- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Kelebenkkkk
-
Olsun bırak boşver yorumsuz kalAma asko çok sinir oluyorum böyle insanlara saygısızca yazılan yazılara dayanamıyorum
Diyecek o kadar çok şey var ki susuyorumOlsun bırak boşver yorumsuz kal
Mümkün değil inanmam.Ben de matematik öğretmeniyim.Kendimden şüphe ettim.Siz bu
Erkek değilim ayol, o da nerden çıktı =))) Sapına kadar kadınım çok şükür!
Yahu evimizde mi yaşıyorsun güzel kardeşim ? Nerden biliyorsun yaşam tarzımızı, hayata bakışımızı, ilişkilerimizi, kadın-erkek algımızı.... O içinde yaşadığın minicik dünya kadar sanıyorsun değil mi herkesin dünyasını ? Bi de ne öyle kuduruk kuduruk diyip duruyorsun =)) Kudurmuyorum neden kudurayım. Kocamı benle tanıştıran üniversiteden en yakın kadın arkadaşıydı. Artık benim malımsın diyip prangayı vuruverdim daha selam bile vermedi dememi mi bekliyorsun =) Yok, öyle olmadı. Karşı cins ne beni ne eşimi ısırmıyor. Biz arkadaşlık ediyoruz valla daha kuduran olmadı. Sen buna nefis genişliği dersin biz
Kiz ayol bende karsi cins isiran degilim . Bizimde ortak arkafaslarimiz var . Kadinlardan nefret etmiyorum ben ay burasi okudugumu anlamayanlarla dolmusErkek değilim ayol, o da nerden çıktı =))) Sapına kadar kadınım çok şükür!
Yahu evimizde mi yaşıyorsun güzel kardeşim ? Nerden biliyorsun yaşam tarzımızı, hayata bakışımızı, ilişkilerimizi, kadın-erkek algımızı.... O içinde yaşadığın minicik dünya kadar sanıyorsun değil mi herkesin dünyasını ? Bi de ne öyle kuduruk kuduruk diyip duruyorsun =)) Kudurmuyorum neden kudurayım. Kocamı benle tanıştıran üniversiteden en yakın kadın arkadaşıydı. Artık benim malımsın diyip prangayı vuruverdim daha selam bile vermedi dememi mi bekliyorsun =) Yok, öyle olmadı. Karşı cins ne beni ne eşimi ısırmıyor. Biz arkadaşlık ediyoruz valla daha kuduran olmadı. Sen buna nefis genişliği dersin biz insanlık deriz.
Ben is geregi konusmasina bi sey diyemem . Goy goy muhabbetine karisirimooo siz adamı kıskaç altına almışsınız bezmiş bunalmış iyice dışarıya siz itmişsiniz hala sizi neden sevsin evliliği düzeltsin. Kendi eksikliğinizi bi görün. Ve soruna ben cevap vereyim. Eşim bayan arkadaşları ile sohbet edebilir, yeri geliyor ben de erkek arkadaşlarımla iş gereği bazı projeler gereği sohbet etmek durumunda kalıyoruz. İnsan duracağı yeri bildikten sonra ve güvendikten sonra arkadaşlık elbet olacak. Evlenince tapusunu almıyoruz kimsenin. Sen tapu istemişsin.
ciddi ciddi tasma takmışsın adama
Zekiligine laf etmeye ne hacet. Akiyor pacalardan goruyoruz onu canim. Kufursuz, hakaretsiz cumle kuramayan biri muthis zekidir zaten.Bi ortama girdigimde herkes donup 2 defa bakar hem guzelligime hem zekiligime
Maşallah. Güle güle kullanın.Bi ortama girdigimde herkes donup 2 defa bakar hem guzelligime hem zekiligime
Şizofreni yetistirilmez zaten, bir hastalıktır.Anneligime laf edenler olmus egitimciligime . Bugune kadar sizofren cocuk yetistirmedim cok sukur hepside basarili zeki cocuklarimdi . Velilerden hep olumlu donus aldim .
Neden sürekli kendini ispatlama gereği duyuyorsun ki? diplomanı falan paylaşmak istiyorsun? güzelliğini anlatıyorsun. Kendini bu kadar ezik mi görüyorsun da sürekli "ben mükemmelim" çabası.. Yazık. Üzüldüm adına.Anneligime laf edenler olmus egitimciligime . Bugune kadar sizofren cocuk yetistirmedim cok sukur hepside basarili zeki cocuklarimdi . Velilerden hep olumlu donus aldim .
İstediğiniz kadar güzel ve Zeki olun.Bu kadar ağzınız bozukken hiç işe yaramaz.Anca etrafınızdakileri aynen burda olduğu gibi aynı kocanızda olduğu gibi kendinizden uzaklaştırırsınız.Bi ortama girdigimde herkes donup 2 defa bakar hem guzelligime hem zekiligime
Kocanizin sizi aldatmasindan niye korkuyorsunuz o zamanBi ortama girdigimde herkes donup 2 defa bakar hem guzelligime hem zekiligime
MuhakkakBi ortama girdigimde herkes donup 2 defa bakar hem guzelligime hem zekiligime
Mukemmel kavrami gorecelidir . Kadin olarak kendimi her zman mukemmel gorurum. Dur ya gaza geldim foto qticamNeden sürekli kendini ispatlama gereği duyuyorsun ki? diplomanı falan paylaşmak istiyorsun? güzelliğini anlatıyorsun. Kendini bu kadar ezik mi görüyorsun da sürekli "ben mükemmelim" çabası.. Yazık. Üzüldüm adına.
Mukemmel kavrami gorecelidir . Kadin olarak kendimi her zman mukemmel gorurum. Dur ya gaza geldim foto qticam
Yok yok atsın bu 8.harikayı merak ettimDur yapma!! Nazara gelirsin mazallah =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?