Hakaret dayak kovma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diploma atardim da ifsa olmiyim simdi

Kocanin bi bayanla oturup sohbet etmesini istermisin . Burdan isterim yazarsin . Ama icden ice oyle bi kudurursunki . Bak kocanin gecmisine . Instagram da bi uygulama var kocanin didisina kadar mesajlari cikiyo . Yap erkek sen
ooo siz adamı kıskaç altına almışsınız bezmiş bunalmış iyice dışarıya siz itmişsiniz hala sizi neden sevsin evliliği düzeltsin. Kendi eksikliğinizi bi görün. Ve soruna ben cevap vereyim. Eşim bayan arkadaşları ile sohbet edebilir, yeri geliyor ben de erkek arkadaşlarımla iş gereği bazı projeler gereği sohbet etmek durumunda kalıyoruz. İnsan duracağı yeri bildikten sonra ve güvendikten sonra arkadaşlık elbet olacak. Evlenince tapusunu almıyoruz kimsenin. Sen tapu istemişsin.
ciddi ciddi tasma takmışsın adama

Fotograg atin desem hic birinizin yuregi yemez o cirkin suratlarinizi gostermeye . Gelip ahkam kesiyolar .
Güzel olsanız ne olur ki?

Eşiniz bir kadınla iş için birarada duracak diye ödünüz kopuyor.

Kimse gitsin eşiniz kadınlarla içli dışlı çok samimi olsun dememis ki. Velisi gibi beni de götürebilirdi yazıyorsunuz. Normal geliyor bu size.
Ne dense boş o yüzden.

Fotograg atin desem hic birinizin yuregi yemez o cirkin suratlarinizi gostermeye . Gelip ahkam kesiyolar .
Ya bak güzelsin adam sana neler yapıyor, birde bizim gibi çirkin olsan neler yapardı. Biz bu çirkin halimizle kocamizdan dayak hakaret küfür isitmiyoruz

Vallahi kadin kadinin dusmani a . Benim uslubum gayet yerindeydi baslardaki mesajlari okursaniz . Bu sitede 2 tayfa var bir ahlak bekcileri 2 hayatta hic bi vqsfi olmayip tek derdi forumlarda gecen cekirdek citleyen kadinlar ( herkesden bahsetmiyorum cogu boyle )

Kocanin bi bayanla oturup sohbet etmesini istermisin . Burdan isterim yazarsin . Ama icden ice oyle bi kudurursunki . Bak kocanin gecmisine . Instagram da bi uygulama var kocanin didisina kadar mesajlari cikiyo . Yap erkek sen
Erkek değilim ayol, o da nerden çıktı =))) Sapına kadar kadınım çok şükür!
Yahu evimizde mi yaşıyorsun güzel kardeşim ? Nerden biliyorsun yaşam tarzımızı, hayata bakışımızı, ilişkilerimizi, kadın-erkek algımızı.... O içinde yaşadığın minicik dünya kadar sanıyorsun değil mi herkesin dünyasını ? Bi de ne öyle kuduruk kuduruk diyip duruyorsun =)) Kudurmuyorum neden kudurayım. Kocamı benle tanıştıran üniversiteden en yakın kadın arkadaşıydı. Artık benim malımsın diyip prangayı vuruverdim daha selam bile vermedi dememi mi bekliyorsun =) Yok, öyle olmadı. Karşı cins ne beni ne eşimi ısırmıyor. Biz arkadaşlık ediyoruz valla daha kuduran olmadı. Sen buna nefis genişliği dersin biz insanlık deriz.

Mümkün değil inanmam.Ben de matematik öğretmeniyim.Kendimden şüphe ettim.Siz bu üslupsuzlukla nasıl öğretmensiniz?
Bastaki mesajlari okurmusunuz . Ben kimseye hakaret etmedim . 1 lafa 1 laf yaptim zorlarina gitti . Hayatta herkesin sevmedigi biri vardir . Esini uyardigi birileri vardir . Herkes sutten cikmis ak kasik oldu yahu .

Sen güzelsin de ne oldu ?? bak kocan kafelerde bekar kızlarla takılıp imzaya gidiyor hemideeeee başbaşa. Off bide nasıl gülüşmeler espiriler dönüyordur senin bilmediğin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…