Hakaret davası, duruşma

Hemen okunuyor. Bn eski eşe hakaret etmiştim, anında karar verildi... Dava kapandı. Bn ceza almadım. Bir sürü küfürler etmiştim... İcat edilmemiş hemde

Hemen okunuyor. Bn eski eşe hakaret etmiştim, anında karar verildi... Dava kapandı. Bn ceza almadım. Bir sürü küfürler etmiştim... İcat edilmemiş hemde
Yaa valla şanslıymışsınız, ben sadece ruh hastasi demiştim kışkırtmaları yüzünden, diğer konuşmalar benimle olmamasina rağmen (ki onlarda küfür değil hiçbiri) ona rağmen ceza cıktı, kafama çok takıyorum devlet memuruyum, zaten evliliğim bitti, kadının pislikleri yüzünden bir sürü sıkıntı yaşadım üzerine bir de ceza almak baya üzdü, insallah ben de ceza almam

Hmm o zaman manevi tazminat açmamışlar. Benimkiler bir de manevi tazminat açıyor. İş yerimizde çalışan Kadının teki beni tahrik etti. “Bir de namaz kılıyorsun. Nasıl müslümansın” diye mesaj atmış pazar sabahı. Benim şalterler attı. Küfür ettim. “Benim psikolojimi bozdu” diye manevi tazminat açmış. Masraflarla beraber 90 bin tl para ödedim. Benim avukat benim telefonum iş yerinde ortada. İlanlar benim telefonumdan veriliyor. Resepsiyonla problem yaşamıştık. O attı” dememi istedi. Hakim yemedi. Keşke beni tahrik etti deseydim belki indirim uygulanırdı.

Somut delil yok muydu ?
Normalde ceza alınır delil varsa

90 bin mi ödediniz cook geçmiş olsun, bazıları bunu kendine gelir kapısı haline getirmiş kesinlikle, insanları kışkırtarak hakaret etmesini sağlıyor sonra da dava açıp hoop haksız kazanç elde ediyor

90 bin niyeki ? Boşanmada vermiyorlar o kadar tazminat.Bende de benzeri oldu mal dedim 2500 tazminat çıktı sadece , masraflarla 5600..

90 bin niyeki ? Boşanmada vermiyorlar o kadar tazminat.Bende de benzeri oldu mal dedim 2500 tazminat çıktı sadece , masraflarla 5600..
Valla şikayeti görseydiniz. Ülkede kim ajitasyon yaparsa o madur görünüyor. kadının oğlu falezlerden düşmüş. Bir de ben küfür edince bozuk olan psikolojisi yerle bir olmuş. 45 bin tl manevi tazminat olmak üzere mahkeme masrafları, avukat masrafları, faiz vs 90 bin tl para ödedim. avukatta inkar et dedi. Ben niye pazar sabahı yanımızda çalışan bir kadına küfür ediyorum? o kısım açıklığa kavuşmadı ben inkar ettiğim için.

Eklentiler

• 22B54BC8-E6BC-40C2-A097-6CE936FA13B3.jpeg
    152,4 KB · Görüntüleme: 127
Ya herkesin kendi içinde bir sürü sorunu var, yaşadığı ağır bisey ama bu yüzden kimseye saldırmaya hakkı yok.. cidden en güzel ajitasyon yapan, madur ayağına yatan kazanıyor. Ben de ilk ifademde yalanlamadan aramizda konuşmanın olduğunu söylemiştim saf gibi, sonra kadın bunun üzerine yalanlari iftiraları sıraladı..
Valla üzüldüm sizin adınıza da, çok geçmiş olsun

90 olmuyor ama yine de bayağı fazla çıkmış.Ceza davasında ceza almissiiz ki tazminat istemiş somut delil var mıydı ?
Bir de sanırım 45 istenmiş tamamını vermiş hakim,yoksa karşı taraf da vekalet ücreti ödeyecekti en azından

Sizin başınız niye hep bi bela içinde

94 bin tl ödemişim. Eşim saklamış makbuzu

Eklentiler

• 961978BD-C5AC-4E6B-B393-AE60A02085C0.jpeg
    95 KB · Görüntüleme: 125
  • 9BD4E024-F12F-4509-8450-A2C539EBA375.jpeg
    65,6 KB · Görüntüleme: 116
Bu maddi manevi tazminat davası ile ceza davası arasındaki fark ne acaba, biliyor musunuz siz? Bana açılan neden ceza davası ki acaba
Ben bu linkten sonra anladım size neden ceza davası açıldığını. Onlar aslında size hakaretten dava açmış. Ondan takipsizlik çıkmış. Bu ceza davası kamu davası. Ceza davasını savcı açıyor.

Ama onlar itiraz etmiş takipsizlige, bir de başka konuşmalar eklemişler, eski eşimle olan konuşmalarını

Valla kanka sen de mi boşandın adı üstünde eski eş yorgan gitmiş kavga bitmiş, kadından helallik iste geç bıraksın davayı ikiniz de uğraşmayın.
Aynen boşandık bitti artik, kadın zaten evlendiğimizde kayinpederimi arayıp onlara rahat vermicem demisti, istediği oldu boşandık ama halaa kadından kurtulamadim

Valla kanka sen de mi boşandın adı üstünde eski eş yorgan gitmiş kavga bitmiş, kadından helallik iste geç bıraksın davayı ikiniz de uğraşmayın.
Kadın hiç öyle muhatap oluncak biri değil, takmış kafaya.. barışırız belki korkusu var, ki öyle bisey aslaa olamaz ama anlamıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…