Hakkımı helal etmiyorum!

Anladım.
Keşke eşiniz size hiç bir şey söylemeden kendisi gidip şikayetçi olsa ve çözseydi bu sorunu. İntihar etmekten daha kolay olurdu.
Şimdi şimdi anlıyorum eşimin neler çektiğini. Belki o da doğru kararlar veremedi yaşadıkları yüzünden. :KK43: ya da ben öğrenirsem vereceğim tepkiden korkmuştur. Nasıl korkutmuşsam arkamdan iş çevirmesin diye, onu bile yapmaya cesaret edememiş.

Kusura bakmayın lütfen ama her iki konunuzda da oturmayan şeyler var. Hem o dönem hamile olduğunuz için ciddi araştırmaya girmediğinizi yazmışsınız hem de çok aradığınızı ancak bulamadığınızı.

Bir senede çözülmeyen ve evliliği alt üst eden olayın bir günde çözülmesi de ayrı bir durum.

Ayrıca watpadd denen platform sadece öykü paylaşılan bir alan değil mi? Oradan bulmak nerden aklınıza geldi. Benzetildiğiniz karakter de oradaki bir öyküden. Çok kullanılan bir platform ise ve ben bunu bilmiyorsam, cahilliğime verin. Ama ben birini ararken oraya bakmak asla aklıma gelmezdi. Sizin de aklınıza bir sene sonra gelmiş gerçi.

Neyse ben pek anlayamadım. Bir sene ikna olamayıp bir gecede fikrinizin değişmesini de anlayamadım.

Şimdi şimdi anlıyorum eşimin neler çektiğini. Belki o da doğru kararlar veremedi yaşadıkları yüzünden. :KK43: ya da ben öğrenirsem vereceğim tepkiden korkmuştur. Nasıl korkutmuşsam arkamdan iş çevirmesin diye, onu bile yapmaya cesaret edememiş.
:)
Peki.

ben dusunuyorum biri erkege bunu yapacak o da getirip kanitlamayack onun yerine intihar edecek ..valla ben gene de çok guvenemedim ..siz yuzlesmek istemeyip kocaniza sen suclusun dediniz ama kocaniz sizi dinledi yuzlestirmedi... bilemedim:kahve:

Kusura bakmayın lütfen ama her iki konunuzda da oturmayan şeyler var. Hem o dönem hamile olduğunuz için ciddi araştırmaya girmediğinizi yazmışsınız hem de çok aradığınızı ancak bulamadığınızı.

Bir senede çözülmeyen ve evliliği alt üst eden olayın bir günde çözülmesi de ayrı bir durum.

Ayrıca watpadd denen platform sadece öykü paylaşılan bir alan değil mi? Oradan bulmak nerden aklınıza geldi. Benzetildiğiniz karakter de oradaki bir öyküden. Çok kullanılan bir platform ise ve ben bunu bilmiyorsam, cahilliğime verin. Ama ben birini ararken oraya bakmak asla aklıma gelmezdi. Sizin de aklınıza bir sene sonra gelmiş gerçi.

Neyse ben pek anlayamadım. Bir sene ikna olamayıp bir gecede fikrinizin değişmesini de anlayamadım.
O kadar çok yaşanmışlık var ki, neyi ne kadar anlatacağımı neresinden anlatacağımo şaşırmamdan dolayı çelişkiler çıkıyor yanlış anlaşılmalar oluyor haklısınız yani. Oturup baştan hepsini açıklasam çok uzun sürer. Kısacası biri bizle fena oynadı ve başardı. Bu yüzden dava etmekte haklı mıyım haksız mıyım konu bu kısaca. Evliliğimizin düzeldiğini söylemedim bir günde tabii ki düzelmez eşim affetim dese bile mutlaka zaman zaman sitem edecektir ona inanmadığım için. Evliliğimize ne olacak şu an ben de bilmiyorum tek bildiğim o kıza yaptıklarını ödetmekten geri kalmayacağımız.
+wattpad daha önce benim de aklıma gelmedi ama ne olur ne olmaz bir bakayım dedim ve buldum hatta dandik, yarım bırakılmış 2 sayfalık bir hikaye bile yazmış günlük tarzında.

Her şeyi planlamıştı kız. Size sormuştum cevap vermemiştiniz. Bi bluz mevzusu vardı ben ona takılmıştım. Aynı bluzdan evde de var mı diye sormuştum. Mesela ben olsam aynı bluzdan evde de olsa eşime karşı şüphelerim azalırdı. Diğer konunuzda eksiklikler vardı ve anlattığınız kadarıyla eşiniz suçlu görünüyordu. Olaylar bambaşkaymış. Bence siz kendinizi suçlamayın. Yaşadıklarınız akıl almaz şeyler. Neyse ki eşnizde affetmiş.

Kıza gelince bence asla ama asla peşini bırakmayın bu işin

1 sene once kadini bulmak icin Bursaya bile gitmeyi dusunecek kadar arastirmaya cabalarken bulunamayan kadin ,2 gunde face watsap vs bulunuyor. Ve kadin hemen dokuluyor.

Bilmiyorum. Ilk konunuza inanmistim ama bu konunuza inanmiyorum diyor ve cekiliyorum
diğer konu da ben cevapları net alamayınca takibi bırakmıştım. Konu sahibi diğer konuda kızı aramış mıydı kim olduğunu vs

Ben de wattpad’i WhatsApp anlayarak güncelden ne kadar uzak kaldığımı şu an idrak ettim. Baktım cidden ergenlerin hikaye platformuymuş,çoğunluk da takma isim kullanmış ya da ben öyle denk geldim. Ve ayrıca katılıyorum birini araştırmak için akla en son gelecek yer gibi duruyor.

Ben de wattpad’i WhatsApp anlayarak güncelden ne kadar uzak kaldığımı şu an idrak ettim. Baktım cidden ergenlerin hikaye platformuymuş,çoğunluk da takma isim kullanmış ya da ben öyle denk geldim. Ve ayrıca katılıyorum birini araştırmak için akla en son gelecek yer gibi duruyor.
LinkedIn olsa neyse mesela o benim aklıma gelir hep birini ararken :KK58:

onceki konunuzu bilmiyorum
ama bana bir kadin bunu yapmaya calissaydi onu cok pisman ederdim
esine de yazardim , arkadaslarina da
iftira hakaret vs varsa savciliga da verirdim
kabus gibi cokerdim ustune

Yanlis anlama ama esine cok guvenme yinede sen sanki esin kizi esine anlatmakla tahdit etmis kizda o korkuyla yazmis gibi geldi bana... Kizin esine durumu anlat ama esine de cok guvenme

Peki dava açma konusunda eşiniz nasıl davranıyor çekimsermi haklısınmı diyor ben olsam her iki tavrınıda şüpheli bulurdum
Eşinizin ilk olay kesin dahil olmak üzere sizi karıştırmadan gidip kadına dava açmasını veya kadını kolundan tutup önünüze atıp yalvarmasını isterdim
Eşinizin bi açığı var bence durup dururken hiçbir kadın bu oyunlara girmez
Üzülüp unutmak istiyosun hakkındır ama seninde içine sinmeyen şeyler ortaya çıkmadan rahat edemeyeceksin bu belli

Bir kaç gün önce konu açmıştım. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sevdigim-hala-yerinde-mi.1050428/page-15#post-54190333
Olaylar çok geliştiği için yeni konu açmak istedim. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Fotograflar montajmış bunu geçiyorum artık derdim bu değil. Ben bu kızı instagram dan buldum mesaj attım. İlk başta inkar etti beni başkasıyla karıştırıyorsunuz diye. Sonra cevap vermedi profil fotografı kalktı kullanıcı adı değişti ulaşamadım. Aklıma esti belki wattpad hesabı vardır dedim ve bingo! Buradan mesaj attım evliliğimi mahvettikten sonra kaçıp gidemeyeceğini, neden aniden ortadan kaybolduğunu sordum. Bana uzunca bir mesaj attı mesajı kopy-paste yapıyorum:

"Lafa nerden basliycagımı inanin bilmiyorum. Ben cok büyk günah isledim bunu ta o zamandan anladigm icin oylece kacip gittm size soyledigim hersey yalandi seneler önce tanistik esinizle sadece oyun amacli konustu hafif dostlugumuz da oldu ben ona derdimi anlatirdim o bana akil verirdi moral verirdi hepsi bundan ibaret bide oyunda ünlü biriydi oyunda tanimayn yokdu kral derdi herkez ona. Bana kardes muamelesi yapti yasim ondan kücük diye. Yasadigim bazi seyleride cok yanlis buldu ve benle arayi soguttu bense kafaya takmisdim sevdigimi sandim ve ona acildim. Kalbimi kirdi yasam tarzimin yanlis oldugunu söyledi bana göre degilsin dedi ve bana kizdi kardes gibi görürken böyle hissetdigim icin. Aradan zaman gecdi ben onun hem gercekte hem oyunda yakin bi arkadasini taniyodm ondan ogrendim evlendgini ve hepsini planladik biriyle. En son kaldigimiz oteli ispatlycaktm ama oyle birsey yok yalan ispat cikaramazdm pismamdim vazgectm herseyden bu yüzdn kactim. Ve su an evliyim 3 aylik yuva yikanin yuvasi olmazmis nolr beni affedin instadan yazmadim kaldrdm cünkü esim kontol ediyo. Bunun affi olurmu bilmem ama nolur affedn. Bide size soylemem gereken bisy var bu isin arkasında baska biri dha var ben tek basima ugrasamazdim o yardm etti. Ben bise merak ediyorm cok vijdan azabi cekiyorum size hamileysenz zencefille dusrebilirsnz demistim... Hamilemiydiniz umarim denememissinzdir cok ruyama girdi aslinda size daha once ulasip bunlari anlatcaktm ama cesaret edemedim nolur affedn beni. Hakkinzi helaledin ve bu konuyu kapatin nolur. "

Böyle ucuz kurtulacağını mı sanıyor? Evliliğimin en güzel zamanlarını mahvetti! Üzüntüden kaç defa düşük riski yaşadım! Yüzüm gülmedi be insan hamileyken mutlu olmalı şımarmalı el üstünde tutulmalı mutlu olmalı mutlu! Ama ben mutlu olamadım hayat zindan oldu hem eşime hem bana. Bir de pişkin pişkin hakkınızı helal edin konuyu kapatın diyor oh ne ala o zaman herkes hak yesin helallik isteyince de herşey hallolsun!
Yok öyle dünya arkadaş. Bu sıfatsız yardım ve yatakçısıyla beraber cezasını çekecek!
Aynen böyle söyledim eşiyle ortak kullandıkları face hesabını buldum. (wattpad kişi bilgilerinde paylaşmış) Eşine her şeyi anlatacağımı, bununla da kalmayıp dava edeceğimi söyledim. Yalvarıyor şimdi bana utanmadan. Sen bana acıdın mı? Ben de elimden geleni ardına koymayacağım işte!
Arkadaşlar olay bu. Eşime de her şeyi anlattım. Defalarca özür diledim ona inanmadığım için. Affetti ama yine de herşeyi telafi etmek için elimden geleni yapacağım. Ama önce bu sıfatsıza haddini bildirmemiz gerek. Yuvası yıkılabilir ama müstahak değil mi? Siz ne düşünüyorsunuz rezil edelimmi bunu biz?
Ben inanmıyorum eşinize o foto da Shop falan değil kadını bir güzel tehdit etmişler bence siz o fotoyu buraya atın biz söyleyeyim Shop mu değil mi? Yok aynı tişörtten bir sürü varmış da görmüş almışta evli birinin böyle şeylere boş yere cesaret edeceğine inanmıyorum

Hem dava aç hem de git kıza herseyi pat pat pat Kızın kocasına pardon anlat .

Senin hayatını zehir etmiş hiç acıma bile

Bilgisayarına telefonuna hep bakıyorum benden gizli bişey yapamaz diyen hanımlar telefonlarda gizli sekme diye bir olay var biliyorsunuz değil mi? Bilgisayarda da geçmişi silme vs..

Oha kız resmen hayatının en ozel anlarını mahvetmıs sımdı de yalandan pısmanım falan fılan bence elınden gelenı ardına kyma esıne her sekıkde ulas ve kıza hıc bırsey syleme ve yazma tamam kapat knuyu de tam rahatken sende onun hayatına bammm dıye at bombayı ne ala herkes bekarken yesın haltları snra evlenınce pısmanım oh ne ala sen mınnacık bebegın canına kastetmıssın kufretmemek ıcın zor tutuyrum su an kendımı şaka gıbı! Allah a havale etsen daha ıyıcıkar ondan katıyla alır ıntıkamını emın ol, ama ınsan byle bır durumda sessızz kalacak kadar olgunlasmıs mıdır bılemıycem ayyyy sınurlerım bzuldu aksam aksam ya. Resmen yılların gıtmıs hamılelıgın gıtmıs esımın elını tuttum mutlu oldu dıyosun ne hale getrmıs sızı ya, ne merhametsızler var su dunyada Allah merhametsızlerle muhattap etmesın.

X