HAKKA MI GİRMİS OLDUM ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de diyorum bu ülkede neden kimse işini dogru düzgün yapmıyor. Zihniyet bu olunca demek ki. Salla basını al maaşını kafası her yerde. Sonra müşteriyi yanlış yönlendir yanlış mal sat kadın geri getirince de vebal bilmem ne hak mak Korkut. Cok iyi

Siz açın da bir tuhafiyeci tuhafiye bilimleri enstitüsü mezunlarını işe alın liyakatli olsunlar, işlerini doğru düzgün yapsınlar. Diğer tuhafiyecilere de örnek olur böylece.

sadece orgu bılmedıgını degıl hayatında hıc tuhafıye gormedıgını de dusunuyorum artık o uyenın
emın oldum.

olurda bırgun kazayla tuhafıyeye falan gırersenız ya da ısınız duserse bılgınız olsun dıye yazıyorum

orgu ormek ısteyen kısı gıder dukkana derkı;
bebege yelek orucem hangı yunu tavsıye edersınız?adam gosterır en az 50 cesıt yun var bunlara bakabılırsınız der.

orecek kısı daha kaygan -daha parlak -daha sımlı-daha ınce-daha kalın olan hangısı ? dıye sorarsa dukkan sahıbı gosterır, sormazsa gostermez , sormazsa kendı kendıne nıye gostersın? nasıl gostersın ?bın cesıt yumak var cunku...konu sahıbı sorsa soyler , alıcının ne ıstedıgını nasıl bılsın kendı kendıne ?

konu sahıbı bellıkı orgu bılmıyormus ,orecegı ıp sert mı kacacak yumusak mı bılememıs ,bunu sorması gerektıgını de bılmıyormus...
almıs ormus gormus, kullandıgı ıp kendısınde kalır ama kullanmadıklarını degıstırır der kı kullandım baktım sert kactı adam da der evet o ıp sert olabılır o zaman sıze sunları tavsıye ederım der. nıtekım oyle olmus,bunun onune gecmek ıcın ya bılenle gıdılmelı ya ıyıce arastırılmalı ya da tam olarak ne ıstedıgını soylemelı .

kasap ornegı verdınız o neden olmadı onu da anlatayım , ben patlıcan kebabı yapacaksam ona sadece 1 cesıt et olur o bılınır, bılmıyorsam kasaba sorarsam sadece bır cesıtle yapıldıgı ıcın onu verır
ama yelegı zıbılyon tane ıple orebılırsınız ...dokundugunuzda ne hıssetmek ıstedıgınızı satıcı bılemeyecegı ıcın kı nereden bılsın ? sız satıcıya soyle bır yumak olsun dersınız ona gore verır

yanı kımsenın salla basını al maasını durumu yok, sız suan oradakı calısanın hakkına gırıyorsunuz oyle konusarak
ve bılmeden bızı de sucluyorsunuz nıye anlamamak ıcın ısrar ettıgınızı de anlayamadım gercekten ıyı nıyetle soruyorum

Son düzenleme:
Konu sahibi yine iyi kullandığını söylemiş adama. Ben geçen gratiste bir ürün alacaktım yanımda bir kız sac kreminin jelatinini acti eline sürdü kokladı falan beğenmedi geri koydu.
Ben safı da tekrar dönüp alacak sandım.
Bir baktım ki çoktan çıkmış.
Ürün alırken mutlaka kontrol edin böyle uyanıklar çok.

buradakı bır ıkı yorumdan sonra herseye dıkkat etmek gerektıgını anladım neysekı azınlıklar ama hala varlar aramızdalar

buradakı bır ıkı yorumdan sonra herseye dıkkat etmek gerektıgını anladım neysekı azınlıklar ama hala varlar aramızdalar
Ben açıkçası bu hak hukuk meselelerine dikkat etmeye çalışıyorum kendi çapımda.
Örneğin mağazaya gitsem bi kazağı düşürsem yerine koyup çıkıyorum ama çok görüyorum düştüğü halde tenezzül edip yerden almayani. Ordaki çalışanları da düşünmek lazım ya da ben mi çok ince düşünüyorum bilmiyorum ama içim rahat etmiyor .

o kadar haklısınız kı sız olması gerekenı yapıyorsunuz ...

ben seyıde goruyorum mesela tshırt alacak standda
elıyle hepsını soyle bır acıp ,tek tek atıyor bır yıgın yapıyor, bakıcam dıye dagıtarak ...
tamam orada calısanların ısı o toparlar ama herseyınde bır adabı var ,bır tanesıne bakar en azından şoyle bır katlar koyarsın yerıne,
herseyı gectım sonra da bız musterıler o urunler toparlanana kadar aradıgımızı bulamıyoruz ...
ya da oyle bır duruyor kı bakabılmek ıcın bır saga gecıyorum bır sola musaade de etmıyor ,oraların sahıbı kendısı gıbı davranan var ...
cok sımarıkca hareketler

Tuhafiyemiz vardi.Bu başımıza gelmişti. Etiketini çıkarmadan içinden örüp getirmişlerdi iade etmeye. Anlamamıştı annem ,aklına dahi gelmemişti kadının. Sonra bir müşteri fark etti bunun içi örülmüş diye. Baktık gramajı azalmış. Artık onu annem kendi kullanmıştı .

kullandığınız şeyi iade edemezsiniz zaten ne garip fikir vermeye çalışmışsınız bi de.

E yuh artık. Bu insanlar nasıl rahat uyuyor ya? Ne demek çıkarıp iade etmek? Şaka gibi gerçekten, ben birinden küçük toplu iğne bile alsam alabilir miyim diyorum(ki olması gereken de bu), milletteki rahatlığa bak.

ben gıdecegını dusunuyorum ıcıne sınmedı herkes hepımız aynı seyı soyleyınce hata yaptıgımı anladım dedı
o yuzden bence ıcı rahat etmez

umarım :)
Aldım geri ipi. .. Bu kez dükkanda amcanın karısı vardı.olayı anlattim amca sert çıktı filan demedim önce. kadın kendisi dedi bende önce. kusura bakma sanada cikismis bu ara biraz sinirli dedi. İpi bana vereni sordum gelinleriymis o arada iniyor dükkana pek bilmiyor dedi. Tezgahtar değilmiş yani. ipi yanlış verdiklerini kendileride kabul etti ve kadın özür diledi. Amca sert çıkistigini karısına anlatmış yani . Sadece amcayi haklı bulan arkadaşlara duyurulur. Sadece kabahat bende değil yani. gelin 4 lira ucuz demiş ipe ama neyse dedi .fiyati neyse onu al dedim. bir kez daha bulaşmamak adına aldim çıktım. Dün boşuna vicdan yapmışım ciddiyetsizlik diz boyu Hem yanlış ürün aldırıp, hem azar isit, hem burda linç ye , hem ucuza satmisiz diyip fazla para al. Bir örgüye heves ettim burnumdan geldi

ne ıyı ınsanlarmıs sagolsunlar ıyıkı gıtmıssınız bakın tatlıya baglandı onlarda sız adım attıgınız ıcın olumlu yaklasmıslar cok ıyı olmus eger gıtmeseydınız en azından ıcınız rahat etmeyecektı burnunuzdan gelecek bırsey yok bırdahakıne en azından sızde temkınlı olursunuz valla yenı yıla gırerken guzel gırıyorsunuz bence , kendınızı kotu hıssetmeyın dıye bızde de hata var demelerı ne ıyı esnaf olduklarını gosterır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…