- 9 Aralık 2016
- 470
- 231
- 33
- Konu Sahibi Benzinkokusu
-
En güzeli o da. Sonra kötü gelin oluyoz.banane kaynimla kayinpederden diyiveririm elleri yokmu oturup yapsinlar arada bir yaptigim bisey olur gider veririm ama mecbur degilsiniz onlara yemek yapmaya
Neden kendi ailene gitmek için izin alıyorsun eşinden. Buna alıştırmayın.Kv kp iyi insanlar ama çok yakın değilim mesafeliyim aramızda bi olay geçti ve ondan sonra soğudum mesafe koydum. 30 unda kuzeminin nişanı var ve ben eşime 1 hafta kala gidip kalmak istediğimi söyledim. Eşimde olmaz ben spora gidiyorum evde ne yer ne içerim dedi. (Eşim evde pek yemek yemez iş yerinde yer gelir.) Spora gittiği içinde ayrıyeten yumurta haşlatır, salata yaptırır akşam gelince. Bende ısrarla gitmek istiyorum dedim. Ayda 1 bazen 3 haftada bir hafta sonu anneme geliyorum sadece. Bu sebepten ısrar ettim o da ısrarla hayır dedi. Meğer kv le görümcem kv nin kardesinin yazlıgına gidecekmişler, şehir dışından da eşimin teyzesi ,kızları gelecekmiş hep beraber orada 2 haftalık tatil yapacaklarmış. İyi ne var bunda diyeceksiniz. Kv gittiği için kaynım ve kp evde tek kalıyo yani benim bundan anladıgım annene gitme evde otur babamı kardeşimi doyur. Daha öncede kv görümcem şehir dışındaki kardeşine gitmişlerdi kp kaynım yine bana kalmıştı. Kızın sözüne bile gidemedim uzak oldugum için... bari buna gidip 1 hafta kalsam ne olur yani hakkım değil mi
Ama hiç bişey söylemeden çekip gidemem ki bu kez olay büyüyecek.Neden kendi ailene gitmek için izin alıyorsun eşinden. Buna alıştırmayın.
Hiç bir şey söylemeden gidilmez tabi. Ama önceden ben şu tarihlerde annemlere gideceğim dersin bu kadar. ,"Gidebilirmiyim" diye izin almayın. Seni dünyaya getiren, büyüten anne babanın evine izinlemi gideceksin! Göndermemekte ne? Çocuk değilsiniz ki!Ama hiç bişey söylemeden çekip gidemem ki bu kez olay büyüyecek.
kafasına göre tatile gitmek nedir ya ben burada eşşek başımıyım
Onlar gittigi için doğal olarak benden bekliyolar yemeği ... daha önce gittiklerinde de arıyordu kızım yemeğin var mı diye. Adamın kendiside gelmeye meyilli.Kafalarına göre tatile gidebilirler orda sorun yok. Coğu konu sahibi gibi sorun eşinde değil gibi davranıyorsun ama sorun eşinde. Onları beslemen için seni göndermeyen o. Yoksa isteyen tatiline gitsin.
Yine de olay çıksın istemedim onun da gönlü olsun istedim ama görüyorum ki gönlü olmayan ben oluyorum :/ neyse ki 3 gün kala bile olsa gideceğim. Teşekkürler öneriniz için.Hiç bir şey söylemeden gidilmez tabi. Ama önceden ben şu tarihlerde annemlere gideceğim dersin bu kadar. ,"Gidebilirmiyim" diye izin almayın. Seni dünyaya getiren, büyüten anne babanın evine izinlemi gideceksin! Göndermemekte ne? Çocuk değilsiniz ki!
Eşim evde de yapabilir yemeğini ona şüphem yok. Kendi ailesini düşündüğü için beni kısıtlıyo resmen :/ bu arada resminiz ve nick iniz de çok manidar :)Esiniz cok yanlis dusunuyor. Kendi anne ve ablasi umursamiyor siz mi dusuneceksiniz kayinpederi? Kendi kizi dusunsun dusunecekse. Size ne ki ondan. Bence hicbir sey yapmadan gidin , esiniz sporcuysa daha iyi zaten disardaki yemekler. Izgara cesitleri yapan yer cok disarda
Tesekkur ederim :) kendi ailesini kardesi dusunmuyor. Asla kalmayin bence yoksa pisman olabilirsiniz ama kavga gurultuyle de gitmeyin nisana. Yaptiginin ne kadar bencilxe oldugunu, kuzeninizin size kirilacagini, iki kap yemek icin size bunu yapmaya hakki olmadigini anlatin insallah anlarYine de olay çıksın istemedim onun da gönlü olsun istedim ama görüyorum ki gönlü olmayan ben oluyorum :/ neyse ki 3 gün kala bile olsa gideceğim. Teşekkürler öneriniz için.
Eşim evde de yapabilir yemeğini ona şüphem yok. Kendi ailesini düşündüğü için beni kısıtlıyo resmen :/ bu arada resminiz ve nick iniz de çok manidar :)
Evet yazmıştım daha önce yemeğe çağırdım kv yokken. Adam aç kalmasın dedim. Hadi o neyse de gidip iki hafta gelmemek ne demek ya bu kadarı da sen yapmak zorundasın der gibiNasıl alıştırısanız öyle gider ilk önce yaptıgınız için şimdi de sizden bekliyor.Hiç umursamayın göndermezse de yapmayın yemek.Küçük değiller ki kv nin düşünmediğini gelin niye düşünüyor anlamıyorum.Benim kv gider böyle evde eltim olur çalışıyor baktım gelinin yemegini yiyemiyorum demiş eşime bende gelmek isterse gelsin evde gelin var özel gidip yemek yapamam demiştim Allahtan eşim yok sana düşmez zaten demişti.Siz de öyle diyebilirsiniz ben gidecem gelmek isterlerse gelsinler beraber yapın yiyin yani.
Konuştum 3 gün kala gideceğim nişana. Koymasaydı çıngar çıkarırdım vallaTesekkur ederim :) kendi ailesini kardesi dusunmuyor. Asla kalmayin bence yoksa pisman olabilirsiniz ama kavga gurultuyle de gitmeyin nisana. Yaptiginin ne kadar bencilxe oldugunu, kuzeninizin size kirilacagini, iki kap yemek icin size bunu yapmaya hakki olmadigini anlatin insallah anlar
Aslında eşim binevi arada kalıyo. Kendisini bahane etti ona da bişey diyemiyorum kızdıgım konu beni kısıtlayıp ailesine baktırmaya çalışması. Kv gitmese kızını yollasa ne bileyim ya da gitse 2 3 gün kalsa abisini kardesini görse dönse neyse de...Yazık elleri ayakları tutmuyor demek ki ailece bir yumurta haşlamaktan, salata yapmaktan acizlerse demek..
Aslında eşim binevi arada kalıyo. Kendisini bahane etti ona da bişey diyemiyorum kızdıgım konu beni kısıtlayıp ailesine baktırmaya çalışması. Kv gitmese kızını yollasa ne bileyim ya da gitse 2 3 gün kalsa abisini kardesini görse dönse neyse de...
Ay ne ara konustun :) iyi hadi cok sevindim , benim yerime de oyna nisandaKonuştum 3 gün kala gideceğim nişana. Koymasaydı çıngar çıkarırdım vallakv geldikten sonra giderim bende anneme. gidicem. yani gitmeliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?