Hakkımı helal etmiyorum!

Bosverin ugrasmayin hayat zaten zor bir de onun kocasinin nasil tepki vercegini bilmiyorsunuz. Ya basiniza bela olursa

Ben inanmıyorum eşinize o foto da Shop falan değil kadını bir güzel tehdit etmişler bence siz o fotoyu buraya atın biz söyleyeyim Shop mu değil mi? Yok aynı tişörtten bir sürü varmış da görmüş almışta evli birinin böyle şeylere boş yere cesaret edeceğine inanmıyorum
Kız bunları bize yaşatırken evli değildi yeni evlenmiş 3 ay olmuş. Fotografların montaj olup olmadığına buradaki arkadaşların öğretmesi sayesinde baktım shop hepsi. Severek evlenmişiz yeni evliyiz ve ona her yönden yetiyorum aklı yerinde olan bir erkek mutlu olduğu evliliği neden yıksın? Hem de kendi kriterlerine uymayan tipte, kişilikte bir kızla... Bunları yeni anladım gerçi ama olsun. Hasta ruhlu bir sürü insan var artık eşime yüzde yüz inanıyorum o kızı rezil edeceğim cezasını çekecek. Kızla da görüntülü konuştuk ilk baştaki dediklerinden şaşmadı işin içinde başka bir şey yok. Kendisine yardım eden kişi de kızın kuzeniymiş benim çevremden kuyumu eşen biri değilmiş yani. İki yırtık bir araya gelmiş kocamı, bebeğimi hayatımı elimden almaya çalıştı bu yüzden hepsini rezil edeceğim. Karar verdik dava edeceğiz yani. Kararımızı verdiğimize göre bu konu artık kapanabilir.
Mune Mune rica etsem konumu yorumlara kapatabilir misiniz?

Bilgisayarına telefonuna hep bakıyorum benden gizli bişey yapamaz diyen hanımlar telefonlarda gizli sekme diye bir olay var biliyorsunuz değil mi? Bilgisayarda da geçmişi silme vs..
Biliyorum bu yüzden ne zaman bilgisayara otursa yanına oturup ne yaptığını izledim bu zamana kadar.

Davani ac. Yaptigi yanina kâr kalmasin. Kocasi da bilsin bir pislikle evli oldugunu.

Kusura bakmayin iki konuyada baktim montaj santaj kazak vs olaylari ilk konu yazim tarziniz baglanan bu konudaki kizin yazdigini iddia ettiginiz msjin çiğligi bana konunuz gercekmis gibi gelmedi
Yada gercekten vardi birseyler kocan evli oldugunu gizlediyse ogrenince hirslandi yapti kiz ki hakli bulurum o noktada (evli adam ki adam demekte adama hakaret bekari bende bekarim diye kandiriyorsa hersey mustehak basina hersey gelebilir bence sakincasi yok ) simdi kiz evli nisanli vs bir duzeni var ugrasmak muhatap olmak istemiyor konuyu kapatti sizide pesinden atsin diye atilmis bir msj gibi
Ben arkadaslarimi bulamiyorum siz 3 yil aradan sonra soyismini bilmediginiz kizi netten nasil buldunuz oda ayri bir basari valla der kacarim

Son düzenleme:
Fotografların montaj olup olmadığına buradaki arkadaşların öğretmesi sayesinde baktım shop hepsi

Kendi yakın arkadaşınız, bu işin mesleğini yapan kişi söylediğinde inanmadınız, ona shop olduğunu nasıl anladın diye sorup öğrenmediniz, buradakiler öğretince shop olduğunu anladınız :) ve yüzde yüz eminsiniz :)))

Senaryo fena değil de kurgu zayıf...

Kız bunları bize yaşatırken evli değildi yeni evlenmiş 3 ay olmuş. Fotografların montaj olup olmadığına buradaki arkadaşların öğretmesi sayesinde baktım shop hepsi. Severek evlenmişiz yeni evliyiz ve ona her yönden yetiyorum aklı yerinde olan bir erkek mutlu olduğu evliliği neden yıksın? Hem de kendi kriterlerine uymayan tipte, kişilikte bir kızla... Bunları yeni anladım gerçi ama olsun. Hasta ruhlu bir sürü insan var artık eşime yüzde yüz inanıyorum o kızı rezil edeceğim cezasını çekecek. Kızla da görüntülü konuştuk ilk baştaki dediklerinden şaşmadı işin içinde başka bir şey yok. Kendisine yardım eden kişi de kızın kuzeniymiş benim çevremden kuyumu eşen biri değilmiş yani. İki yırtık bir araya gelmiş kocamı, bebeğimi hayatımı elimden almaya çalıştı bu yüzden hepsini rezil edeceğim. Karar verdik dava edeceğiz yani. Kararımızı verdiğimize göre bu konu artık kapanabilir.
Eşiniz evdeyken nasıl görüntülü konuştunuz? Onu da konuşmaya dahil etseydiniz.

Yani eşim kızın adına hesap açmıştır bu itirafı kızın ağzından eşim yapmıştır mı diyorsunuz? Normalde olabilecek bir şey ama olamaz. Kız hala mesaj atıyor ama eşim şu an çocuk uyutuyor eşim yapamaz yani gözüm üstünde.

Eşim evde çocuk uyutuyor demişsiniz de o varken nasıl konuştunuz merak ettim. Hani onun duymaması gerekiyordu ya? Sende bir tuhaflık var diyordu. Ayrıca evde misafirleriniz de var. !
Ya hu ya kendinizi inandırmak için böyle bir konu açtınız ya kitabın adını verip reklam yapmak için açtınız.
Siz o kişinin watpadde kitap yazdığını nerden bildiniz de buldunuz? Hadi bildiniz de o olduğundan nasıl emin oldunuz? Önceki konunuzda buldum hesaplarını kapattı dediniz şimdi nasıl ulaştı?
Ya kurgusunuz ya da eşinize bizi de inandırmak için baya bir uğraşıyorsunuz.

Siz kendinizi inandırdıysanız sorun yok ama o dava açılmaz açılsa da hayal kırıklığı olacak sonu

Eşim evde çocuk uyutuyor demişsiniz de o varken nasıl konuştunuz merak ettim. Hani onun duymaması gerekiyordu ya? Sende bir tuhaflık var diyordu. Ayrıca evde misafirleriniz de var. !
Ya hu ya kendinizi inandırmak için böyle bir konu açtınız ya kitabın adını verip reklam yapmak için açtınız.
Siz o kişinin watpadde kitap yazdığını nerden bildiniz de buldunuz? Hadi bildiniz de o olduğundan nasıl emin oldunuz? Önceki konunuzda buldum hesaplarını kapattı dediniz şimdi nasıl ulaştı?
Ya kurgusunuz ya da eşinize bizi de inandırmak için baya bir uğraşıyorsunuz.
Janetim pica sapladin hakkindirda bari yaradayken cevirme kanirtmaaaa :KK70:yaziktir beee:KK49:

Uzatmayın bnce yeterince başınz ağrımış ztn.. o kadının yuvası yıkılınca daha büyük oyunlar oynayacak .. bunları sebepsiz yapan kişi bi sebebi olduğunda çocuğuna bile zarar verebilir.. kesinlikle bırak ne hali varsa görsün.

Bu daha mantıklı
Valla bana tek mantikli o geliyor suan, bir kadin okadar cesaret edicek ondan sonra bukadar U dönusu yapicak? Sanmiyorum ve bukadar esini hic suclamiycak dogru soyluyor olsa bir sekilde esinde yaptigi bir hata soylenir tamamen aklanmaz bir kadin neden kendini bukdr karalayip ugruna okdr halt yaptigi adama temize cikarir? Kadinlar icin etkiye tepki olayi vardir hep bence.. bu kadin onun sucu yok hata benim gunah gunah suc benimm oyyy diyor, yok bu iste baska birsey var..

X