• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret dayak kovma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni kiniyanlar asiri pskipat kiskanc bi insan degilim . Tek bir kisiye karsi boyleyim oda bu kiz. Akil hastasi degilim yani 29 yasindayim 1 cocuk annesiyim
Eşinizle o kızla imzaya çıkacağınızi nereden biliyorsunuz peki?
Öyle değildir ama kızın sıkıntılı biri olduğunu varsayalım, kısa bir süre iş için eşinizle birarada olunca ne yapacaklar birbirlerine?
Cidden aklım almıyor benim bunu.

Beni kiniyanlar asiri pskipat kiskanc bi insan degilim . Tek bir kisiye karsi boyleyim oda bu kiz. Akil hastasi degilim yani 29 yasindayim 1 cocuk annesiyim

Neden peki ? Çok mu güzel ? Çok mu tatlı ? Çok mu zeki ?

Başka şey gelmedi aklıma. Dediğiniz gibi o****u olsaydı şimdiye sayfalarca gerekçe yazmıştınız.

Varya kesin kız güzeldir brad pitt kocanız da kızla ilgilendi diye delirdiniz değil mi ?

Bahsettigim kiz resmen oro... bi kisilikde . Ben sunu dedim sadece . Konusup anlasarak gitmeyin . Konusmani istemiyorum saati geldiginde ayni anda kapida olursunuz imza atarsiniz dedim
üsluba bak üsluba.bence de boşanın adam aklı başında bir kadınla evlensin.sadece çocuğa üzüldüm

Bahsettigim kiz resmen oro... bi kisilikde . Ben sunu dedim sadece . Konusup anlasarak gitmeyin . Konusmani istemiyorum saati geldiginde ayni anda kapida olursunuz imza atarsiniz dedim
Bence sizin kendinize gram güveniniz yok. Tanımadığınız bir kadına böyle hakaret edebiliyorsunuz. Neye göre kadına bu kelimeyi kullanabiliyorsunuz? Ayrıca herkes sizin kocanız için ölüp bitmiyor. Keşke eşinizi alıp cam fanusta falan saklasaydınız. Cidden normal değilsiniz.

Sorun zaten ‘böyle’ olmanız. Bir veya birkaç kişiye farketmez. Yaşınızın gerektirdiği ölçüde davranın o zaman. Ne yapabilirler yani yolda yan yana yürüyünce? Normal bir insan bu tepkiyi vermez yalnız. Onlar yürüyünce sizin nikahınız mı düşüyor?

Is yeri profesyonel bir ortam olmalıdır. Asıl sizin dediginiz gibi yapsa garip kaçardı. Isyerleri sizin egonuzu,kıskançlığınızi... tatmin edeceğiniz yerler değil. Bana böyle dense ne diyosun sen değişik, derim. Hele başka kadına yaptığınız itham hiç hoş değil. Adam çalışmaya gidiyor oraya, kafa dolu zaten bir de sizin gereksiz isteklerinizi aklinizda tutup ona göre mı davransın. Haa adamın hakaretleri, şiddeti zaten yanlış.. ama siz de üstüne gidip blof yapıp aklinizca daha çok sıkıştırıyorsunuz. Adam sizi dinen boşasa kendiniz de gidemiyormuşsunuz ne yapacaktınız. Aynı evde kalacaksanız beni öyle boşa demenin hassasiyeti ne?

Bizim okulda bi öğretmenin karısı öğretmenler toplantısına katılırdı. Şaka değil, gerçekten. Otururdu baş köşeye. Çaktırmadan da ince ince bizi süzerdi baştan ayağa. İyi niyetle gelmiyordu, kocası itiraf ediyordu aşırı derecede kıskanç olduğunu. Onun gözünde sanırım hepimiz pörtlek gözlü kocasını aramızda paylaşamayan azılı ve aşırı bekar, erkeksizlikten duvarlara tırmanan kadınlardık. Adam bi kere bi kadın arkadaşımızın arabasına bindi, karım duymasın ne olur yoksa beni eve almaz dedi. Konu sahibi de beni de götürseydi diyor imza atmaya, şaka gibisiniz yemin ediyorum.

Bizim okulda bi öğretmenin karısı öğretmenler toplantısına katılırdı. Şaka değil, gerçekten. Otururdu baş köşeye. Çaktırmadan da ince ince bizi süzerdi baştan ayağa. İyi niyetle gelmiyordu, kocası itiraf ediyordu aşırı derecede kıskanç olduğunu. Onun gözünde sanırım hepimiz pörtlek gözlü kocasını aramızda paylaşamayan azılı ve aşırı bekar, erkeksizlikten duvarlara tırmanan kadınlardık. Adam bi kere bi kadın arkadaşımızın arabasına bindi, karım duymasın ne olur yoksa beni eve almaz dedi. Konu sahibi de beni de götürseydi diyor imza atmaya, şaka gibisiniz yemin ediyorum.
Sakamisin imza atmaya degil cafeye

Neden peki ? Çok mu güzel ? Çok mu tatlı ? Çok mu zeki ?

Başka şey gelmedi aklıma. Dediğiniz gibi o****u olsaydı şimdiye sayfalarca gerekçe yazmıştınız.

Varya kesin kız güzeldir brad pitt kocanız da kızla ilgilendi diye delirdiniz değil mi ?
Allah yalanı sevmez ben kizdan 10 kat guzelim. Kocam ilgilenmedi kuduruk seni laflara bak . Aynisini yasa insalllah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back