- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Kelebenkkkk
-
Yarim derken benim yarim olabilseniz demek istedim . Okumanizi anlamada problem var sanirimBeddua time başlamış
Nerene sovdum hanimefendi . Hadi bi sovmemi atsana . Hayalperestlik hmmm icler acisiAbla gelirken kovayla bez getir be,iyice silelim suralari pis koktu valla les gibi klavye var arkadasta. Sovulmedik yerimiz kalmadi@Mune
Diploma atardim da ifsa olmiyim simdiCok saygisiz bir insansiniz siz. Matematik ogretmeniyim diyorsunuz ki inanmadim olsaniz ne olur olmasaniz ne olur, sizin egiteceginiz cocuktan kime ne hayir gelir? Kocaniz konusuna gelince tencere kapaksiniz. İki saygisiz, siddete meyilli bulmussunuz birbirinizi. Sakin ayrilmayin da baskalarinin basi yanmasin.
Tamam.Diploma atardim da ifsa olmiyim simdi
Ahh canım o yüzden mi kocan bosuyorFotograg atin desem hic birinizin yuregi yemez o cirkin suratlarinizi gostermeye . Gelip ahkam kesiyolar .
ooo siz adamı kıskaç altına almışsınız bezmiş bunalmış iyice dışarıya siz itmişsiniz hala sizi neden sevsin evliliği düzeltsin. Kendi eksikliğinizi bi görün. Ve soruna ben cevap vereyim. Eşim bayan arkadaşları ile sohbet edebilir, yeri geliyor ben de erkek arkadaşlarımla iş gereği bazı projeler gereği sohbet etmek durumunda kalıyoruz. İnsan duracağı yeri bildikten sonra ve güvendikten sonra arkadaşlık elbet olacak. Evlenince tapusunu almıyoruz kimsenin. Sen tapu istemişsin.Kocanin bi bayanla oturup sohbet etmesini istermisin . Burdan isterim yazarsin . Ama icden ice oyle bi kudurursunki . Bak kocanin gecmisine . Instagram da bi uygulama var kocanin didisina kadar mesajlari cikiyo . Yap erkek sen
Güzel olsanız ne olur ki?Fotograg atin desem hic birinizin yuregi yemez o cirkin suratlarinizi gostermeye . Gelip ahkam kesiyolar .
Ok.Diploma atardim da ifsa olmiyim simdi
Ya bak güzelsin adam sana neler yapıyor, birde bizim gibi çirkin olsan neler yapardı. Biz bu çirkin halimizle kocamizdan dayak hakaret küfür isitmiyoruzFotograg atin desem hic birinizin yuregi yemez o cirkin suratlarinizi gostermeye . Gelip ahkam kesiyolar .
Mümkün değil inanmam.Ben de matematik öğretmeniyim.Kendimden şüphe ettim.Siz bu üslupsuzlukla nasıl öğretmensiniz?Koskoca uni bitirdim siralamyla matematik ogretmeniyim
Hayal kurmaz güzel bir şey, takıntılı olup şizofreni seviyesine gelmedikten sonra sen gibi.Nerene sovdum hanimefendi . Hadi bi sovmemi atsana . Hayalperestlik hmmm icler acisi
Ogretmenlik ayaklar altina alindi demislerdi de bu kadarini tahmin etmemistimMümkün değil inanmam.Ben de matematik öğretmeniyim.Kendimden şüphe ettim.Siz bu üslupsuzlukla nasıl öğretmensiniz?
Erkek değilim ayol, o da nerden çıktı =))) Sapına kadar kadınım çok şükür!Kocanin bi bayanla oturup sohbet etmesini istermisin . Burdan isterim yazarsin . Ama icden ice oyle bi kudurursunki . Bak kocanin gecmisine . Instagram da bi uygulama var kocanin didisina kadar mesajlari cikiyo . Yap erkek sen
Ama asko çok sinir oluyorum böyle insanlara saygısızca yazılan yazılara dayanamıyorum
Bastaki mesajlari okurmusunuz . Ben kimseye hakaret etmedim . 1 lafa 1 laf yaptim zorlarina gitti . Hayatta herkesin sevmedigi biri vardir . Esini uyardigi birileri vardir . Herkes sutten cikmis ak kasik oldu yahu .Mümkün değil inanmam.Ben de matematik öğretmeniyim.Kendimden şüphe ettim.Siz bu üslupsuzlukla nasıl öğretmensiniz?
Sen güzelsin de ne oldu ?? bak kocan kafelerde bekar kızlarla takılıp imzaya gidiyor hemideeeee başbaşa. Off bide nasıl gülüşmeler espiriler dönüyordur senin bilmediğin.Fotograg atin desem hic birinizin yuregi yemez o cirkin suratlarinizi gostermeye . Gelip ahkam kesiyolar .
muhtemelen öğrencilerin hiç sevmediği işi gücü azarlamak ceza vermek olan öğretmen tipiMümkün değil inanmam.Ben de matematik öğretmeniyim.Kendimden şüphe ettim.Siz bu üslupsuzlukla nasıl öğretmensiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?