Hakkım değil mi?

Zaten ben anneme gidiyorum dediğimde yüzleri düşüyor insan fark ediyo. Sonuçta onun da evladı var gidip geliyo benim gitmem niye dokunuyo. Neyseki eşim o konuda beni ezdirmez ailesine
gitmeyin etmeyin dedirtmez onlar da demez ama hal ve hareketlerinden anlarım baştan taviz vermedim o konuda. Sorun zaten eşim değil kendisi ben yokken 1 ay bile idare eder.. babasıyla kardeşi için beni kısıtlıyo..

Bu olaydan bağımsız bir şey diyeyim mi bazı bahanelerle hafta sonları, izinlerde falan sen de eşini sıkıştırsan ailende kalmayı uzatsan mesela evde tadilat var, annemleri bir yere götürmemiz lazım senden başka kimse yok falan gibi kitlesen mi. Belki ondan anlar :)

Ay ne ara konustun :) iyi hadi cok sevindim , benim yerime de oyna nisanda
A
Ay ne ara konustun :) iyi hadi cok sevindim , benim yerime de oyna nisanda
Akşam konuştum. Oynarım tabiii kii Kv lere gittik bu arada kv ben 14 gün kalmasam mı çok diyiyo kadın anladı sonunda bi kocasının oldugunu ay gıybet mi yaptım ben biz kadınlar ne fenayız yaaa

A

Akşam konuştum. Oynarım tabiii kii Kv lere gittik bu arada kv ben 14 gün kalmasam mı çok diyiyo kadın anladı sonunda bi kocasının oldugunu ay gıybet mi yaptım ben biz kadınlar ne fenayız yaaa
kocani da yanina aldigin muddetce omur boyu orda kalabilirsin annecim deseydin giybet sayilmaz bu olani anlatiyosun

Arada bir zaten kalıyorum bi kaç gün de olsa onun kalıp kalmaması çok mühim değil zaten kocayla olmuyo baba evinde yaa mutfağa gidiyosun nereye diye soruyo adam

kocani da yanina aldigin muddetce omur boyu orda kalabilirsin annecim deseydin giybet sayilmaz bu olani anlatiyosun
Dimi biz hiç sevmeyiz gıybet falan asla yapmayız şaka bi yana kadının kulaklarını iyi çınlattım :) ama kötü bi niyetim yok ki beniim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…