HAKKA MI GİRMİS OLDUM ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kullandığınız ürünü iade etmek için verdiğiniz uğraş ve dahiyane fikriniz falan ok yani?
kadın kibarlık yapmış, ortayı bulmuş. becerikli esnafmış

Okudum, anladım, kabul ediyorum, hala amca haklı

Ha sen halen haklıyım diyordun yanie pes diyorum

Ha sen halen haklıyım diyordun yanie pes diyorum
Ay çok ilgincsiniz kendimi haklı görmediğim için gittim aldım ipi daha napim. Herkes doğruluk abidesi maşallah. Kendi başına gelse öyle muamele görse dükkanı başına yikardi burda ahkam kesenlerin çoğu.

Ben gitmem ki ip icin ,tarzım değil yani onun icin çenemi yormam.Sen halen kendini hakli göstermeye çalışıyorsun

Senin gibisi çıkmasından iyidir bence,2 lira muhabbeti yapan biri
Evet yaparım şu anda cebimde sadece 10 lira var. Şu zamanda benim için 1 liranın bile kıymeti var bir sürü borcum var napim. Bu zor zamanında 25 liram boşuna gitti. Herkesin durumu sizinki kadar iyi olmayabilir niye alay ediyorsunuz .

kadına dediniz mi : ipi kullandım koparttım alın başkasına satın dedim, kocanız kabul etmedi diye? adam kullanılmış malı geri almamakta hala haklı.

bu arada hala kendi hatalarınızı kabul etmiyorsunuz, sonunda doğru olanı yaptınız. hak olayından kurtuldunuz.
karısı politik davranmış , olayı tatlıya bağlamış .
siz de bundan sonra ne alacağınıza karar verir öyle alırsınız.

niye herkesin sizin maddi durumunuzla dalga geçtiğini, küçük gördüğünü düşünüyorsunuz ?

Sen benim durumumu nerden biliyorsun?Cebimde 10 lira varsa gidip ip derdine düşmem ha almissamda kendimi boyle kucuk düşürmem,asalet ve zengin olmak ayni sey değil. Tarz meselesi

lif yapılacak iple yelek kazak yapılacak ip aynı olur mu yahu? adalet küçük işlerle başlar zaten, kendi dünyamizda küçük bir adaletsizliği yapabiliyorsak, yetki verildiğinde büyüğünü de yaparız demektir. bazi şeylerin azi çoğu olmaz. hak haktır.

Buradaki insanların birçoğu kullandığı malı geri kakalamaya kalkmazdı.

İyi de esnaf neden 20 TL ye satıp para kazanması gereken ipi 10 TL ye satıp zarar etsin sırf müşteri kullanıp ipi kestiği için ? Her müşteri böyle yaparsa adamın dükkanı beklemesinin anlamı ne ? Nereden para kazanacak ?

Ayrıca hakkın küçüğü büyüğü olmaz.

Herkesi kendin gibi sanmasan mi acaba?

Saçmalık sizinkı .Senın 2 lıra eksık verdıgın ıpı ben alınca da benım hakkıma gırceksın .Ne enterasansınız ya yaşlı adamda sinir olmuştur .Töbeler olsun gercekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…