- 4 Mart 2012
- 15.193
- 35.065
- 798
- Konu Sahibi Kelebenkkkk
Buralar kopmuş bende ciddi ciddi cevap yazmışım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur sakın ol resim.bekliyor.milletSiz kimsiniz ya? Siz kimsiniz insanlara orospu kişilikte diyebiliyorsunuz? Daha söylemeye cesaretiniz yok noktalı noktalı yazıyorsunuz.
Umarım kocanız sizden boşanır da rahat bir nefes alır, adama yazık günah evlerden ıraksınız.
Öyle demeee.Siz kimsiniz ya? Siz kimsiniz insanlara orospu kişilikte diyebiliyorsunuz? Daha söylemeye cesaretiniz yok noktalı noktalı yazıyorsunuz.
Umarım kocanız sizden boşanır da rahat bir nefes alır, adama yazık günah evlerden ıraksınız.
bizde bekliyoruz halaYine mi yetişemedimbir dahaki kaosta etiket atın
![]()
Kız öyle yapmican.
Selena Gomez in guzel bir fotografini ariyor su an![]()
Kııız fıstık gibi ve neresi orospu. Ayrıca bu fotoğraf sosyal medyada paylaşıldıysa ben googledan aratıp kıza bulup atayım bu konuyu da bi hakaret davası ye aklın başına gelsinKız öyle yapmican.
Dosya ekle ye tıkla oradan resim seç.
Buna mi donup bakiyor millet? E ben her gun goruyorum sokakta bunlardan?
Yalnız bu kız evli değil parmağında yüzük yok
Ben etiketlerim kaçırmaYine mi yetişemedimbir dahaki kaosta etiket atın
![]()
Ben goremiyorum fotografiGüzel kızmış ama başkasının fotoğrafı olabilir mi?![]()
Bu benim fotografimKııız fıstık gibi ve neresi orospu. Ayrıca bu fotoğraf sosyal medyada paylaşıldıysa ben googledan aratıp kıza bulup atayım bu konuyu da bi hakaret davası ye aklın başına gelsin![]()
Oro.... kişilik nasıl oluyor?Hiç çalışma ortamınız olmadı herhalde eşinizi küçük düşüyorsunuz bu durumda muhtemel sonuçlar gerçekleşmişBahsettigim kiz resmen oro... bi kisilikde . Ben sunu dedim sadece . Konusup anlasarak gitmeyin . Konusmani istemiyorum saati geldiginde ayni anda kapida olursunuz imza atarsiniz dedim
Ben goremiyorum fotografi
Son attığı mesaja tıklayın hızlı resim diye çıkıyorBen goremiyorum fotografi