• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret dayak kovma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bahsettigim kiz resmen oro... bi kisilikde . Ben sunu dedim sadece . Konusup anlasarak gitmeyin . Konusmani istemiyorum saati geldiginde ayni anda kapida olursunuz imza atarsiniz dedim
Siz kimsiniz ya? Siz kimsiniz insanlara orospu kişilikte diyebiliyorsunuz? Daha söylemeye cesaretiniz yok noktalı noktalı yazıyorsunuz.
Umarım kocanız sizden boşanır da rahat bir nefes alır, adama yazık günah evlerden ıraksınız.

Siz kimsiniz ya? Siz kimsiniz insanlara orospu kişilikte diyebiliyorsunuz? Daha söylemeye cesaretiniz yok noktalı noktalı yazıyorsunuz.
Umarım kocanız sizden boşanır da rahat bir nefes alır, adama yazık günah evlerden ıraksınız.
çok geç kaldın 🤣

Buyuk konustunuz ya . Dilerim kotu kalbinizin soylediklerini yasarsiniz . Dayak hakret hersey var. Bi kizla konusma demisim diyemi anarmol geldi
Kişi kendinden bilir işi, kimin kötü kalpli olduğu belli. Kalbinden kötülük akıyor be.

Valla merakla bekliyorum ama bir yandan da ne atacak diye korkuyorum 🤣🤣

LaRisaCca LaRisaCca geldik şuraya kadar en heyecanlı yerde götürme şimdi hahahahahha
Ozaman foto atarsa etiketle beni benim artık gözüm şaşı oldu uykum geldi uyuyacağım iyi geceler 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back