Bunları söyleyen ....seni suçlayan kim?
Eski eşin ve ailesinin cirkeflik yapmadığı,gelinine iftiraya varan sözler söylemediği ,huzursuzluk çıkarmadığı boşanma süreci çok azdır.Ayni insanlarin oğulları yeniden evlendikten sonra ve yeni gelinle anlaşamadıkları zaman eskisini arayıp "aslında senle hiçbir sorunumuz yoktu,seni seviyoruz" demisliklerini bile gördüm.Eski eş ve ailesi...
Bence dememeli ortada bir çocuk var ve o çocuğun sağlıklı büyümesi için anneye de babaya da ihtiyacı varEski eşin ailesine deyin ki “oğlunuz orus....ysa benim suçum neydi?, azıcık namus dersi verseydiniz edepsizler, neden günahıma girdiniz de o...... oğlunuzu bana yamadınız!”
Bence demelisiniz. Onlar neden üste çıkıyormuş? Siz rezil edin her yerde!
Çocuk bilsin demedim ki ben.Bence dememeli ortada bir çocuk var ve o çocuğun sağlıklı büyümesi için anneye de babaya da ihtiyacı var
Bir anne baba aşağılık olabilir lakin bunu çocuğun bilmesine gerek yok en azından büyüyene kadar
O güzel dünyasını kirletmemek lazım o psikolojiyle büyütmemek lazım
Davasını açsın çocuğu ile kendı hakkını sonuna kadar alsın ama gereksiz laflara davranışlara gerek yok bana kalırsa
Eski eşin ailesine deyin ki “oğlunuz orus....ysa benim suçum neydi?, azıcık namus dersi verseydiniz edepsizler, neden günahıma girdiniz de o...... oğlunuzu bana yamadınız!”
Bence demelisiniz. Onlar neden üste çıkıyormuş? Siz rezil edin her yerde!
En başından kimse bilmeseymıs sussaymısım eski eşim benım kıymetimi anlarmış. Bunu da kendisi söylüyor ama ben rezil etmişimNeden görmezden gelip susacaksınız? Biz oğlumuzu doğru düzgün yetiştiremedik, bir uçkuruna bile sahip çıkamadı diyemiyorlar tabii ki. Eşinizden dolayı hastalık bile kapabilirdiniz. Bırakın isteyen istediğini konuşsun yakında kadınlığınıza varana kadar konuşmaya başlarlar hiç canınızı sıkmayın. Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?