- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.870
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız bunları bize yaşatırken evli değildi yeni evlenmiş 3 ay olmuş. Fotografların montaj olup olmadığına buradaki arkadaşların öğretmesi sayesinde baktım shop hepsi. Severek evlenmişiz yeni evliyiz ve ona her yönden yetiyorum aklı yerinde olan bir erkek mutlu olduğu evliliği neden yıksın? Hem de kendi kriterlerine uymayan tipte, kişilikte bir kızla... Bunları yeni anladım gerçi ama olsun. Hasta ruhlu bir sürü insan var artık eşime yüzde yüz inanıyorum o kızı rezil edeceğim cezasını çekecek. Kızla da görüntülü konuştuk ilk baştaki dediklerinden şaşmadı işin içinde başka bir şey yok. Kendisine yardım eden kişi de kızın kuzeniymiş benim çevremden kuyumu eşen biri değilmiş yani. İki yırtık bir araya gelmiş kocamı, bebeğimi hayatımı elimden almaya çalıştı bu yüzden hepsini rezil edeceğim. Karar verdik dava edeceğiz yani. Kararımızı verdiğimize göre bu konu artık kapanabilir.Ben inanmıyorum eşinize o foto da Shop falan değil kadını bir güzel tehdit etmişler bence siz o fotoyu buraya atın biz söyleyeyim Shop mu değil mi? Yok aynı tişörtten bir sürü varmış da görmüş almışta evli birinin böyle şeylere boş yere cesaret edeceğine inanmıyorum
Biliyorum bu yüzden ne zaman bilgisayara otursa yanına oturup ne yaptığını izledim bu zamana kadar.Bilgisayarına telefonuna hep bakıyorum benden gizli bişey yapamaz diyen hanımlar telefonlarda gizli sekme diye bir olay var biliyorsunuz değil mi? Bilgisayarda da geçmişi silme vs..
İnsan demişsiniz adı üstünde. İnsan olan uğraşmaz.Neden bilmiyorum ama bir insan neden böyle şeylerle uğraşsın ki hiç inanasım gelmiyor geçmiş olsun
Fotografların montaj olup olmadığına buradaki arkadaşların öğretmesi sayesinde baktım shop hepsi
Eşiniz evdeyken nasıl görüntülü konuştunuz? Onu da konuşmaya dahil etseydiniz.Kız bunları bize yaşatırken evli değildi yeni evlenmiş 3 ay olmuş. Fotografların montaj olup olmadığına buradaki arkadaşların öğretmesi sayesinde baktım shop hepsi. Severek evlenmişiz yeni evliyiz ve ona her yönden yetiyorum aklı yerinde olan bir erkek mutlu olduğu evliliği neden yıksın? Hem de kendi kriterlerine uymayan tipte, kişilikte bir kızla... Bunları yeni anladım gerçi ama olsun. Hasta ruhlu bir sürü insan var artık eşime yüzde yüz inanıyorum o kızı rezil edeceğim cezasını çekecek. Kızla da görüntülü konuştuk ilk baştaki dediklerinden şaşmadı işin içinde başka bir şey yok. Kendisine yardım eden kişi de kızın kuzeniymiş benim çevremden kuyumu eşen biri değilmiş yani. İki yırtık bir araya gelmiş kocamı, bebeğimi hayatımı elimden almaya çalıştı bu yüzden hepsini rezil edeceğim. Karar verdik dava edeceğiz yani. Kararımızı verdiğimize göre bu konu artık kapanabilir.
Mune rica etsem konumu yorumlara kapatabilir misiniz?
Yani eşim kızın adına hesap açmıştır bu itirafı kızın ağzından eşim yapmıştır mı diyorsunuz? Normalde olabilecek bir şey ama olamaz. Kız hala mesaj atıyor ama eşim şu an çocuk uyutuyor eşim yapamaz yani gözüm üstünde.
Siz kendinizi inandırdıysanız sorun yok ama o dava açılmaz açılsa da hayal kırıklığı olacak sonuKız bunları bize yaşatırken evli değildi yeni evlenmiş 3 ay olmuş. Fotografların montaj olup olmadığına buradaki arkadaşların öğretmesi sayesinde baktım shop hepsi. Severek evlenmişiz yeni evliyiz ve ona her yönden yetiyorum aklı yerinde olan bir erkek mutlu olduğu evliliği neden yıksın? Hem de kendi kriterlerine uymayan tipte, kişilikte bir kızla... Bunları yeni anladım gerçi ama olsun. Hasta ruhlu bir sürü insan var artık eşime yüzde yüz inanıyorum o kızı rezil edeceğim cezasını çekecek. Kızla da görüntülü konuştuk ilk baştaki dediklerinden şaşmadı işin içinde başka bir şey yok. Kendisine yardım eden kişi de kızın kuzeniymiş benim çevremden kuyumu eşen biri değilmiş yani. İki yırtık bir araya gelmiş kocamı, bebeğimi hayatımı elimden almaya çalıştı bu yüzden hepsini rezil edeceğim. Karar verdik dava edeceğiz yani. Kararımızı verdiğimize göre bu konu artık kapanabilir.
Mune rica etsem konumu yorumlara kapatabilir misiniz?
Janetim pica sapladin hakkindirda bari yaradayken cevirme kanirtmaaaa yaziktir beeeEşim evde çocuk uyutuyor demişsiniz de o varken nasıl konuştunuz merak ettim. Hani onun duymaması gerekiyordu ya? Sende bir tuhaflık var diyordu. Ayrıca evde misafirleriniz de var. !
Ya hu ya kendinizi inandırmak için böyle bir konu açtınız ya kitabın adını verip reklam yapmak için açtınız.
Siz o kişinin watpadde kitap yazdığını nerden bildiniz de buldunuz? Hadi bildiniz de o olduğundan nasıl emin oldunuz? Önceki konunuzda buldum hesaplarını kapattı dediniz şimdi nasıl ulaştı?
Ya kurgusunuz ya da eşinize bizi de inandırmak için baya bir uğraşıyorsunuz.
Cortladi zaten cortlacagi kadarBence de konuyu kapattır, biraz daha yorum yapılırsa fena cortlayacaksın !
Bu daha mantıklıBenim icimdede oyle bir sey olustu acaba dedim konu sahibinin esi tehdit etmis olabilirmi o kizi sen soylersen bende senin kocana ulasirim gibisinden?
Valla bana tek mantikli o geliyor suan, bir kadin okadar cesaret edicek ondan sonra bukadar U dönusu yapicak? Sanmiyorum ve bukadar esini hic suclamiycak dogru soyluyor olsa bir sekilde esinde yaptigi bir hata soylenir tamamen aklanmaz bir kadin neden kendini bukdr karalayip ugruna okdr halt yaptigi adama temize cikarir? Kadinlar icin etkiye tepki olayi vardir hep bence.. bu kadin onun sucu yok hata benim gunah gunah suc benimm oyyy diyor, yok bu iste baska birsey var..Bu daha mantıklı