Hak yeme mevzusu eşitsizlik

Çok saolun gerçekten dışardan böyle yorumlar alabilmek. Öyle yapmaya çalışıyorum artık zaten. İstanbul'da yaşıyorum mesela Muş gelin gidicem. Ailem dahi biliyorum bı çeyiz bişey dahi yapamiycaklar onu geçtim bı kolye dahi takmiycaklar. Ama annem hala diyip durur süt parası var diye. Anneninde süt hakkı vardır evet bu konuda çok kararsızım mesela diyorum eşim bana 1 fazla yapsın ben zaten kıymetini biliyor olcam. Ama annem bana bı annelik yapmadığı için fazla gelmezmi ?
Yada yapmalimi ? Süt hakkı borcumudur nişanlımın ?

kac yasındasın..bılmedıgın bır sehırde yapabılecekmısın

kac yasındasın..bılmedıgın bır sehırde yapabılecekmısın
26 yaşındayım.nisanlimla aramız çok iyi şükürler olsunki. Tabi ona yansıtmaya çalışıyorum. Yapabilcegimi ümit ediyorum. Zaten aileme yakın yaşamakta istemiyorum. Herhangi bi durumda arayıp bi durum var gel veya canları sıkkkın gibi telefonlarda almak istemiyorum. Sadece yuvamı kurup çoluk çocuğa karışmak istiyorum. Geçte olsa Mutlu olmaya da hakkım var demek istiyorum

Benim yaşadığım yerde süt parası adı altında bir şey yok bu konuları fazla bilmem ama şunu biliyorum dünyaya gelmeyi siz istemediniz. Anneniz sizi doğurma kararı aldı ve büyüttü. Neden sizin isteğiniz olmadan geldiğiniz bu hayatta sırf annenizin sütünü emdiğiniz için ona borçlanasınız ki. Yani bir minnet olur ama bunun karşılığı para değil anneye duyulan saygı olur. Eğer bir paraysa sütün karşılığı zaten siz yıllarca çalışıp ödemişsiniz. Birde damadın ödemesine gerek yok.
Eşiniz sizinle bir yuva kuracak . Bence anneniz yerine size takı takması en mantıklı olanı. Bunda hakkın helal edilmeyeceği bi durum yok. Sizi ileride para alırım diye emzirmedi ya. Siz içinizden ne geliyorsa onu yapın. Ama bu defa sadece kendiniz için yapın

Kız kardeşimde evlendi ve onun cocuguda var fakat değişmedi. Ablamın dahi 2 çocuğu var onada aynı. Sadece ilk oğlundan başka gözü görmüyor

Çok sağolun gerçekler sizler sayesinde cesaret alabiliyorsun artık. Çünkü yakın çevreme bahsedemiyordum. Zaten durumları biliyorlar neler yaşadığımı biliyorlar ne diyebilirim ki. Kız arkadaşlarımdan dahi bilmezler ailevi durumlarından bana uzak olsunlar istemediğim için. Zaten normal bı arkadaşlıklarımda olmadı. Çünkü elimde param olmadı mesela bı doğru düzgün cafede oturmuslugumda yoktur.
Su dönemdeki 16 yaşındaki kizlar gibi dönemleri dahi yasamamisimdir doğru düzgün makyaj malzemesi ismi dahi bilmem.
En acisida bu duruma getiren annem olması.

Kız kardeşimde evlendi ve onun cocuguda var fakat değişmedi. Ablamın dahi 2 çocuğu var onada aynı. Sadece ilk oğlundan başka gözü görmüyor
Ya işte canım bu her insan için geçerli değil tabii ama.annem ben 30 yaşını geçtikten sonra normale döndü.
Tabii içinde olacak o insanın.
Sen üzülme Allah'a sigin.hep dua et.
Annen eğer gerçekten annelik yapsaydı bütün çocuklarına sen nefret ettiğin için kendini suçlasan haksizsin derdik.
Allah görüyor biliyor kalbini merak etme.
Her doğuran büyüten anne baba olamıyor maalesef.uzulme sen.

daha hayatı tanımıyorsun
26 yasımdaydım
istanbuldan bılmedıgım bır sehre gıttım
ama tatıl beldesı burası
yınede cok zordu..esım ıyı bır ınsan olmasına ragmen

daha hayatı tanımıyorsun
26 yasımdaydım
istanbuldan bılmedıgım bır sehre gıttım
ama tatıl beldesı burası
yınede cok zordu..esım ıyı bır ınsan olmasına ragmen
Ben hayata 5 0 yasadiklarimda önde yaşadım çok tecrubelerde yaşadım haytta. En güzel dersi ailemden aldım. Diyorum uzak olsun semti kötü olsun ama gene mutlu bir yuvam olsun huzurum olsun istiyorum. Sonucta bulunduğumuz yeride güzelleştirebilmek bizim elimizde degilmi?
Zaten yeterince hayatta çektim gördüm daha neler gelebilirim ki diyorum

Gerçekten sıkıntılı bir hayatınız olmuş bundan sonrası için onlara bir çizgi çekip önüne bak ve yaşamak istediğin ne varsa onları yaşa. Paranı kendine harca , kimsenin derdini göğüsleme sadece kendi hayatına ve güzel günlere odaklan . Olumsuzlukları düşünüp üzülmek yerine olumluyu çağır hayatına. Bak gör azıcık kendin için yaşadıkça çok çok mutlu olacaksın . Senin adına çok güzel günler diliyorum

Çok saolun gerçekten annem 53 yaşında. Bu yaşına geldi aynı sanırım degismezde zaten değişsede. Ben kabullenemem artık diyorum. Yaşadıklarım 1 2 sene değil senelerce. Her dakikasında olaylar . Neler duydum dedim sağır olsaydım.
Neler gördüm dedim gözlerim olmasaydı.
Çalıştığım paralar öylece gitti dedim ellerim olmasaydı.
Bişey oldu hep koştum dedim ayaklarım olmasaydı.
Bu yaşadıklarım yüzünden kendimden nefret ediyor olmuştum. Diyorum ya işte savaşmaktan başka cagrem yoktu.

hayır arkadasım daha hıc bırsey gormedın..
bu dedıgımı asla unutma..
bence gıtmemelısın bılmedıgın bır sehre..
hayatının donum noktaları okadar cok olacakkı..
sadece ıyı nıyetle evlılık yada ınsan ılıskılerı yurumuyor

Saolun gerçekten Allah sizden razı olsun güzel yorumlarinizla. Dilerim ki bizim gibi insanlar hayatta daha çok yorulmazlar
Sizlerde güzel günler

Çok saolun ama artık kendim için bı yerden başlamam gerekiyor. Sonuçta seviyorum seviliyorum değer görüyorum Allah razı olsunki. Ben herşeyin üstesinden gelebildim. Başkaları için yaptım herşeyi ama bu seferde kendim için yuvam için yapabilirim. Zor olur güç olur. Ama dilerimki güzel olur çok saolun bu arada

Evlendiğim günden beri ailemden uzağım. Eşimin mesleği gereği Doğunun en kötü ilinde de yaşadım Türkiye’nin en batısındada. Her yerde mutlu olmanın bir yolunu buldum. Mutlulukta sıkıntıda kendi içimizde. Olayların negatif yönünden bakarsan hep olumsuzlıklarla boğuşursun. Benim için eşim oğlum Yanımda olsun Türkiye’nin her yerinde yaşarım . Doğu falanda o kadar Korkutucu değil. Bunu sana memleketi İstanbul olan biri olarak söylüyorum.

Çok saolun gercekten. Umarım burdan yaptığınız güzel yorumlara ansızın bı yerde karşılaşırız. Benimde sizi tanimadan etmeden de ufak bir iyiliğin dokunur belki. Allah sizden razı olsun

Çok saolun gercekten. Umarım burdan yaptığınız güzel yorumlara ansızın bı yerde karşılaşırız. Benimde sizi tanimadan etmeden de ufak bir iyiliğin dokunur belki. Allah sizden razı olsun
Güzel duaların yüzümü güldürdü . Çok mutlu ol bunu çok içten söylüyorum

esınızın aılesı vb karısanınız yoktu ozaman değilmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…