Hakaret dayak kovma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mümkün değil inanmam.Ben de matematik öğretmeniyim.Kendimden şüphe ettim.Siz bu

Ben is geregi konusmasina bi sey diyemem . Goy goy muhabbetine karisirim

Anneligime laf edenler olmus egitimciligime . Bugune kadar sizofren cocuk yetistirmedim cok sukur hepside basarili zeki cocuklarimdi . Velilerden hep olumlu donus aldim .
Neden sürekli kendini ispatlama gereği duyuyorsun ki? diplomanı falan paylaşmak istiyorsun? güzelliğini anlatıyorsun. Kendini bu kadar ezik mi görüyorsun da sürekli "ben mükemmelim" çabası.. Yazık. Üzüldüm adına.

Bi ortama girdigimde herkes donup 2 defa bakar hem guzelligime hem zekiligime
İstediğiniz kadar güzel ve Zeki olun.Bu kadar ağzınız bozukken hiç işe yaramaz.Anca etrafınızdakileri aynen burda olduğu gibi aynı kocanızda olduğu gibi kendinizden uzaklaştırırsınız.

Konu silmek yasak. Zaten alıntı yapmışlar, niye siliyorsunuz? Az biraz mantık

Eşinizle bu kadar kavga etmeden önce derin nefesler alırken içinizden 10'a kadar sayıp "millet benim ağzı bozuk dayakçı kocamı ne yapsın? Benden başka hangi çok mantıklı insan bunu alır, bir de üzerine çocuk yapar" diye düşünürseniz böyle kıskançlık kavgaları yaşamazsınız.
Mutluluklar...

Mukemmel kavrami gorecelidir . Kadin olarak kendimi her zman mukemmel gorurum. Dur ya gaza geldim foto qticam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…