• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret dayak kovma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz kimsiniz ya? Siz kimsiniz insanlara orospu kişilikte diyebiliyorsunuz? Daha söylemeye cesaretiniz yok noktalı noktalı yazıyorsunuz.
Umarım kocanız sizden boşanır da rahat bir nefes alır, adama yazık günah evlerden ıraksınız.
Dur sakın ol resim.bekliyor.millet

Siz kimsiniz ya? Siz kimsiniz insanlara orospu kişilikte diyebiliyorsunuz? Daha söylemeye cesaretiniz yok noktalı noktalı yazıyorsunuz.
Umarım kocanız sizden boşanır da rahat bir nefes alır, adama yazık günah evlerden ıraksınız.
Öyle demeee.
Üni mezunu, mat. Öğretmeniymiş ama.
Hemde çok gözel ve zekiii (!)

Selena Gomez in guzel bir fotografini ariyor su an🤭

"Resim bana aittir" yazsın bir de :KK70: :KK70:

34564.webp

"

Kız öyle yapmican.
Dosya ekle ye tıkla oradan resim seç.
Kııız fıstık gibi ve neresi orospu. Ayrıca bu fotoğraf sosyal medyada paylaşıldıysa ben googledan aratıp kıza bulup atayım bu konuyu da bi hakaret davası ye aklın başına gelsin 😂

Bahsettigim kiz resmen oro... bi kisilikde . Ben sunu dedim sadece . Konusup anlasarak gitmeyin . Konusmani istemiyorum saati geldiginde ayni anda kapida olursunuz imza atarsiniz dedim
Oro.... kişilik nasıl oluyor?Hiç çalışma ortamınız olmadı herhalde eşinizi küçük düşüyorsunuz bu durumda muhtemel sonuçlar gerçekleşmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back