- 6 Mart 2020
- 158
- -18
- 18
- 27
- Konu Sahibi Kelebenkkkk
NedenKonu sahibi kendinize gelin...Ne yaptığınızın farkında mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NedenKonu sahibi kendinize gelin...Ne yaptığınızın farkında mısınız?
No filter yes faceappNo filter yes makeup mu bu şimdi![]()
ArtvinBir sey sorcam size nerede cektirdiniz o fotografi? Tam olarak konum neresi?
Hee tamam şimdi oldu ama direkt bi siteye yönlendiriyorFotonun üstüne tıkla ama kendisi değil belli
No filter yes makeup mu bu şimdi![]()
Diger fotom dogal sekerim ona bakFaceappi basmışsın yüzüne
Shopsuz foto at plz
Diğer fotoğrafla bunun arasında dağlar kadar fark var.
Hızlı fotoHee tamam şimdi oldu ama direkt bi siteye yönlendiriyorkesinlikle kendisi değil bari ss alıp kenarından kırpsaydı
![]()
Siteden url kopyaladim cahilHee tamam şimdi oldu ama direkt bi siteye yönlendiriyorkesinlikle kendisi değil bari ss alıp kenarından kırpsaydı
![]()
Ben diyecektim gerek kalmadı.Faceappi basmışsın yüzüne
Shopsuz foto at plz
Diğer fotoğrafla bunun arasında dağlar kadar fark var.
Bakın burda bir hırs uğruna resim atmalar,diploma yaristirmalar yapıyorsunuz?Kendinize özguveniniz varsa cidden inanın bu yaptıklarınızdan aşırı rahatsız olmalısınız.Suan korkunç bir öfke ve cinnet halindesiniz..Hayatın genelinde boyleyseniz işiniz zor.
İkisi de kendi fotografi degil bence.Şu iki kızın aynı kişi olduğuna beni kimse inandıramaz.
Kız sen kocayı falan boşa, bize shop dersleri vermeye gel.
Çok akıllısın demi ? 1 saattir foto atamadın ve buradan hakaret ediyorsun yineSiteden url kopyaladim cahil
E tamam fıstık gibisin ama o kadar güzel değilsin.Diger fotom dogal sekerim ona bak
bu kiyafetle sacla basla makyajla camdan da atlanmaz ki.