Hakkımızda Hayırlısı Olsun :(

Bende aşkın bir kere yaşanıldığına inanlardanım ama aşk evliliği yapıp mutsuz olacağıma

Mantık evliliği yapıp huzurlu bir hayat yaşamayı tercih ederim

Ama o seni bırakmazsa senin onu bırakmayacağından da eminim yerimseniben

haklı olabilirsin gerçekten bırakamıyor çünkü insan elinde değil hemen üzülüp seviyorum seni dediğinde koşuyor gene ne yazık ki bu böle ama o alıştı hep benm affetmeme alıştı o ne yaparsa yapsın tamam dememe

düğün hemen olsun dediler babam hemen olması mümkün değil dedi birde nişanlım bana başka annesine başka demiş dün akşamda 2 aile kavga noktasına geldi bende pes ettim dedim çünkü gerçekten dayanamıyorum artık

Hayırlısı olsun canım.:teselli:

teşekür ederim inşallah öle olur üzülüyorum çok ben üzüldükçe de ailem çok üzülüyo mafoldumben

Sorun tek düğün tarihiyse barışırsınız bence, hiç mi umut yok :teselli:

umut olsada artık ben ailesinn düğün tarihi konuşmaya geldiklernde bile kavga edercesine hakaret edercesine konuşmalrındn sonra pek de ii bakamıyorum

hakkında hayırlısı olsun ama herdefa geldiğinde onu affederseb birgün onu tepene binmiş olarak görebilirsin huyundan vazgeçmez aynı şekilde devam eder ve çok daha fazla üzülebilirsin canım

Doğru bir karar vermişsin canım. Şimdi barşsanızda evlenince bu kavga bile karşına çıkacak. zaten nişanlın annesine fazlaca düşkündü sanırım. En azından ailene karşı başın eğilmedi. Sana tavsiyem sakın aileni karşına alma. Onlar olmadan biz hiçiz unutma..

zaten sanırım nişanlınız biraz dengesiz biriydi...eski erkek arkadaşınıza falan mail atmıştı sürekli sorunlarınız oluyodu galiba..hayırlısı olsunn...
ama sen yine affedersin bence...

bu defa öle olmucak sanırım hiç bi kavgamızda yüzüklerimi çıkarıp bir kenara koymamaıştım resimlerimizi kaldırmamıştım ama bu defa yaptım çok çoooooklkkkkkkkkkkkkk üzgünüm ama yaptım :gitme::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

barışma bence böyle biri ve ailesiyle ilerde çok sorun yaşarsın şuan seviyosun ve bunları göremeyebilirsin ama evlenince ailesi de önemli olmaya başlıyor hayatınızda

ailesi sölediği laflara sölemedim die yemin etmiş yok artık yaaaaa uyuyamıyorum yiyemiyorum nasıl bişey bu bilmiyorum halal bana inatla en hiç bi çaba göstermedin dio kafayı kırdırcaklar bana mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sen niye üzülüyorsunki ailesinin tavırları belliydi zaten evlensen daha çok üzülecektin mutlu olmaya bak her işde bir hayır vardır yok onu demiş bunu demiş sil artık onu ve yeni bir sayfa aç

koptuk bitti ama çok acı çekiyorum ben ya parçam yok olup gitti sanki geldi yüzükleri verdi ve hayallerim ümütlerim hepsi hepsiiii yıkılıp gittiiiii aldığım çeyizler herşeyim kaldı bi anda yarım yok gibi :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

koptuk bitti ama çok acı çekiyorum ben ya parçam yok olup gitti sanki geldi yüzükleri verdi ve hayallerim ümütlerim hepsi hepsiiii yıkılıp gittiiiii aldığım çeyizler herşeyim kaldı bi anda yarım yok gibi :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

canım neden kendini parakıyorsun doğru olan buydu aşleni adam terine koymuyorlardı yazdıklarını hatırladıkça sinir oluyorum inan

Nişanlılıkta ne huylarını görmezden geldim ben eşimin ne kavgalar ne hakaretler etti.. Evlenince düzelir diye göz yumdum.. Hiçbirşey değişmiyor bunu söyliyim..
Şimdi bitmesi senin hayrına olmuş, ailen de yanında, hiiiiç üzülme canım, o seni ararsa da bırak boşver.. nişanlılıkta olmayan evlilikte hiç hallolmuyo.. sonra pişman olma..

saolun ama üzülmeemk inanın elde değil ne emklerle bu zamana kadar geldik ve bi tarihten böle olması çok canımı yakıyor ççççççççoooooooooooookkkkkkkkk

canım neden kendini parakıyorsun doğru olan buydu aşleni adam terine koymuyorlardı yazdıklarını hatırladıkça sinir oluyorum inan

ailemde çok üzüldü evet canım ve bayramda gelmediler sorun etmedı benim annecimle babacım, geldiler biz 3 kişi için düğün yapmayız dediler salon tutmayız kına gecesini kendiniz yaparsınız dediler gene ses etmediler başkası olsa yeminle kovardı

Back
X