Hakkım değil mi?

Benzinkokusu

Dünyada iki bilinmeyen vardır;Kutuplar, Türkler.
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
470
231
33
Kv kp iyi insanlar ama çok yakın değilim mesafeliyim aramızda bi olay geçti ve ondan sonra soğudum mesafe koydum. 30 unda kuzeminin nişanı var ve ben eşime 1 hafta kala gidip kalmak istediğimi söyledim. Eşimde olmaz ben spora gidiyorum evde ne yer ne içerim dedi. (Eşim evde pek yemek yemez iş yerinde yer gelir.) Spora gittiği içinde ayrıyeten yumurta haşlatır, salata yaptırır akşam gelince. Bende ısrarla gitmek istiyorum dedim. Ayda 1 bazen 3 haftada bir hafta sonu anneme geliyorum sadece. Bu sebepten ısrar ettim o da ısrarla hayır dedi. Meğer kv le görümcem kv nin kardesinin yazlıgına gidecekmişler, şehir dışından da eşimin teyzesi ,kızları gelecekmiş hep beraber orada 2 haftalık tatil yapacaklarmış. İyi ne var bunda diyeceksiniz. Kv gittiği için kaynım ve kp evde tek kalıyo yani benim bundan anladıgım annene gitme evde otur babamı kardeşimi doyur. Daha öncede kv görümcem şehir dışındaki kardeşine gitmişlerdi kp kaynım yine bana kalmıştı. Kızın sözüne bile gidemedim uzak oldugum için... bari buna gidip 1 hafta kalsam ne olur yani hakkım değil mi

Hava almayan kaplara salataları hazırlayın, soslarını koymazsanız buzdolabında bozulmaz.
Eşiniz suyun içine yumurta koyabilir diye düşünüyorum. Böylece bahanesi olmaz...

Eğer iş gitmemenize kadar gelirse tek kap yemek yapmayın başkası için derim...
Ne sizin ne onun dediği olsun..

Eşim bahane ediyor ben onu anladım babasını kardeşini düşündüğü için koymak istemedi.. eğer öyle olursa yapmam valla mecburiyetim yok :/

Bence ne yap ne et git... Anlamıyorum bu tür şeylerin kararını ne zamandan beri başkası veriyor. Bi yere gidilmeliyse bunun kararını sen verirsin herkes te başının çaresine bakar
Onlar tatil yapacak diye ben kendi planlarımdan oluyorum ya.. sinirlerim bozuldu. Sırf bu yüzden uzağa taşınmak istiyorum...

Yaziklaaaaar olsun diyorum. 3 erkeksiniz iste kebap pizza falan cagirip yiyin, ya da az yiyin hizmetci tutun. Bogaz icin gelini tatile gondermemek nedir ya? Boyle cahil ve kotu insanlar yok olsun.
Çok amin. Ya eşim yemek yapabiliyor hatta eli benden daha lezzetli. Ama kv min sorumsuzluğuna sinirleniyorum daha önce de yaptı... döndüğünde insan bi teşekkür eder babana bakmışsın yedirmişsin ama yok...

Ne munasebet gelinsin tabi yapacaksin. Gelinler mal gelinler hizmetci ve soy devam ettirici zaten. Hic bir haklari olamaz. Insanlar kendilerine yapilmasindan hoslanmadiklari seyi nasil baskasina yapiyor piskince hayret dgrusu.
Çok amin. Ya eşim yemek yapabiliyor hatta eli benden daha lezzetli. Ama kv min sorumsuzluğuna sinirleniyorum daha önce de yaptı... döndüğünde insan bi teşekkür eder babana bakmışsın yedirmişsin ama yok...

Ne munasebet gelinsin tabi yapacaksin. Gelinler mal gelinler hizmetci ve soy devam ettirici zaten. Hic bir haklari olamaz. Insanlar kendilerine yapilmasindan hoslanmadiklari seyi nasil baskasina yapiyor piskince hayret dgrusu.
Bunlar bana ayrı oturacaksınız dediler nişandan önce tam düğün zamanı da kendi evlerinde bi oda var orayı bize hazırlamışlar yani ayrı ev falan yok... ben öğrendim tabi nişan atmak istedim hemen ayrı ev tutuldu. Eşime de dedim ki ne size ne bize yakın olalım. İşi burada diye mecburen bunlara yakın oturuyoruz. Kp ev alacak ne zaman bilmiyorum uzaklara gidicem vallahi bıktım. Ben taviz vermiyorum ama tavırlarından belli sen gelinsin yapıcaksın hesabı. kafasına göre tatile gitmek nedir ya ben burada eşşek başımıyım

Otobüs biletini al önlerine koy kv...eşinin. Şok olsunlar...ben gidiyorum biletimi aldım dersinizz..kim ne derse desin...eşiniz de küserse küssün....zaten bir hafta olmayacaksınız yüzlerini bile görmeyeceksiniz....

Kayınvaliden ,gorumcen dusunmuyorsa sen hiç düşünüpte canını sıkma , nereye gitmek istiyorsan git.Kimsenin beklentiye girmesine izin verme.Esin güzel yemek yapıyormuş madem şöyle karınlarını o doyursun.Beklentiye girenlere ,emri veli yapanlara sinir oluyorum.

Sigortanızı da yaptırıyorlar mı bari?

Koskoca adam kendi haşlasın yumurtasını. 2 tane fazla haşlasın babasıyla kardeşi de yesin. Sevaptır.

iyi de koca koca adamları beslemek zorunda değilsiniz ki ben olsam elimi sürmem
Eğer gidemezsem yedirmem de içirmem de yüzlerine de bakmam.
Aynı şehirdeyiz annemle halk otobüsüyle 2 saat. Gidemezsem bakmıycam asıl yüzlerine
Hay zıkkım yesinler desem ayıp olmaz inşallah.
Bana biri böyle bir işin şakasını dahi yapamaz da yapsalar da aynısını derim ,dilimin kemiği yok çünkü.
Hiç olmaz kızları hergün gelip gidiyor olmadı o yedirir

Onlar tatil yapacak diye ben kendi planlarımdan oluyorum ya.. sinirlerim bozuldu. Sırf bu yüzden uzağa taşınmak istiyorum...
canımcım git lütfen. Alıştırma . Kendi kararlarını verebildiğini öğrensinler. Valla misyon yüklemişler sana, erkeklerin bakıcısı... Bak ben başka bir sebeple kuzenimin düğününe gidememiştim. Şimdi ne kadar görüşsende o kırgınlık geçmiyo biliyo musun.. 10 yıldır geçmedi , bunlar kocanın vereceği kararlar değil hayatım

Yalanci insandan hic hazzetmiyorum. Simdi boyle soyleyelim nasil olsa kiz cekinir nisani atamaz pasa pasa bizimle oturur zihniyetinde o kadar insan var ki... Kendileri ister mi acaba kari koca birinin evinde bir odaya sıkışıp kari koca hayati yasamayi.... Bir de kayin gorumce var degil mi o evde... Hic mahremiyet diye bir sey yok.. Son derece ilkel.... Ev de almasinlar. Basina kakar dururlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…