazmış.. valla artık kendşime geldim hayatıma isteyen kaldı isteyen gitti diye.. tepem öyle bi attı ki öyle böyle değil.. öyle bi saydım ki anlatamam. . hala bana canımlı gülümlü mesajlar attıyo. çok ağır konuştum ve yaşa gör selamı da kes benle dedim özetle öyle oldu yani. . sorada sinirin geçince konuşalım mı dedi. hiçbi şekilde dedim ..
en doğru olanı yapmışsın.boşver. onun kaybı..
senin gibi bir dost zor bulur. hastalandığında yaptıklarını biliyorum ben. değmezmiş.
Lezbiyen hikayesi okudum sanki hiiç kızma ama bu ilişkiler bana garip geliyor.....
Lezbiyen hikayesi okudum sanki hiiç kızma ama bu ilişkiler bana garip geliyor.....
Nerden biliyorsun sen bakem lezbiyen hikayelerinisengözlerimebaksanab....diyerek bi günah alma örneği de ben yaşatabilirim sanaLezbiyen hikayesi okudum sanki hiiç kızma ama bu ilişkiler bana garip geliyor.....
canım ben deyurtta kaldım ve oda arkadaşlarımla buna benzer şeyler çok yaşadım
yurt farklı bir atmosfer... Yani gelmediğinde haber vermesini istemeler falan çok normal geliyor
çünkü ben de yakın dostlarımın odaya gelmelerini, gelmeyecekleri zaman haber vermelerini isterdim
yani orda tek can yoldaşın oda arkadaşın oluyor, oda arkadaşın kardeşten öte oluyor bi yerde...
Arkadaşını çok iyi anlıyorum, ama keşke siz anlaşabilseydiniz oda arkadaşıyla
o zaman sorun kalmazdı
hep beraber takılırdınız
ben olsam bir köşede benim kıymetimi anlayacağını bilerek kendi haline bırakırdım
dostluğuma kıymet veriyorsa zaten kaybetmek istemeyecektir...
Ayrıca bazı ülkeler de lezbienlik gayet normal karşılanıyor ki evlenmelerine bile müsade ediliyor. Siz neden bu kadar kızdınız.Yok geldim, gittim ,haber verdik.Oda ordaydı üçümüz gerildik neden ???Biz de okuduk benim de can ciğer arkadaşlarım oldu .Hala var.Ama sevgililerin sergileyeceği davranışları sergilemiyoruz böyle düşündüğüm için kızıyorsunuz.Ben lezbiyen demedim.Sanki hikayesini okudum dedim. Üstüne basa basa söylüyorum netlik kazansın... Kimsenin günahını falan almadım...Lütfen herkezin fikri kendine..
ne kadar ince düşünüyorsun ne kadar duygusalsın:teselli:
bende üni. arkadaşlarımla konuşmuyorum şuan dereyi geçene kadarmış o onu annadım
başka bi ortama girince ve ya üni. bitince o canciğer kuzu sarmandan geriye bomboş biri kalıyor
aynı tabaktan yemeği yediğin ekmeğini bölüştüğün sigarası bitince ona sigara götürdüğün parası gelene kadar bendensin dediğin herşeyini herşeyini paylaştığın insan hayatın boyunca sanki hiç tanımamışsın hiç tanışmamışsın gibi davranabiliyor
şahsen benimkiler böyle oldu ama duygusalda davranamam yani üzümem kendimi elin kızı için aa sinir oluyorum tabi bayaa da bi sayarım ama üzülemem
Arkadaşım galiba seni kırdım özür dilerim .Benim sana orada anlatmak istediğim bu kadar üzülmen ,kafana takman insanın aklına başka sorular getiriyor.Benim de çok sıkı dostlarım var .Dostluk bu demek değildir ,sürekli yan yana dip dibe.O yüzden bu arkadaşından bir daha beklentin olmasın...BENCEDE SENŞİN FİKRİN KENDİNE.. -tatlicadiarzu-
FİKRİN FİKİR BİLE ARZETMEDİ BENDE
SANKİ SAÇMA SAPAN BOMBOŞ BİRİNİN KONUŞMASINA BENZETTİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?