Hakkımı aradığım için suçlu oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Topuzlu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Emoji Skoru
24.657
Puanlar
598
Günaydın arkadaşlar

Konuya nasıl gireceğimi de bilmiyorum ama şöyle ki; aldatıldım. Şüphelerim hep vardı fakat kanıt delil pek yoktu. Bi akşam evde otururken kanıtların alası elime geldi aldatıldığım şahıs numaramı alıp fotoğraflar videoları bana gönderdi. Görünce tabi bir şok hali geçirdim.. Konustum neler yasadıklarını birebir dinledim.. 1 hafta benım için çok zor gectı 48 kg kadar düştüm falan neyse.. Oğlumu da alıp ailemin yanına geldim.. Bosanma davası actım maddi manevi zina sebebiyle..

Şimdi beni suclama sebepleri ilk öğrendiğim anda susmam lazımmış erkekmiş ne varmıs yaparmış o beni bırakmamıs ben onu bırakmışım.. Aynı şeyi ben yapmıs olsam 7 sülalem duyardı.. Eski eş kişiside eger ben olayın üstünü kapatıp otursaymısım şuan iyi olabilirmişiz.. Bana oğlumuzu düşünerek hareket et dedi.. Pardon sen düşündün mü oğlunu naneleri yerken.. Velhasılkelam özetle hakkımı aradığım için ben suclu oldum..

Ailem arkamda sonuna kadar hakkımı savunmamı istiyorlar ama böyle çatlak sesler cıkınca da ister istemez canım sıkılıyor. Anlatmak istedim sizlere de.. Bakalım daha nelerle suçlanıcam...

Her kafa ayrı ve her kafadan ayrı bir ses çıkar
Bu klâsik bir sözdür erkektir yapar
Yadırgamadım
Herşeyi bekliyorum bu toplumdanda yalniz hemcinsinin bunu kabullenip tolere etmesini erkeğe hak vermesine alışamıyorum
Eminim sizi haksız bulanlardan çoğunluk kadındır

Eski eş ve ailesi...
Eski eşin ve ailesinin cirkeflik yapmadığı,gelinine iftiraya varan sözler söylemediği ,huzursuzluk çıkarmadığı boşanma süreci çok azdır.Ayni insanlarin oğulları yeniden evlendikten sonra ve yeni gelinle anlaşamadıkları zaman eskisini arayıp "aslında senle hiçbir sorunumuz yoktu,seni seviyoruz" demisliklerini bile gördüm.

çatlak ses yazınca ben de sizin ailenizden ya da arkadaş çevrenizden birileri dedi sandım bunları. karşı taraf elbette her türlü psikolojik yıldırma yöntemlerini deneyecek, kulağınızı tıkayın lütfen hepsine.
maddi manevi tüm haklarınızı alırsınız umarım, kolaylıklar diliyorum...

Allah onu bildiği gibi yapsın. Benim babam da, ailesi de aynı şeyleri demişti annem affetmediğinde. Hepsini yerin dibine sokmuştum. Bak yaşadıklarım geldi gözümün önüne, terbiyesizler. Sen en iyisini yapmışsın canım. Onlar pisliklerinde boğulsun inşallah. Kadınları gördükleri pozisyona bak, kadınlar neleri sineye çekmek zorunda, kafa yapısına bak. Bir an evvel kurtulursun inşallah.

Hiç ummadığı darbeyi yedi eşin ve ailesi. Afedersin ama saldırması normal değil mi zaten. Sen dik durmuş kararını vermişsin bundan sonra da tıka kulaklarını hiç umursama. Keşke olmasaymış ama bu saatten sonra hakkında hayırlısı olsun.

Eski eşin ailesine deyin ki “oğlunuz orus....ysa benim suçum neydi?, azıcık namus dersi verseydiniz edepsizler, neden günahıma girdiniz de o...... oğlunuzu bana yamadınız!”
Bence demelisiniz. Onlar neden üste çıkıyormuş? Siz rezil edin her yerde!

Bence dememeli ortada bir çocuk var ve o çocuğun sağlıklı büyümesi için anneye de babaya da ihtiyacı var
Bir anne baba aşağılık olabilir lakin bunu çocuğun bilmesine gerek yok en azından büyüyene kadar
O güzel dünyasını kirletmemek lazım o psikolojiyle büyütmemek lazım
Davasını açsın çocuğu ile kendı hakkını sonuna kadar alsın ama gereksiz laflara davranışlara gerek yok bana kalırsa

Çocuk bilsin demedim ki ben.

Hayır birde öyle bi konuma getiriyorlar ki sanki ben aldattım da o haklı.. Neymiş çocuk varmıs arada kadın fedakarlık yaparmış.. Yok öyle bi dünya artık

Ben toplumun bu konulardaki iki yüzlülüğünden nefret ediyorum, aynı seyi kadın yapsa yiyeceği damga da göreceği muamelede belli ama erkek yapınca kadin sussun otursun..
Hic muhatap olmayın ne eski eşinizle ne ailesiyle..

Neden görmezden gelip susacaksınız? Biz oğlumuzu doğru düzgün yetiştiremedik, bir uçkuruna bile sahip çıkamadı diyemiyorlar tabii ki. Eşinizden dolayı hastalık bile kapabilirdiniz. Bırakın isteyen istediğini konuşsun yakında kadınlığınıza varana kadar konuşmaya başlarlar hiç canınızı sıkmayın. Allah yardımcınız olsun

Yok erkektir yapar

En başından kimse bilmeseymıs sussaymısım eski eşim benım kıymetimi anlarmış. Bunu da kendisi söylüyor ama ben rezil etmişim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…