- 19 Kasım 2020
- 22.138
- 48.293
- 548
- Konu Sahibi Kelebenkkkk
Ahh doğru ya en güzeli kendisiydi unuttumbizim sitede bu bayandan başka güzel ve zeki bayan oldugunu sanmiyorum ben ordan yollamaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh doğru ya en güzeli kendisiydi unuttumbizim sitede bu bayandan başka güzel ve zeki bayan oldugunu sanmiyorum ben ordan yollamaz
sistem errormu vermişSenin guzelligin ve zekana o bile dayanamamis olabilir![]()
Kk da filtre var, çok güzel resimler koyulamiyor, diğer üyeler catlamasin diye bir önlemSenin guzelligin ve zekana o bile dayanamamis olabilir![]()
Yok dosya ekleye tıklayınca fav ramazan tarifleri çıkıyorsistem errormu vermiş![]()
Tamam ama neden hala tariflerde onu anlamadmGüzelse dürt kötüyse telefonu kapat de![]()
yok estafurullahSalağa anlatır gibi![]()
Atamiyorum kardesim ugrasiyorum suanKızlar konuyu silmiş bu arkadaş gidici yemek tariflerine bakıyor yemek resmi atmasın
Gerçi benim.aklima başka şeyler de geliyor ya
Destur bismillah den![]()
profil fotoğrafı yap o zamanAtamiyorum kardesim ugrasiyorum suan
Dosya ekleye basiyorumda bisey olmuyo
Kızlar konuyu silmiş bu arkadaş gidici yemek tariflerine bakıyor yemek resmi atmasın
aklima ayaklarim cokmu buyuk diyip terlige takip resim atan adam geldi bir anKızlar konuyu silmiş bu arkadaş gidici yemek tariflerine bakıyor yemek resmi atmasın
Ne kadar zor bir insansınız..Kendinize gelin! Eşinizin de, çevresinde ki insanlarında bir onuru, gururu var ..