• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret dayak kovma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya pardon da size ne milletin mesleğinden? Siz bu üslupla çaycı olsanız ne olur profesör olsanız ne olur ?
Gerçi caycilara hakaret etmiş gibi oldum ama valla bizim işyerinde bir çaycı var o kadar efendi bir beyfendi ki. Öğretim farkından bahsettim. Eğitim değil.

Allah yalanı sevmez ben kizdan 10 kat guzelim. Kocam ilgilenmedi kuduruk seni laflara bak . Aynisini yasa insalllah
Allah hakaret de sevmez,kufur de,iftira da sevmez. Bedduayi hele hic sevmez. Haber vereyim dedim. Bizim mune ablayla kazen abi de sevmez Mune Mune

Kocanı kapat eve. Erkek kısmının çalışmak da neyine? Hem de kadınlı ortamda. Ay hem de bembekar kadınlar. Bak gerçekten maruz kaldığın şiddet her yönüyle çok korkunç ve hiçbir gerekçesi olamaz, bunda anlaşalım olur mu güzel kardeşim? Amaa, senin adama yaptığın şey de kıskanç kadın terörü. Millet ekmeğinin derdinde sen geçmişsin kadına yok orospu yok ahlaksız yok bilmemne diye atıp tutuyorsun. Bi de beddua etmişsin Allah seni ne etmesin =)) Yahu sence biz kocamızı iş ortamındaki kadınlardan kıskanacak kadar vizyonsuz muyuz? Öyle mi görünüyoruz ordan?

ay adama ayrı üzüldüm çocuğuna ayrı üzüldüm. umarım çocuk senin vereceğin zararı en az şekilde alır. kendin gibi bir çocuk yetiştirmezsin umarım. kocana da kim bilir neler söylüyorsun, iyi adam cinnet geçirmemiş. cehalet en korkunç şey
Cehaletmi keske yarim olsaniz be . Hepinizi tek gecerim

Kocanı kapat eve. Erkek kısmının çalışmak da neyine? Hem de kadınlı ortamda. Ay hem de bembekar kadınlar. Bak gerçekten maruz kaldığın şiddet her yönüyle çok korkunç ve hiçbir gerekçesi olamaz, bunda anlaşalım olur mu güzel kardeşim? Amaa, senin adama yaptığın şey de kıskanç kadın terörü. Millet ekmeğinin derdinde sen geçmişsin kadına yok orospu yok ahlaksız yok bilmemne diye atıp tutuyorsun. Bi de beddua etmişsin Allah seni ne etmesin =)) Yahu sence biz kocamızı iş ortamındaki kadınlardan kıskanacak kadar vizyonsuz muyuz? Öyle mi görünüyoruz ordan?
Kocanin bi bayanla oturup sohbet etmesini istermisin . Burdan isterim yazarsin . Ama icden ice oyle bi kudurursunki . Bak kocanin gecmisine . Instagram da bi uygulama var kocanin didisina kadar mesajlari cikiyo . Yap erkek sen

Cok saygisiz bir insansiniz siz. Matematik ogretmeniyim diyorsunuz ki inanmadim olsaniz ne olur olmasaniz ne olur, sizin egiteceginiz cocuktan kime ne hayir gelir? Kocaniz konusuna gelince tencere kapaksiniz. İki saygisiz, siddete meyilli bulmussunuz birbirinizi. Sakin ayrilmayin da baskalarinin basi yanmasin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back