• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret dayak kovma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Subluminal mesaj gandirikcisi
Bir taraftan bir erkeği yoldan çıkarcak gibi bir kadını gösterip terbiyesizce birde hitapta bulunacak kadına. Sonra kadına şiddetten bahsedecek. Kendiyle çelişiyor. Ama eğleniyor pardon. Yazık gercekten beyin küçük çalışınca demek

Ay kizlqr aksamdan beri kuzenimle cok gulduk . Kiz herseye inanmayim kiz . Bilerek kaos cikardim ama allah var cok eglendik. Kiz o fotoda bana ait degil kuduruklar (vallaha mizah amacli yapiyorum)kiz bende guzelim ama guzelik goreceli kavram 🤣🤣🤣 esen kalin guzel kalin sevgiyle kalin . Birde bi kadin siddet goruyorsa ne olursa olsun onu haketmemistir . Burda cogu kisi hakettin vs gibi laflar sarfettide
Kadin kadinin dusmani olmasin . Hakkinizi helal edin kiz kuduruklar ajjahaha neyse cidden helal edin ben kacar ✋
Madem yaptınız, böyle sıvamasaydınız bari.

Bir taraftan bir erkeği yoldan çıkarcak gibi bir kadını gösterip terbiyesizce birde hitapta bulunacak kadına. Sonra kadına şiddetten bahsedecek. Kendiyle çelişiyor. Ama eğleniyor pardon. Yazık gercekten beyin küçük çalışınca demek
Cama kosmus ya, kafayi carpti demek o sirada

Valla gacilar gulduk eglendik yeter . Burda duyar kasacaginiza gidin sokak cocuklarini doyurun hayvanlari doyurun sevaba girin

Cama kosmus ya, kafayi carpti demek o sirada
Kafayı çarpıp bütün hücrelerini kaybettiyse demek. Yazııık.

Kız ben senin hikaye yazdığına inanmıyorum, habire hamilelikte ilgili konular açmışsın, dediğim gibi oldu. Fotoları netten aldığın anlaşılınca rezil olmamak için eheheh gandirdim Ehehe dedin.

Kız ben senin hikaye yazdığına inanmıyorum, habire hamilelikte ilgili konular açmışsın, dediğim gibi oldu. Fotoları netten aldığın anlaşılınca rezil olmamak için eheheh gandirdim Ehehe dedin.
Zeka fiskiriyo masallah 🤣

Eski mesajlarını okudum ve ben de böyle düşünüyorum. Asıl hikaye sözde bizi trollemiş olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back