- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.515
- 548
- 26
- Konu Sahibi Kelebenkkkk
Sallıyor ya tamamen. Tepki alınca şakaaaa ehehe dedi.Eski mesajlarını okudum ve ben de böyle düşünüyorum. Asıl hikaye sözde bizi trollemiş olması
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sallıyor ya tamamen. Tepki alınca şakaaaa ehehe dedi.Eski mesajlarını okudum ve ben de böyle düşünüyorum. Asıl hikaye sözde bizi trollemiş olması
Herkes senin gibi bilgisiz olacak diye birşey yok aşkım. Ayrıca bu bir kelime değil, bir tür. Neslinin tükendiği düşünülüyordu ama tükenmemiş demek ki.Bu kelimeyi googleden baktigina yemin edebilirim ama ispatlayamam jahshshshd
Sevap miValla gacilar gulduk eglendik yeter . Burda duyar kasacaginiza gidin sokak cocuklarini doyurun hayvanlari doyurun sevaba girin
Seni eğlendirdik bu da sevap ne de olsa ruhsal sıkıntıları olan bir zavallısın. İyi gelmiştir sana.Valla gacilar gulduk eglendik yeter . Burda duyar kasacaginiza gidin sokak cocuklarini doyurun hayvanlari doyurun sevaba girin
Sonra kafayi carptiAsalak bı konu yuzunden birbirinizi yemissiniz saçma bir gurur takinip boşanma lafını ağzınıza sakız edip biriniz bosanalm demiş digerinizde saçmalama diyeceğine tamam boşa demiş iş ciddiye binincede kacmissiniz ee sonra neoldu
Kiz sen varya sen kelime oyuncusu seniSeni eğlendirdik bu da sevap ne de olsa ruhsal sıkıntıları olan bir zavallısın. İyi gelmiştir sana.
Kafayı çarpıp bütün hücrelerini kaybettiyse demek. Yazııık.
Kız ben senin hikaye yazdığına inanmıyorum, habire hamilelikte ilgili konular açmışsın, dediğim gibi oldu. Fotoları netten aldığın anlaşılınca rezil olmamak için eheheh gandirdim Ehehe dedin.
Homo sapiens biz değil miyiz zatenHerkes senin gibi bilgisiz olacak diye birşey yok aşkım. Ayrıca bu bir kelime değil, bir tür. Neslinin tükendiği düşünülüyordu ama tükenmemiş demek ki.
Konuyu acan sensin yalniz. Burda " güya" insanlari trollemeye calisacagina sen yapsaydin o soyledigin seyleri.Valla gacilar gulduk eglendik yeter . Burda duyar kasacaginiza gidin sokak cocuklarini doyurun hayvanlari doyurun sevaba girin
Kiz homosapiensler primitiflerdenHomo sapiens biz değil miyiz zatenNesli tükenen Neandertaller
Lskfjsjdjd bak aklımda yanlış kalmış. Birisi Dünya Doğal Hayatı Koruma Vakfı'nı arasınHomo sapiens biz değil miyiz zatenNesli tükenen Neandertaller
Bu tür, Hominina alt oymağının hayatta kalan tek üyeleridir—şempanzeler, goriller, ve orangutanlarla birlikte—ve Hominidae (büyük maymunlar veya hominidler) ailesinin bir parçasıdır. dogru demis olivia gdhshshshdhHomo sapiens biz değil miyiz zatenNesli tükenen Neandertaller
Ben çok bilmiyordum zaten ya öğrenmiş oldum konu sahibinin bu enteresan konusu sayesindeKiz homosapiensler primitiflerden
Burada herkese hakaret ettikten, hatta hızını alamayıp TC yasalarına aykırı söylemlerde bulunduktan sonra şikayet edileceğini anlayınca "ehehe qandırdım ben aslında erkeğim" diyen bir üye vardı. Bütün üyeliği hamilelik takipleriyle doluydu ama.
Bunların fabrika çıkışı böyle demek ki.
Kelebek
Sayin cok bilmis . Ip adresini sorgulatmak icin savciliga gitmek gerekiyo . Dava acilirsa sorgulanir . Bulunur ki savciliktan izin alinmasi gerekir . Polis son is yani . Ogren de oyle yaz bari .Kelebek
Senin ip adresinden hangi şehirde olduğunun kazen bulur o şehrin emniyetine bir şikayete bakar
Polislerin gelmesi bir gün sürmez
Ne yapalım yani kelebeklerin ömrü az Olur
Arka sokaklar cok mu izledin kizKelebek
Senin ip adresinden hangi şehirde olduğunun kazen bulur o şehrin emniyetine bir şikayete bakar
Polislerin gelmesi bir gün sürmez
Ne yapalım yani kelebeklerin ömrü az Olur